💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 363
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 365
Тук въпросът е как се е озовал папагалът на зелено-4, като беше на зелено-6 и няма начин да са били разменени случайно от Фифо. По-скоро играта е била прекъсвана и някой от екипа е проспал правилната подредба. Другият вариант е да са правили повече кръгчета, Лефтеров да е грешил и това да не е показано.

По въпроса за катеренето на въжето, нали всички упрекваха Цецо, че се качва само на ръце и това не било правилна техника. (Имам предвид падането на Цецо). Фифо го правеше „по учебник“.

# 1 366
Добре де, ако е имало някаква шашма, как така Алекса и Виктория са го позволили? Много се съмнявам, не знам... Изобщо абсолютно неясни се ми тези твърдения за презаснемане на игри, финали и пр. Как е възможно да се реализира един такъв замисъл? Ами нали все някой от участниците ще надигне вой до небесата Thinking

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 11:16 от Мила Атова

# 1 367
  • софия
Ох, от снощи чета и се смея яко. Хора, какво ви става.  Туй кемтрейлс и ваксини и въобще всички конспирации не могат да стъпят на малкото пръстче на левия крак на продукцията, ако се вкара във филм човек.
 Есме, благодаря, че го написа вместо мен, че щеше яко чаршаф да стане. Имам чувството, че се губи цялата наслада от предаването в старанието да се влиза в конспирации. Не, че продукцията е света вода ненапита,  ама под вола жирафи вече се виждат.
  Относно Виктория и сръбския, който така възмути бая народ. Тя няколко пъти спомена, че го знае много добре от съотборнички сръбкини с които е била дълги години.  Нито е нещо ново, нито и е за сефте да си общуват така двамата.
 Да ми кажете и къде да се наредя да си взема кинтите, защото не съм от тези, които върло мразят и хейтят Вики и Алекса.
  Я се усмихнете.  Какво слънце грее и каква чудна есен си имаме. И нека игрите ни носят повече удоволствие отколкото драми, хейт и наранено чувство за справедливост.

# 1 368
Алекса изобщо не е толкова лош, но го отнася покрай Виктория и наследството(Зорница и Мирослава) от Елица. Сигурна съм, че и той съжалява че му се налага да играе в тази конфигурация, но е вече късно.

# 1 369
  • София
Някой дали е гледал снощи лайфа на Митака и Фифо? Ако има желание да разкаже:)

# 1 370
  • София
Дали довечера няма да видим Мани срещу Фейгин.
От гледна точка на сеир и драма ще бъде очаквано.

# 1 371
Добре де, ако е имало някаква шашма, как така Алекса и Виктория са го позволили? Много се съмнявам, не знам... Изобщо абсолютно неясни се ми тези твърдения за презаснемане на игри, финали и пр. Как е възможно да се реализира един такъв замисъл? Ами нали все някой от участниците ще вдигне вой до небесата Thinking
Май не сте гледала всички сезони или поне първият.
Всичко е възможно, а играчите имат "Жеузни" договори и нямат право да ритат срещу сценария.А пък ако се случи, бързо го отпадат или го съдят след края на формата.

# 1 372
Честно казано не разбрах накрая какво точно стана по трасето, за да сравня с убеденост Фифо и Алекса. В началото Алекса тръгна ударно, а Фифо в негов стил по-бавно и равномерно. На въжето Фифо издишаше, на кубчето пък Алекса. И малко след началото, където Алекса водеше с по-високо темпо се разминаха, защото Алекса имаше няколко отворени комбинации и пое въздух. Аз останах с впечатлението, че Фифо направи 1-2 курса повече по трасето.
Като цяло Алекса е нива над Аспарух и се показа и доста издръжлив. Мисля, че Фифо би го победил обаче в една доста дълга битка с 10 курса по трасето.

# 1 373
Е, щом е Жени тази, която отнася ритници в главата, зрителите най-вероятно ще си затворят очите за това.
Ма как,нека ѝ,в главата,в пръстите,все тая! Щом е Жени,малко ѝ е.  Абе много сме справедливи,и позитивни също. 🙄

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 12:32 от Viliiv

# 1 374
Е как да не е имало шашми като мисля в първи сезон имаше очевадно презаснета битка.  Сезонът беше отминаващо лято, прически , бради на участниците бяха коренно различни. Нека някой с по-добра памет извади скрийншотове, ако му се занимава .

# 1 375
Забравих нещо много важно да напиша - играта днес показа, че Алексио в тежък кардио маратон може да победи Фифо.

Не мисля, че е показала това, защото двамата имаха различна тактика и Фифо не бързаше да води, а гонеше ритмично и постоянно темпо.

# 1 376
Е, щом е Жени тази, която отнася ритници в главата, зрителите най-вероятно ще си затворят очите за това.
Ма как,нека ѝ,в главата,в пръстите,все тая! Щом е Жени,малко ѝ е.  Абе много сме справедливи,и позитивни също. 🙄

Аз не виждам никой да е писал за това, но вие вече цяла пледоария в защита на Жени изписахте. Играта още не е излъчена все пак.

# 1 377
Добре де, ако е имало някаква шашма, как така Алекса и Виктория са го позволили? Много се съмнявам, не знам... Изобщо абсолютно неясни се ми тези твърдения за презаснемане на игри, финали и пр. Как е възможно да се реализира един такъв замисъл? Ами нали все някой от участниците ще вдигне вой до небесата Thinking
Май не сте гледала всички сезони или поне първият.
Всичко е възможно, а играчите имат "Жеузни" договори и нямат право да ритат срещу сценария.А пък ако се случи, бързо го отпадат или го съдят след края на формата.
Хм, може, може, не споря. Този сезон е първият, който гледам от-до. Предишните два - оттук-оттам. Първият - изобщо. И все пак толкова нагла манипулация, та чак преиграване на битки, пренареждане на карти... Айде, побутване на този-онзи с драматургични похвати - да, ама чак такива еквилибристики... Astonished

# 1 378
За кючека ясно, Алекса тука ще е едни гърди наоред, Фифо не е в тоя стил, видяхме го вече 😂

Много взе да се намесва висшата математика и теория на вероятностите в тези ИВ, като почнат да обсъждат главата ме заболява. Трябва да се направи за по-простите като мен схема с наличните грошове и други атрибути, и съответно при прилагане да се зачеркват.
И мен ме заболя,но знам че:
Ако Бог,опа продукцията реши “сабите” ще отсечат “имунитета” през кръста,и ще наврат “ томахавката” където си искат в зависимост от това кой трябва да си ходи 😂😂😂

# 1 379
Към коментара на СлаБе:
Виктория сръбския нека си го знае, всеки език е богатство, няма място да превключва на него обаче там. Предаването е на български, участниците са българи, Алекса разбира български- тоест не е в негов ущърб да се говори нашия език. Не ми е приятно като зрител такова превключване, с цялата отговорност на национализма, в който най- вероятно ще бъда обвинена. Такова ,,обвинение” не ме обижда, но да се лензя на такъв тип, както прави Виктория, определено ще ме e срам от себе си.

Общи условия

Активация на акаунт