💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 920
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 120
Скрит текст:
Цитат
Защо след като те номинираха, не помисли с Рали и Мани да саботирате втората номинационна игра и на новия съвет да номинирате Джаферович с помощта на Мани, капитанския глас, грошовете и дори сабите на Ралица? Джаферович е контузена и ще я биеш лесно и се връщаш с грошове и си разбила основната коалиция в Безстрашните.
Хода е наистина брилянтен, НО никога Ралица или Михаела не биха го направили - неприсъщо е за характера и играта им. Отделно щяха да мислят как този ход би ги накарал да изглеждат пред останалите играчи и зрителите (неслучайно продукцията нахока Мани и Фейгин). Дори мисля, че те двете предпочитат да отпаднат с "гордо вдигната глава", а не да направят такова нещо (което е жалко). Искрено смятам, че продукцията щеше да завърти нещата и да ги посрамят за такъв "недостоен" ход да излезнат срещу контузен играч, а вероятно биха дали и по ОК игра за Жени за да не отпадне твърде лесно.

В Сървайвър такъв ход би бил супер, но тук не. Вие виждате какви са коментарите от масовката, а и вътре играчите са доста геройски настроени, а самата продукция обезкуражава играчите да правят такива неща.
Такъв ход гарантирам, че и Жени не би си позволила да направи

ПП Ето защо една от главните ми тези е, че доста малко хора в играта мислят и правят добри стратегии - точно затова Жени все още е в играта. Тя направи няколко стратегически и социални грешки, които с по адекватни хора щяха да й костват главата. Ако си стратег ще гледаш бързо да махнеш заплахата, която е тя след като коалицията й се разклати. Но просто имиджа на Игрите е достойнството и честта

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 11:02 от outcast

# 121
  • София
Diavolo, ти няма ли да се запишеш за следващия сезон на Игрите?Grinning

На мен мечтата ми бе Сървайвър и бях стигнал далеч в кастингите, а мой приятел с който заедно участвахме беше първа резерва дори, ама не влезе. На мен Сървайвър ми е най-любимия формат и той ме запали като цяло за риалити форматите.
Години по-късно се пробвах няколко пъти и в Игри на волята и във Фермата. Но така и не стигнах до последния етап, който е решаващ. И им казах, майната ви и спрях. За настоящите сезони в ИВ и Фермата не съм подавал кандидатура, за последния Сървайвър щях ама ми дойде изневиделица, не го очаквах, нямаше време, а и имах много важни лични неща тогава.
Още миналата година бях писал в темата на Смайли, че съм разочарован от отношението, защото за всеки сезон на Игри на волята настоятелно се пробвах, 3 години подред (малко като Чакала, хаха) и Фермата няколко години подред и не и не. Ами като е 'Не' майната ви и до там, голяма работа, че не съм успял да вляза, не свършва живота... 🙂

# 122
  • софия
Дяволче, пожелавам ти от сърце да изживееш мечтата си. И да я изживееш на макс с всички емоции. Щом мислиш в тази посока ще дойде точното време и точният формат. Убедена съм.

# 123
На мен мечтата ми бе Сървайвър и бях стигнал далеч в кастингите, а мой приятел с който заедно участвахме беше първа резерва дори, ама не влезе. На мен Сървайвър ми е най-любимия формат и той ме запали като цяло за риалити форматите.
Уоу, за кой сезон става дума? На Ваня Джаферович ли?

Иначе наистина жалко, че интересен човек и мислещ играч като теб не е влезнал, а вкарват и доста неадекватни играчи. Ако ти е мечта - не се отказвай, ще стискам палци и се надявам някой ден да се видим ако не вътре, то поне на кастинги Simple Smile

