💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 140 062
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 165
Diavolo ще докараш до инфаркт фенките на Гого Sweat Smile
Особено тези, на които още не са им нагласили хапчетата🤣🤣🤣

# 166
  • софия
всички руси и синеоки разбира се. отбор ариец
Ей тук вече изцвилих мощно.
  И аз не съм от тези, които харесват Александър.  Къде съм аз, къде сте вий и накрая хитрата сврака с двата крака.

Гого показва изумителна изометрия. 😊

Ей, до къде се докарахме. Мечтите ни да опират до това да сме синьо килимче...

# 167
  • София
Значи дотук нашият кастинг е:
Diavolo
batigo
Bengun май и той може да се включи
elgogo също ми понамирисва като и той да може
Mandalorian, ти как си? Smile
Ако съм объркала пола на някой, сори Stuck Out Tongue Closed Eyes
Направо единия отбор може да го кръстят БГ МАМА и да спестят малко от бюджета за кастинг. SmirkSmiling Imp
Веднага влизам в профила на по-тихия и изпълнителен персонаж Grinning Не обичам да се конфронтирам и държа дълго, но накрая като Гогата избухвам с "енергийния вампир" Grinning Постовете на плуване няма никакви ядове.

# 168
слагам ви братъ на цецко за баланс от вашия отбор

# 169
Аз съм трътлеста и злобна, има ли място за мен в бг мама отбора Innocent

# 170
Продукцията vs Бг мама. Жална им майка на Вито и компания. Ох, какви филми си запрожектираааах. Вие двамата вътре, ние отвън. Ще е епично.
Diavolo
batigo
Направо единия отбор може да го кръстят БГ МАМА и да спестят малко от бюджета за кастинг. SmirkSmiling Imp
Ооо пускам се и аз, не мога да пея, но съм чудесна домакина - шия водки и плета интриги Grinning

Шегата настрана, много съм се чудила и аз, особено за Сървайвър, игрите може би на Реката чисто здравословно няма да издържа и това ме тормози, но мисля, че съм твърде тегава като характер.

# 171
  • Пловдив
Продукцията vs Бг мама. Жална им майка на Вито и компания. Ох, какви филми си запрожектираааах. Вие двамата вътре, ние отвън. Ще е епично.
Diavolo
batigo

Това племе ще бъде най-обичано от публиката Simple Smile

# 172

Значи, слагаме те в отбор красавици Smiley

# 173
Скрит текст:

Всяка сутрин си правя подобни за събуждане, но на супермена все още не мога да се огъна като Супер Гого. Hands Muscle

# 174

ако е ол старс вече ще имат джаферович и няма да има сигурно место

# 175
  • София
Внимавай какво си пожелаваш, а на нас да ни се налага да си заключваме профилите в социалките Grinning

# 176
Скрит текст:

Всяка сутрин си правя подобни за събуждане, но на супермена все още не мога да се огъна като Супер Гого. Hands Muscle
Между другото и аз ги правя всяка сутрин. Wink Разбира се, той ги прави съвършенно. Запазих си клипчето - ще ми бъде полезно определено, че имам доста да изчиствам техниката.

Колкото до отбор с нашите мъжове тука не си мислете, че те са много хрисими! Наши са си, харни са /както казват в Харманли/, ама всичките до един са чешити! Yum 
Още една причина да викаме за тях!

# 177
  • София
Аз се кандидатирам за пъзелист и стратег.

# 178
И на мен ми е интересно как протичат различните етапи от кастингите за тези формати. А ти, би ли заформил коалиция още отвън? Grinning

В първия клип на Надкаст, Неделчо и Туджаров говорят за кастингите.

Това което казват е че масово хората които ходят  по кастингите са силови играчи(тип Аспарух, Алекса или Генчо) и там ако не се отличиш с нещо  примерно някой републикански шамнионат или някой рекорд, трудно ще те вземат.
В другата страна стратезите или тези който ги вкарват да правят скандали са доста по-малко, така че там няма голяма конкуренция.
И след това което виждаме как продукцията се намесва , тези играчи които правят стратегии  ще бъдат още по-малко.

# 179

Да да сигурно. Trollface Само да няма - "Перма бан за тия олигофрени, че са срам и позор за форума"  Smile

Довечера прогнозирам победа за Непобедимите, напук на промото. Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт