💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 140 083
  • 3 741
  •   2
Отговори
# 150
И на мен ми е интересно как протичат различните етапи от кастингите за тези формати. А ти, би ли заформил коалиция още отвън? Grinning

# 151
Скрит текст:
След тази издънка на продукцията и унищожаване на саботиращите играчи, не знам, колко следващи участника биха предприели подобен ход.
 Не съм сигурна, че ще ги спре. Доста от там са на мнение, че трябва да блеснат с нещо във формата, че да са вайръл после и да изсмучат дивиденти на макс. Ще поживеем,  ще видим.
Съмнявам се. Това не е лесно да се направи, дори и да го искаш. Повечето хора ще умрат от страх. Една част и от морални терзания.
Тук съм съгласен с Туджаров и Неделчо, че се гледа момента, а не в дългосрочна переспектива. Двуседмичен хайп срещу потенциално отказване на част от стратегически играчи да се явяват на кастинг. Но може би бъркаме, и целенасочено Продукцията не иска такива ходове, защото подържа тази линия от самото начало на предаването - изтропаха Юли за имунитета, изтропаха Александър за саботажа в играта с баскетболния елемент, изтропаха сестрите за "кражбите" ...
Продукцията първо да обезпечи здравето на участниците, пък после да си играе на морален стожер. Ах, лицемери!

# 152
Вече имахме един, който избухна срещу продукцията миналия сезон - Александър и поне двама, които го направиха отвън след предаването - Юлиян и Тодор. Видяхме как приключиха и трите ситуации. Ако им е била идеята да спечелят одобрението на публиката, значи са спечелили, иначе не.

# 153
Александър миналата година за мен нямаше абсолютно никакъв морален превес в ситуацията, като цяло на мен наденица гейт ми остави много неприятен вкус в устата.

Аз също съм съгласна с Туджаров и Неделчо за продукцията и издаването на саботажа, но не мисля че ще откаже хората от стратегиите, просто вече няма да са видими за зрителя. Ще се правят отново в малките часове, по храсти и без камери, със заглушени микрофони,което убива всичко. Връщаме майндсета назад, вместо да върви напред.

Тъпо ми е, че пак са от 9. Харесваше ми да си стартира в 20:00 в понеделник.

# 154
Ако трябва да съм честна и мен ме подразни Александър, но помня че масово във форума събра одобрение. Като цяло ме изкефи обаче, че беше склонен да им каже ма*ната ви и да си понесе последствията.

# 155
Влизаш в конфликти и може да си избухлив. Слагаме те без проблем в ролята на Куков Grinning

Не, не мисля че бих избухнал срещу други играчи, все пак това е игра. Но несправедливостите и нечестните неща ме дразнят и тогава кръвта ми кипва. Така че опасността ще е да не избухна срещу Продукцията. Играчите си играят и не е проблем каквито и ходове да предприемат, стига да са по правилата. Trollface
Сега се замислих по повод промото за довечера, че ако случайно ме вземат, да се застраховам задължително. Unamused
Значи може по-скоро да заместваш Алекс от наденица гейт. Joy

# 156
Ако трябва да съм честна и мен ме подразни Александър, но помня че масово във форума събра одобрение. Като цяло ме изкефи обаче, че беше склонен да им каже ма*ната ви и да си понесе последствията.

На мен си ми беше откровено неприятен, както и наглото му поведение. Да, евала че си тръгна, вместо да седи и да роптае на продукцията и да го прецакат на елиминационната, но може би, ако и после просто беше си мълчал, а не да сипе огън и жупел - не беше моя тип. И много ми промени мнението за Бобката специално.

# 157
За тези, които не обичат спойлерите.
Не гледайте лайфа на Лефтеров, Чакала,  Генчо, Георги и Фифо. Неволно пуснаха три спойлера, един от които доста сериозен.

# 158
За тези, които не обичат спойлерите.
Не гледайте лайфа на Лефтеров, Чакала,  Генчо, Георги и Фифо. Неволно пуснаха три спойлера, един от които доста сериозен.

Пиши ми на ЛС какъв е, че нямам време да ги слушам 1 час.

# 159
Никой няма, напишете с две думи тук или в темата за спойлери

# 160
като цяло на мен наденица гейт ми остави много неприятен вкус в устата.

като не знам за какво става дума ми стана смешно това

# 161
Продукцията vs Бг мама. Жална им майка на Вито и компания. Ох, какви филми си запрожектираааах. Вие двамата вътре, ние отвън. Ще е епично.
Значи дотук нашият каст е:
Diavolo
batigo
Bengun май и той може да се включи
elgogo също ми понамирисва като и той да може
Mandalorian, ти как си? Smile
Ако съм объркала пола на някой, сори Stuck Out Tongue Closed Eyes
Направо единия отбор може да го кръстят БГ МАМА и да спестят малко от бюджета за кастинг. SmirkSmiling Imp

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 16:39 от Мила Атова

# 162
всички руси и синеоки разбира се. отбор ариец

# 163
  • София
Гого показва изумителна изометрия. 😊

# 164
Diavolo ще докараш до инфаркт фенките на Гого Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт