💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 312
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 290
За имунитета.
За мен това е на 99% скрит идол. Но личен. Като замисъл. В смисъл да не се преотстъпва. И може да бъде изваден чак след гласуване. Иначе няма никакъв смисъл от него. Убеден съм в думите си. А дали наистина ще е така, само бъдещето ще покаже. На този етап Фифо е защитен в племето си. Би трябвало да го използва във финалната фаза.

В Сървайвър е след гласуване, но там вотът е таен, тоест участникът пак няма как да е напълно сигурен дали ще събере нужните гласове. Ако този имунитет в ИВ се използва след гласуване това го прави като Суперидолът, който се изважда след прочитането на вота. В случая, когато вотът е открит за мен има повече логика да го използва преди гласуване, ако има съмнения, че би могъл да е пратен на дуел, но все пак има шанс да си го пропилее, както сабите, освен ако идеята не е предимството да е прекалено мощно и да се спаси със сигурност от елиминация. Откритият вот променя много нещата тук, така че много зависи как иска да го направи продукцията и отново може да се измислят някакви правила на момента, както сме свикнали да виждаме

PS Всъщност като се замисля как работят предимствата в ИВ най-вероятно продукцията ще е решила да бъде след гласуването, хем ще има по-голям елемент на шок.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 01:39 от sam001

# 1 291
Да, все пак да не забравяме, че в живота Фифо е инженер и то със сериозна реализация, очевидно умът му работи добре.

# 1 292
  • София
Всеки може да бъде победен, и Филип и Гого, и Алекса. Това го казах още вчера. Не ми изглеждаше Филип да се пази. И защо е толкова лошо да приемеш, че точно в този момент някой е бил една идея по-добър чисто физически. Имаше дребни моменти, които Бен отбеляза, като въжето например, където Фифо малко по-рано издъхна. Да, факт е че помнеше, но не мисля че е защото по-малко си е давал зор. Просто си помни по-добре.
Точно това на Алекса му се наложи няколко пъти вече да го приеме и го прави, а за Филип е краят на света, когато го победи жена, но и от Гого не приема добре загуби (имам предвид единоборствата по време на отборните битки), а е възможно най-равностойният му противник, дори сравнения не иска да чува. Sweat Smile Това си му е черта на характера.

# 1 293
Нещо е станало по време на играта защото Папагалът беше първо на Зелено 6 а след това се премести мистериозно на Зелено 4 а пък на зелено 6 е Рак
Филип отваря зелено 6 при втория си опит:

При 9тия (когато нито Зелено 4 нито Зелено 6 са били отворени, Зелено 4 дори не е било обърнато дори нито веднъж) Лефтеров казва Залено 4 и познава че там има Папагал, по незнайни причини не дават Филип когато отваря плочката (дори го снимат изрязан).
На края се вижда как Филип отваря последната плочка (Зелено 6 ) , на която е Рака

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 02:00 от mbivanov

# 1 294
Замина идеалната оценка за монтаж. Но това далеч не е само монтажен проблем. Аман вече от тези некадърници, да се чуди човек какво е ставало. Пренареждането на таблото със символите е бляк. И опорочава играта, жалко за усилията на Фифо и Алекса по трасето.

# 1 295
Еха, евала как ги виждате тези неща.
Дотук с конспирацията, че е искала друг победител продукцията. Жалко обаче за хубавата битка от Фифо и Алекса

# 1 296
  • Sunshine state
Много хубава и изключително тежка игра. Не знам как ги лепнаха на тая жега да минават такова трасе, никаква милост няма. Направо се измъчих като ги гледах.Сега пък пренаредени дъски... Аман от тия простотии, то няма една игра у ред в това предаване. Браво и на двамата! Няма да крия, че бях за Фифо, макар да съм от малкото, които харесват Алекса, но Филип за мен си е фаворит номер 1. Виктория направи 2 грешки, а не една, но като цяло и тя не се представи зле. Бях доста скептична за Лефтеров, но направо ме разби с паметта си и то в тая жега, дето мозъкът му се е разкапал сигурно.
Георги ме дразни все повече с постоянното си тъпчене и тъпите си коментари. Един подигравателен такъв. Като му видя брадясалото лице и направо ме втриса. Не знам какво Фейгин вижда в него, но аз не го харесвам.

# 1 297
  • earth
Алекса беше по-добър на терена, колкото и Фифо да се пъчи, но аз съм много изненадана от хъса на Алекса...
Когато имаш акъл и с по-малко напъни става работата.

# 1 298
Стана ми интересно да разбера кой е най-лошият вариянт в който може да съществува  и колко опита най-много могат да се направят, без този горе да обърква нито веднъж разбирасе.

