💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 140 004
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 135
След тази издънка на продукцията и унищожаване на саботиращите играчи, не знам, колко следващи участника биха предприели подобен ход.
  Не съм сигурна, че ще ги спре. Доста от там са на мнение, че трябва да блеснат с нещо във формата, че да са вайръл после и да изсмучат дивиденти на макс. Ще поживеем,  ще видим.
Съмнявам се. Това не е лесно да се направи, дори и да го искаш. Повечето хора ще умрат от страх. Една част и от морални терзания.

# 136
  • София
Ще стопанисваш ли Световното тук на страниците на форума, както беше с Олимпиадата ?

Иначе предполагам, че отново сезона ще е от 66 или 67 епизода.

Да, ще направя темата за световното ама може би след седмица някъде, има още време...
И минаваме изцяло на вълна световно, уф, нямам търпение. Надявам се тук дамите да ме отменят със снимки и сторита, защото ще насоча изцяло вниманието си към световното. Особено ако пък недай си боже моите двама любимци отпаднат, за мен формата веднагически приключва. Галеници на продукцията за 12345 път не искам да гледам.

67 епизода ще са, писал съм в основното мнение, като правех новата тема. Но не е 100% сигурно, може да слеят няколко епизода в едно и да използват събота и неделя, основно заради световното. 😊

Лъвица,

То малко като 'Q&N' го обърнахме, ама айде. Последно от мен по темата.
Бивш шампион по плуване съм. Цял живот плувам и тапия като спасител имам и съм практикувал. Тренирал съм също и скокове във вода, футбол, карате и айкидо. Правил съм и доста екстремни неща ама в миналото. Сега съм по-внимателен и най-лудото нещо, което направих сега лятото на морето е да карам любимия си джет. Ходех яко и на фитнес и тренирах предимно за издръжливост. Преди 2 г. обаче получих сериозна травма в гърба след нелеп битов инцидент и лекарите ми казаха да огранича до минимум натоварванията. Сега съм доста по-добре ама пак внимавам. За съжаление проблемът ще остане завинаги. И се позапуснах малко, започнах да хапвам вредни храни и да се застоявам по-често пред компа и дивана. Винаги съм имал проблеми с това, то си е до ген. Малко да хапна нещо и ми се лепи. А мои приятели се разпорват от ядене и нищо, хранят червото. Това лято обаче си починах 1 месец на морето и свалих доста кила и сега се чувствам перфектно.
-
Някаква комбинация от силов и стратегически играч. Социалното ми се отдава, защото съм доста експресивен и умея да завързвам приятелства, но и съм малко притеснителен, така че не бих се налагал на всяка цена. Добър слушател съм. Лидер мога да бъда, защото в казармата организирах бунт срещу отношението към нас и заради това ме пратиха в дрънголника за 48 часа, ама после пък станах герой сред момчетата, хихи.  А да и когато отидохме новобранци събрах момчетата и казах да се държим заедно като юмрук и да не се даваме на старите кучета да ни тормозят и добре ни се получи като цяло. Сбих се с един от старите, ако не бях го направил щяха да ме тормозят, а след това станахме приятели даже. Их, незабравими години бяха. 🙂

Щях да съм основно за битките. То това е основната причина да се записвам. Битките на Арената и дуелите. Те ме влекат. Дори и на карти да се играе, но игра да има.

Чисто стратегически щях да се опитам да сформирам коалиция около себе си и никога не бих я предал. Няма как ако си единак, защото и терминатор да си, все на някоя игра ще те бутнат. А и ако си постоянно на Арената рискуваш травма + голямо физическо изтощение и после някой по-свеж те хваща и те праща вкъщи.
Та това да си верен на своите хора за мен е много важно. За това и не ми харесва играта на Зорница например. И на всякакви такива пчелички дето прелитат от цвят на цвят да хвърлят прашец. Дали бих правил мръсни ходове, тип Юлиян срещу Пламен от сезон 1? Не мога да кажа, такива ходове винаги са УАУ, но не съм сигурен, че бих го направил. По-скоро не. Но не мога да кажа със сигурност, просто защото не съм попаднал в подобна изолация, където си откъснат от света и играеш някаква игра в някаква паралелна реалност.

Не са ме взели, може би защото съм добро момче без нещо скандално в живота му. Нямам някакви чудатости или големи лични трагедии. Всъщност имам и то не малки, ама то кой няма... Но не съм акцентирал над тях. Просто обикновена визитка, сигурно съм им и скучен, не знам. Ха сега като се замислих, не съм споменавал за бунта срещу началството в казармата, може би грешка, не знам. А и там е пълно с топ спортисти, по кастингите, виждал съм какви ли не бабанки. Трудно човек може да се пребори с хиляди, понякога е и до късмет.
За това и се дразня много, когато влизат по заслуги (Елица и Алекса например ; Жени също ; и т.н. даже без кастинги доколкото знам са влезли тези тримата, ако бъркам се извинявам) и с няколко коза в ръката още преди старта. В Сървайвър и Фермата е същата работа, този на онзи, онзи на онзи и така. И общо взето, остават едни максимум 10 човека дето са абсолютно непознати. А кандидатстват хиляди и то много яки образи, пъстри, народни.

По скалата до 10, не знам как да отговаря на подобен въпрос. Но все пак си имам самочувствие и постижения, така че 7 или 8 от 10 да кажем. Не знам. 😊

Но приключих с тези хора, разочарован съм. След като не са ме оценили, не съм длъжен да им правя кефа всяка година, а и за какво? Откъде да знам дали няма да ме разкарат с фалшив пъзел или игра с топченца.
Живот и здраве ако някой ден се променят нещата в Игрите с нови продуценти или с ясни правила и да не е толкова режисирано, бих се пробвал отново.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 12:40 от Diavolo

# 137
  • София
Еее, страхотна подготовка имаш и с кеф щях да гледам играч като теб! Жалко, че не са те взели, но и аз подозирам, че не са видяли достатъчно голям потенциал за сеир. Като гледам какви играчи взимат, не виждам с какво друго може да си отстъпил. За съжаление, в такива формати трябва да се продадеш, и то точно с такива неща. Случката в казармата щеше да ти е от плюс определено, такива качества не са за пренебрегване Wink

Но ако беше казал, че си виден член на бг-мама, щяха да те вземат със сигурност Laughing Кой изпуска шанса да забърше участник с върла женска армия зад гърба си Joy Ползвайте си козовете, хора, ейй Satisfied

И благодаря много, че ми задоволи любопитството Hug Ако няма теб да гледаме, поне се надявам в бъдеще, повече играчи с визитки като твоята да има.

# 138
  • Другата България
Непобедимите /по Генчо/.

Само една от тях.

# 139
След тази издънка на продукцията и унищожаване на саботиращите играчи, не знам, колко следващи участника биха предприели подобен ход.
 Не съм сигурна, че ще ги спре. Доста от там са на мнение, че трябва да блеснат с нещо във формата, че да са вайръл после и да изсмучат дивиденти на макс. Ще поживеем,  ще видим.
Съмнявам се. Това не е лесно да се направи, дори и да го искаш. Повечето хора ще умрат от страх. Една част и от морални терзания.
Тук съм съгласен с Туджаров и Неделчо, че се гледа момента, а не в дългосрочна переспектива. Двуседмичен хайп срещу потенциално отказване на част от стратегически играчи да се явяват на кастинг. Но може би бъркаме, и целенасочено Продукцията не иска такива ходове, защото подържа тази линия от самото начало на предаването - изтропаха Юли за имунитета, изтропаха Александър за саботажа в играта с баскетболния елемент, изтропаха сестрите за "кражбите" ...

# 140
От промото за довечера става ясно, че ще е яко пребиване. Не ми допадат подобни рискови игри. Дано Фейгин не напусне заради контузия...

# 141
Дяволо, не мисля, че има за какво да съжаляваш. Като чета разсъжденията ти от ИВ щеше да си тръгнеш много разочаровам от продукцията.
А и като цяло в нашите риалити почти няма случайни лица - винаги се оказват познати, приятели, роднини на участници в други сезони или формати.
Вероятно квотата за подготвени е  под 50% от реалната бройка, а останалите са някакви лица, които психолозите са определили подходящи за правене на сеир.
Така в сегашния сезон според мен подготвените са: Гого, Фифо, Генчо, Георги, Михаела, Мани,  Зорница, Чакала, Гайтанов/ Вип група: Алекса, Елица, Джаферович, Валери, Фейгин/ за сеир: Цецо, Касим, Илиян, Звезди, Мира, Куков, Веси, Илина, Виктория, Мирела, Лефтеров, Аспарух
реално някои са не точно сеир група, а по-скоро любовния сюжет и пак са подготвени, ама по отделно нямаше да ги вземат: Лефтеров и Мирела
Валери и Фейгин също са подготвени, ама са повече по вип линия
Дори Фифо е бивш участник от тв формати, Мани е приятелка на Вальо

# 142
Така в сегашния сезон според мен подготвените са: Гого, Фифо, Генчо, Георги, Михаела, Мани,  Зорница, Чакала, Гайтанов/ Вип група: Алекса, Елица, Джаферович, Валери, Фейгин/ за сеир: Цецо, Касим, Илиян, Звезди, Мира, Куков, Веси, Илина, Виктория, Мирела, Лефтеров, Аспарух
реално някои са не точно сеир група, а по-скоро любовния сюжет и пак са подготвени, ама по отделно нямаше да ги вземат: Лефтеров и Мирела

Според мен Куков си беше много добре подготвен, Мира, Мирела и Лефтеров също се представят на ниво на повечето от игрите.

А Генчо и Зори правят голямо шоу Smiley  Мани също с нейните ходове Grinning

# 143

Според мен Куков си беше много добре подготвен, Мира, Мирела и Лефтеров също се представят на ниво на повечето от игрите.

А Генчо и Зори правят голямо шоу Smiley  Мани също с нейните ходове Grinning
И този сезон, както и всички преди него най-добре подготвена е винаги Продукцията.

# 144

batigol,
Имаш специални поздрави от Надкастърите за брилянтния въпрос или по-скоро ход, който си замислил. Туджаров е изумен. Направо се записвай за Сървайвър (ама не новия). 😀

За тези, които не знаят, ето го въпросът, то и аз останах безмълвен, изобщо не ми бе минало през главата.
Хаха, представяте ли си Мани да участва във втори пореден саботаж, хахахаха

Брех, на мен това ми беше първото нещо за което се сетих, като се замислих за тяхното положение. Trollface

Щом си кандидатствал преди, хайде на направим с теб една форумна коалиция и да пуснем анкетата за ИВ. 80% ще са лъжи и простотийки, каквито те харесват. Trollface И аз плувам добре, също като теб съм тренирал карате, но не айкидо,а джудо, че айкодото е...айде ще си спестя хехе.Stuck Out Tongue Closed Eyes
Единствения проблем с мен може да имаш, например ако съм в ситуацията с Мани и Фейгин, нищо няма да кажа и ще чакам докъде продукцията ще изнаглее да разкрива неща, които не са им работа. И например ако ме издадат, определено виждам как изпушвам и почвам да ги храня и обяснявам как Витомир и Тъпарев са ме накарали да саботирам. Trollface Да определено това ми е слабо място, ако изнаглеят твърде много може като Ники майонезата да си легна на полянката и да им тегля една майна. Triumph

# 145
  • София
Влизаш в конфликти и може да си избухлив. Слагаме те без проблем в ролята на Куков Grinning

# 146
  • софия
Продукцията vs Бг мама. Жална им майка на Вито и компания. Ох, какви филми си запрожектираааах. Вие двамата вътре, ние отвън. Ще е епично.

# 147
Влизаш в конфликти и може да си избухлив. Слагаме те без проблем в ролята на Куков Grinning

Не, не мисля че бих избухнал срещу други играчи, все пак това е игра. Но несправедливостите и нечестните неща ме дразнят и тогава кръвта ми кипва. Така че опасността ще е да не избухна срещу Продукцията. Играчите си играят и не е проблем каквито и ходове да предприемат, стига да са по правилата. Trollface
Сега се замислих по повод промото за довечера, че ако случайно ме вземат, да се застраховам задължително. Unamused

# 148
Непобедимите /по Генчо/.

Само една от тях.

Олеле, майкУ, направо страх да те хване от двете непобедими жени!
Дяволче, когато имаш време, да споделиш за кастингите на ИВ, сигурно има интересни неща за разказване...

# 149
Световното ще се предава успоредно по БНТ и Нова. Поделят си го.
Може са го дават по другите канали на Нова.
До последните мачове в групите е основно по Диемите, след което минава по Нова.
Точно за финалната седмица на ИВ през ден има мач по Нова в 21:00. Преди това са по Диема.
Странно решение. Ако са пак 67 епизода трябва да приключат в петък, но някъде прочетох, че последната седмица са само три епизода с финал в сряда т.е. 65 епизода. Може пък някой да е дал подвеждаща информация.
Вижда ми се невероятно за 3 дена да опаткат 8 от 9 човека и да определят победителя.

Общи условия

Активация на акаунт