💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 178
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
За мен проблем няма, че са си помагали с въжето и с камбаната, при положение, че и двамата го правят, явно са им позволили, все пак при тази жега и умора може би са ги съжалили.
По- интересно ми стана, когато Алекса подмина мрежата без да се качи по нея, което вече е голямо нарушение и се наложи Фифо да му каже вместо Димо да реагира веднага и да го върне.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 09:29 от Иля

# 1 336
За мен проблем няма, че са си помагали с въжето и с камбаната, при положение, че и двамата го правят, явно са им позволили, все пак при тази жега и умора може би са ги съжалили.

Естествено. Отново огънаха правилата в движение за да не се получи засечка.

А Викито отде извади тоя автентичен сръбски?  МОЖЕЛО да е сгрешила?!?  Когато очевидно беше сгрешила.

# 1 337
Тази игра беше прекалено сложна, трудна и уморителна, за да е само за огърлица и салами. Допускам, че ако Фифо беше загубил, можеше да има пленяване или дори елиминация, макар че Димо не каза нищо такова. Или поне ние не чухме.

# 1 338
  • София
Алекса ми се стори, че по-често се катереше само на ръце, което е по-трудно. Поне от монтажа останах с такова впечатление. Мисля и Лефтеров 1-2 пъти побутна въженцето от камбаната. Трудна игра. Набирането отнема адски много сили. Щом и Филип имаше затруднения, не е за подценяване. Изкачване по мрежа и гуми, както и бутане на куба. На мен такива битки ми се гледат постоянно, но е невъзможно всеки ден това да им измислят.

# 1 339
Прочетох мнение, че ако Алесио бил “облагодетелстван” от продукцията с тези намествания на картите, щяло да бъде война във форума. Аз не видях наместване при Фифо, но ще пусна и ще разгледам обстойно. Без значение за кого е това наместване, не е честно. Обаче на Алесио би му дошло вече прекалено много побутванията. Той до сега се о*ка с всякакви привилегии, че и това оставаше да му подарят и наместени картите 🤣🤣🤣 Имам чувството, че тук има роднини или от кръга на приятелите на Елица и Алесио, че голямо защитаване. Беше добър вчера, факт! Ама, че е толкова досадно и очеизвадно бутан от продукцията, още по-голям факт. Лично мнение, не го налагам.

# 1 340
Тя затова е ревнива Grinning Ами да кажем чао на Мани, никакъв шанс няма да й се размине. Joy

# 1 341
Все пак гласуването при сървайвър директно изкарва участника от играта , докато тук макар и явно го праща на битка и още един шанс.
Сабите на Ралица дават два допълнителни гласа (най слабия артефакт)
Огърлицата на Фифо - ако е преди гласуването е умерен о силен артефакт - но след гласуването го прави най-силен . Дори и всички да гласуват за теб , ти с един глас можеш да посочиш номинирания(или твоята коалиция ).
Брадвите на Алекса - там не разбрах , може ли да ги ползва и за себе си или само за друг човек и после да посочи еднолично номинирания.

Номинират Виктория. Алекса вади сабите , снема нейната номинация и посочва Фифо. Фифо вади огърлицата - и следващ номиниран ..се оказва Алекса и се самозаколва ..ех мечти Joy

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 13:03 от AuroraBB

# 1 342
  • София
Ралица не поддържа отношения с Мирела, казва, че като цяло не е намерила много приятели в "Игри на волята" и животът ѝ си останал същия, какъвто е бил преди формата:

И Генчо според мен отново прекалява. Ако се абстрахираме от това, че има доста добри и умни ходове, далновиден е, а и обаятелен, неща, които може би липсват на други по-силни играчи, то като човек има доста трески за дялане. Ясно е, че със Зорница са на различно мнение винаги, и с Куков бяха, но докато Зорница коментира в синхрони, а Куков директно го конфронтираше, то Генчо им се подиграва постоянно - подценява ги, смее се, докато говорят, говори така сякаш не са там, за да може всичко, което те кажат след това, да не бъде прието сериозно, подкопава авторитета им като хора. Не съм била в такава ситуация, но съм ставала свидетел на подобно общуване, и знам, че е лесно да се идентифицира човек с "готиния" и "забавния", а не с осмивания, но това никак, никак, не е приятно, и е напълно възможно понякога човек да е прав, но да се намери някой да му се подиграе. Това за предаването. А в социалните мрежи Генчо си позволява да използва определения като "нещастница" и "мърша", не се сещам друг да го е правил, поне от този сезон със сигурност не е, вероятно и от останалите. Знам, че това е мийм, но той е цитирал думите на Зорница и е ясно към кого се обръща.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 09:53 от La Vikinga