Според мойте изчисления това са 15 пъти и това е когато винаги първата плочка която се отваря е различна а втората е симбол който е бил отварян на друго място да стане нещо такова:

Слагам комбинацията в спойлер да не е дълъг коментара, иначе няма спойлер в него:
Скрит текст:
1   2            
3   1            
1   1   4   2      
2   2   5   3      
3   3   6   4      
4   4   7   5      
5   5   8   6      
6   6   9   7      
7   7   10   8      
8   8   11   9      
9   9   12   10      
10   10   13   11      
11   11   14   12      
12   12   15   13      
13   13   14   14   15   15
( На последния остават 14 и 15 не отворени, но който и да отвориш от двете се знае къде му е другаря)

Ако винаги се отварят различни симбола реално в най-лошия случай на 9тия път всички симболи ще могат да се отворят тъй като при осмия път ще са разкрити поне един от двойките (16(2х8) плочки от 30) , и на всяка нова отворена плочка ще се знае къде му е другаря.

Ето и Плочките на играчите

Числото значи на кой опит е отворено, ако то е в скоби значи този опит е бил успешен.

# 1 299
Моля оценете  Епизод 44  (1-ви ноември)

https://www.surveymonkey.com/r/NYB9LC9

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае,
както и да види резултатите след изпращане на своите гласове (бутона "Done")
Обобщена статистика за седмицата ще има всеки уикенд.

Какво оценяваме:

# 1 300
Браво,Лефтеров!Представи се страхотно.Ти спечели играта на високомерния Филип,а пък той взе,че си повярва,че може всичко(забрави за загубите си до момента) и почна да бръщолеви глупости.Алекса не ми е любимец,но момчето умее да губи и не се възгордява,когато печели,за разлика от Филип и детинското му поведение - когато загуби следват едни тиради защо другият бил спечелил,а когато веднъж спечели,се почва едно тъпо говорене как може да спечели срещу всеки...Личи си кой е спортист и кой не е.Ако не беше Лефтеров,щеше да спечели стръкче тревичка.Не понасям и Филип,и Алекса,но Филип ми е на първо място в списъка на най-противни участници този сезон.То не е едно биене в гърдите до синини,то не са едни подмятания и подценяване на противника...И водещите винаги дрънкат колко бил силен и не знам си какво,а той се усмихва простовато.Племето го номинира,защото е единственият,с когото нямат контакт.По негова логика жените са слаби,жените са втора категория,жените изобщо не заслужават да са там(нищо че Михаела,Елица,Алекс и почти всички жени се справят страхотно)!И после плаче,че все го номинират и казва,че не се чувства комфортно и е сам.Ами той сам си е виновен.И после да харесвам Филип!Не,мерси,няма какво да му се харесва.

# 1 301
Това ми беше най-инфарктният епизод досега!!!
Много силно състезание и много тежко.

Фифо много приятно ме впечатли в началото с:
-- И да спечелим и да загубим - отговорността да е моя

После Лефтеров ме зарадва без грешка.

И чак накрая едно разочарование, задето нямаше:
-- Алекса, днес трябва да се разделиш с твоя секундант, Виктория за теб игри на волята приключват!

Stuck Out Tongue

# 1 302
Генчо е страшен демагог. Като седнаха на масата да правят разбор на играта, той веднага натопи Зорница, че е искала да бъде на поста с фризбито и твърдяла, че е добра. Но всъщност като обсъждаха стратегията той също я подкрепи и каза, че е добра. Да не говорим, че той основно лежа в тази игра.
След това като се върнаха Алекса и Вики каза, че племето нямало да напредва, защото те се връщат. А истината е че той няма да напредва, не племето. Умее да извърта нещата в негова полза.

# 1 303
Добър ден.
Ами да - Score: 68.3% ; 41/60 points.
Нормално с единици на "Колко добре е заснето и монтирано" и "Kолко успешно са туширани съмнения за нагласеност на играта"

Нещастници.
Отстрани изглежда като нагласена победа на Фифо/Лефтеров.
Ако беше спечелил Алексио с тези кадри на таблото с картинките тук щеше да е страшна сеч.

Нито един от четиримата играчи не заслужава да се омаловажи играта му вчера, но с това табло Продукцията не ни остави право на избор според мен.

# 1 304
mbivanov, браво!
Помня карти добре .Но като казах у дома, че 
картите не са на същите си места, ме"убедиха"
че понеже гледам и двата отбора съм се объркала.😬
Въобще не писах тук,че първа приятелка на Зорито щях да стана😂.Сега вече съм спокойна..

Общи условия

Активация на акаунт