# 124
Diavolo, ти няма ли да се запишеш за следващия сезон на Игрите?Grinning

Години по-късно се пробвах няколко пъти и в Игри на волята и във Фермата. Но така и не стигнах до последния етап, който е решаващ. И им казах, майната ви и спрях. За настоящите сезони в ИВ и Фермата не съм подавал кандидатура, за последния Сървайвър щях ама ми дойде изневиделица, не го очаквах, нямаше време, а и имах много важни лични неща тогава.
Още миналата година бях писал в темата на Смайли, че съм разочарован от отношението, защото за всеки сезон на Игри на волята настоятелно се пробвах, 3 години подред (малко като Чакала, хаха) и Фермата няколко години подред и не и не. Ами като е 'Не' майната ви и до там, голяма работа, че не съм успял да вляза, не свършва живота... 🙂
Аз предлагам от форума дружно да издигнем кандидатурата ти и да заплашим с гражданско неподчинение, ако не те вкарат директно като кандидат на БГ МАМА, без повече кастинги, нещо като VIP entry. Продукцията, четете ли? Знам, че четете. Тогава и действайте! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Едит: Да не би да си бил много малък тогава? Не се отказвай, на по-зряла възраст вече пО може да им паснеш на концепцията.

# 125
  • София
Уоу, за кой сезон става дума? На Ваня Джаферович ли?

Първите Филипини, 2009 г. ако не се лъжа беше, с ''Успех в живота'' 😊

# 126
Да разбирам ли, че заради световното в следващите четири седмици ще отпадат по двама или трима всяка седмица? И по-точно ще има по четирима номинирани на съвет и два пъти бонус елиминация на капитанска или съюзническа (което ще означава - Гого и Мани на елиминации и двамцата още тази седмица срещу Георги и Генчо ако продължават да не ползват грошове или Алекса им ги изгърми).

Ако последната седмица финалните битки ще са само три дни между четирима ще е още по-претупано от претупаните минали години.

И още въпроси в тази връзка... понеже и мачовете по Нова ще са точно от 21:00 в същите дни, кога ще дават ИВ от 20:00 ли? Само един час ли бяха епизодите финалните дни и предните години?
Няма ли да дават световното по БНТ?

# 127
  • София
Световното ще се предава успоредно по БНТ и Нова. Поделят си го.

# 128
Благодаря, момчета, страхотни сте! Beers

Герои на седмицата: Мани и Георги.
Георги, момче усмихнато, пожелавам ти победата. До тук е дойдох, хапнах, поиграх, побеждавах, взех момичето...дано приключиш с чека! Moneybag Trophy
За Капитани ми се струва, че хитро ще пробутат две дами които ще прежалят при евентуална внезапна елиминация или кражба: Мирослава и Мирела.
Все ми е едно кой ще спечели, само да няма приключили участието си играчи след видяното в промото.
Гената и Георги е редно да разтворят кесиите и да стрелят по Алекса, дано имат смелост. Нека и той се почувства несигурен. От Георги го очаквам, от Гената не. Така, че реално по Мира да харчат пари.
Аз съм за разделяне на мъже и жени и две парични награди.

# 129
  • София
Михаела отговаря на въпроси

Леле, истинска Рапунцел е, 80 см. коса има 😮😊

Останалите по-интересни отговори на Мишето ги слагам в скрит текст (няма спойлери)

Скрит текст:

# 130
Ще стопанисваш ли Световното тук на страниците на форума, както беше с Олимпиадата ?

Иначе предпоплагам, че отново сезона ще е от 66 или 67 епизода.
В момента са 14 човека.
Ако всяка седмица отпада по един ще имаме финална седмица от 10 играчи.
Но според мен е по-вероятен подхода от миналата година. Ще има и една капитанска битка, която ще е елиминация, вероятно или през 11 или през 12 седмица. И финално племе от девет човека, като през миналата година.

# 131
Може са го дават по другите канали на Нова.

# 132
Може са го дават по другите канали на Нова.
До последните мачове в групите е основно по Диемите, след което минава по Нова.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 11:50 от Bengun

# 133
  • София
https://www.sportlive.bg/worldfootball/worldfootballother/tv-pro … acha-1830671.html

По всички канали на Нова ще дават мачовете.

# 134
  • София
Ехее, не съм знаела, че си имаме такъв сериозен кандидат от форума. Дяволче, имаш ли някаква идея, защо не са те взели? И като какъв играч се виждаш, силов, стратегически, социален? Колко си даваш от 1 до 10 в тези категории? Ако имаш желание да отговориш, разбира се Blush

Общи условия

Активация на акаунт