💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 142 312
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 020
Играят добре и двата екипа, Лефтеров и Вики се справят отлично досега с паметта. Алекса и Филип държат темпо, първият малко по-високо, но е доста тежко трасето, жегата също е допълнение и затруднение и добре, че секундантите им са безгрешни, че щеше още по-тежко да е, ако нещо объркат.

# 1 021
Е сега мога да кажа, че ме е яд, че Пандьо е толкова нагъл, безочлив и злобен. Справя се добре, не се отказва, но веднъж човек стане ли ти противен, после колкото и да се справя чудесно, не можеш да му се зарадваш истински.

# 1 022
Не, че Филип е слаб.
Просто сърбина е много силен.
Това е ясно, но не променя другото.
За поведението му и отношението към останалите.
Друг е въпроса, че Фифо е постоянен, а Алекса пренавит.

Това е ,че никога не съм смялата Алекса за толкова силен,  и особено от Филип ,и все още не го смятам  но не знам защо изостава днес толкова и изглежда супер изморем.

# 1 023
  • София
Промото не издава ли победата на Филип? Ако печели Алекса, то предложението за племето беше храна (споменаха го в началото или бъркам), а когато Димо говори на победителя, му казва "предимство за племето или...", на Филип биха предложили предимство за племето в битката утре, защото "Безстрашните" са в резиденцията и нямат нужда от храна.

# 1 024
  • Другата България
За тая битка, при 37 градуса, и двамата заслужават да спечелят.
Това е поредна гавра със здравето на участниците, кардио битка, просто е безумно.
Все си мисля, че екипът на СП е станал поредния играч в това ШООЛ, той си е все до терена....

Аз още на предишното промо писах, че и за мен победата е за Филип.

# 1 025
Не, че Филип е слаб.
Просто сърбина е много силен.
Това е ясно, но не променя другото.
За поведението му и отношението към останалите.
Друг е въпроса, че Фифо е постоянен, а Алекса пренавит.
За това те харесвам! Винаги обективна, независимо от пристрастията.
Тук мисля, че битката е на секундантите.Кой каквото запомни, онези двамата се сдраха вече!
Но от едни думи,ми е ясно вече кой печели!

# 1 026
Браво на Лефтерката, но и Виктория се представя добре в случая.

# 1 027
  • София
Филип печели, Димо каза предимство за племето ли избираш...

# 1 028
Най-сетне идеална битка за Виктория- да седи и крещи. Ще си спра говора на телевизора, че се нетрае . Айде бе Фифоооооо , на теб разчитаме да го биеш туй чудо тарикатско.

# 1 029
Алекса се задъхва. Ами така ще е ,като го няма Цецо да му напомни :"Дишай момче"

# 1 030
  • Другата България
Филип печели, Димо каза предимство за племето ли избираш...
Да, още на предишното стана ясно.
Аз доволен, отново ги разчетох правилно. Аматьори.
Юхуууууу!

# 1 031
Да, секундантите могат да им спестят много сили.
Хубава и равностойна битка се получава, и четиримата играят супер до момента.

# 1 032
Защо ли ще предлагат на Алекса имунитет... Като го гледам е с билет до поне финалната четворка.

# 1 033
  • Варна
Горкия Лефтеров! Да помни картинките, докато Виктория му крещи.

# 1 034
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не мога да не призная, че колкото и да не харесвам Виктория, се справя чудесно дотук. Алекса също, но за него не е изненада, че е добър на чисто физическата част.
От продукцията нямат нито акъл, нито сърце да ги опънат в най-голямата жега на такова кардио.

Общи условия

Активация на акаунт