# 1 343
Брадвите на Ралица дават два допълнителни гласа (най слабия артефакт)
Огърлицата на Фифо - ако е преди гласуването е умерен о силен артефакт - но след гласуването го прави най-силен . Дори и всички да гласуват за теб , ти с един глас можеш да посочиш номинирания(или твоята коалиция ).
Сабите на Алекса - там не разбрах , може ли да ги ползва и за себе си или само за друг човек и после да посочи еднолично номинирания.

И томахавката, и скрития имунитет са детска версия Simple Smile

При открито гласуване и знаейки резултата от вота томахавката и скрития имунитет са елементарни за добро отигрване. Като за деца. Това е голямата разлика - в Сървайвър вота е скрит и трябва доста добре да умееш да четеш играчите преди да ползваш примерно идол.

# 1 344
Блестящият ум на Зори сее само раздори Smile

# 1 345
  • София
Топ историята на Елица: Край, няма да се занимавам със спорт, ще уча математика

Скрит текст:

# 1 346
  • София
Забелязвам и тук, и във ФБ, как почнаха да се явяват някакви крайни защитници на Алексата.

Само той бил мъж. Rolling Eyes Всички българи трябвало да взимат пример от него. И още в тоя дух. (Не мога да намеря конкретния пост от снощи).

Чуждопоклоничеството си е явление у нас от край време. Нищо, че обектът на поклонението и снощи продължи да изисква: Фейгин, не чух да заставаш зад мен.

'Начи това шампиони по плуване (Георги), нинджи (Гого), инженери със завидни спортни умения (Фифо), музиканти със същите спортни умения (Митко) и т.н. са ни-що в сравнение със сръбския левент.

Ами много се дразня.

Аз забелязах Виктория два пъти да сбърка, не веднъж. Но може и да е некадърен монтаж.

# 1 347
По въпроса с плочките – изгледах отново. Не виждам как Фифо би могъл да размести плочките, след като папагалът беше едиствената обърната зелена плочка на този тур. Когато са обърнали зелено–4, Лефтеров не би повторил зелено–6 и така да има извадени едновременно две зелени, които да са разменени.

Според мен играта си беше за Фифо, защото знаеха способността му да помни и вероятно и Продукцията, както повечето от нас е подценила Виктория. Дрънканиците за обръщане на съдби, донякъде са верни, защото имунитета ще обърне играта на Джафа.

Мирела, Зори и Мира са срам за скорпионите!

# 1 348
А да, да! Не може "леля Доро"във всеки сезон.🤣🤣🤣.
Защо инакомислещите биват веднага "закопавани"с разни подмятания?
Почвам да си мисля,че наистина целта на ИВ, не са нито игрите ,нито волята.
Апропо винаги гледам да съм обективна, не се мятам сляпо да защитавам позиция или човек, както и да се пускам по течението.

# 1 349
  • София
По въпроса с плочките – изгледах отново. Не виждам как Фифо би могъл да размести плочките, след като папагалът беше едиствената обърната зелена плочка на този тур. Когато са обърнали зелено–4, Лефтеров не би повторил зелено–6 и така да има извадени едновременно две зелени, които да са разменени.

Според мен играта си беше за Фифо, защото знаеха способността му да помни и вероятно и Продукцията, както повечето от нас е подценила Виктория. Дрънканиците за обръщане на съдби, донякъде са верни, защото имунитета ще обърне играта на Джафа.

Мирела, Зори и Мира са срам за скорпионите!
Ох той пък Пурко големият герой или Илиян.

Общи условия

Активация на акаунт