💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 370
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 395
Не , не само на теб, на голяма част дори не ни пука за това и не бих хабила ред да го коментирам, но щом се пита ))И така има достатъчно противни черти , като пубертетско тръшкане , когато не стане на нейната, маниер на говорене-и кривене  като 15 годишна и много много инфантилно поведение за голяма -огромна жена
Та и аз не вярвам в конспирацията . Нещо най вероятно е паднало , показали са на Лефтеров къде го слагат или нещо от сорта. Ако има конспирация- то явно е правена от шизофреник , с биОполярно разстройство. Защото хем искаме Филип дазагуби за да го изгоним , хем му подсказваме с картите ..или в екипа има също два отбора , които си имат свои любимци и се саботират един друг Joy

# 1 396
  • софия
Евалата на продукцията, че така яко ни подхлъзна с промото. 99% се хванахме. И то след три сезона. Изкефих се на макс. Беше ми писнало да знам как ще завърши епизода още от края на предишния. Снощи си беше истинска тръпка. До последно не знаехме какво ще стане.
 По темата с това кой ще победи. Все ми е тая, ако не е Гого. Всички си имат трески за дялане имат си плюсовете имат и физическите данни да го направят.  Говоря за мъжете. Мацките изобщо не ги слагам в класацията. Имаха шанс до тази седмица, пропиляха го.

# 1 397
  • Sunshine state
По повод това, че във фейса и тук се появили зашитници на Алекса - ами не може всички да харесваме само едни участници. Генчо например аз не го харесвам, нито пък Георги. Моите фаворити са Филип, Гого и Алекса. В този ред.

# 1 398
Благодаря на хората в темата, които са разбрали защо Виктория говори сръбски и че това няма нищо общо с Алекса. Вики говори сръбски от години. Почти във всеки добър волейболен отбор има сръбкиня. Ако аз говоря китайски и в отбора ми има китаец сигурно ще разменям изречения на неговия език с цел да става по-бързо комуникацията.
Между другото Алекса доста се е постарал да научи български и има голям напредък. Говоря за СЛЕД игрите.

# 1 399
Интересно защо не се е постарал да научи български преди игрите, нали живее с българка и много му харесвало тук? Или и България му е захаресвала след игрите?

# 1 400
Интересно защо не се е постарал да научи български преди игрите, нали живее с българка и много му харесвало тук? Или и България му е захаресвала след игрите?
Защото Елица е отишла в Белград. Той е бил само на лагери тук. Сега се връщат с Елица да живеят в България.

# 1 401
  • София
Ако тези кадри с таблото бяха при положение, че Алекса е победил досега да сме на страница 200.
Монтажи ли, какво е не знам, но омаловажава хубавата битка и победата.
А искам българин да победи ей така за разнообразие, защото в игрите, които следя напоследък не се случва.

# 1 402
  • софия
Български и сръбски са много близки езици. Аз не виждам драма в това да го разбирам. А и при условие, че са живяли в Сърбия и дефакто е учил само от Елица се справя доста добре. Сега го изчистил още повече след игрите, просто защото по време и след му се налага много повече да общува на него. На мен са ми сладки тези напъни и обърквания от чужденци, когато имат смелостта да говорят на български.

# 1 403
Обективно погледнато, червените не виждам как могат да спечелят каквато и да е игра от тук нататък-1. Не са сплотени, няма мотивация,няма никакво разбирателство. 2.Като физическа подготовка са по-зле, по-хилави и неумеещи.Коалициите са прекалено предопределени и нищо не може да се промени, просто един по един ще си заминават до обединението. При това положение моите хора - Георги и Фейгин ще са още замалко за съжаление. Това с брадвичките и грошовете, не ми се смята , по цял ден това правя и ми стига Simple Smile

И довечера ще загубят - силата е на страната на жълтите в тази водна борба, кой ще се пребори -слабичкия Гошо ли, дето не е ял една седмица, или Зорито,дето е кожа и кости останала,Фейгин от същата категория или тромавата Виктория. Само Мира е показала ,че може да се бори, но пък тя вече няма защо,стимула и изчезна. Остават Генчо и Алекса. Докато при жълтите всички са надъхани и мощни, без Мани, но пък тя е жилава.
Мирела ми се струва понапълняла, бая яко дупе е отпрала Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 13:44 от araselia

# 1 404
Милото Гоги тази вечер са го изстреляли срещу плувеца Георги 😳. Дано Жорката се обърка и сладкиша да го надхитри, че няма да мога да спя иначе🤣. Проблемът е, че Жорето вместо пояс най-вероятно ще вижда поничка 🤣 и тогава на Гого му е спукана работата 🤣.

# 1 405
  • София
Пуснах новата анкета!

Съжалявам, че се забавих, ама нямаше как... По-късно ще пиша повече, а и вече писах снощи. Само два акцента от мен:

* Много важен момент.
Зорница се изпусна пред Виктория и Алекса, че ето вие с Фейгин може да си крещите, заплашвате и обиждате, но на Арената всичко се забравя и се действа като отбор. Вече имаме тройно потвърждение за тормоза над Фейгин. От Генчо, от Фейгин и от Зорница. Това по повод лъскането на имидж за някои хора...
Ако не вярвате на 80% от каста по лайфовете, то вярвайте на това което казват играчите вътре във формата. Ей такива едни ''дребни'' нещица на пръв поглед...

Втория момент беше по-скоро комедиен/добър монтажен сегмент.
Аз бях сигурен, че няма да е елиминиационна капитанска и го писах още преди епизода. А преди да започне самата битка, Димо каза ли, че ще е елиминационна битка, както го обяви с Валери/Алекса/Фейгин и с Елица/Ралица? Не, не каза, еми значи всичко приключва! Няма как след това да го каже, защото когато има елиминация се играе на макс и отвъд предела и вече и психически го мислиш повече и си затормозен двойно.

Но да се върна на един от моментите на сезона, хаха:
Димо казва, обещах ви 'Смърт' (за загубилите). И дават как Алекса свежда поглед, на Вики също и изстива физиономията. И в следващия момент, Димо казва: 'Гладна смърт' Хахаха, яко. И дават как и Алекса и Вики си отдъхват. Ами в интерес на истината не може толкова силни играчи да отпадат след такова раздаване и битка, а и продукцията няма келепир от това да разкара Филип или Алекса по никое време, защото вижда, че са добри на Арената. Тя и Валери не искаше да разкарва. Тогава Зорница трябваше да си отиде, но Валери превъртя играта...

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 14:14 от Diavolo

# 1 406
Битката тази вечер е от ултра скучните, където само силата играе. Зависи как ще направят двойките, но при добро разпределение килограмите печелят. Като гледах на промото Генчо даже няма да се хаби да плува, а причакваше Фифо май да го носи, заедно с пояса.

# 1 407
Ами в интерес на истината не може толкова силни играчи да отпадат след такова раздаване и битка, а и продукцията няма келепир от това да разкара Филип или Алекса по никое време, защото вижда, че са добри на Арената. Тя и Валери не искаше да разкарва. Тогава Зорница трябваше да си отиде, но Валери преигра играта...
Аз и Генчо пускаме по една сълза 🤣. Защо ти трябваше да наливаш масло в огъня?🤣
Вместо плочките на Валери гледаме усмивката на Зори🤣. С какво го заслужихме Господи 🤣

# 1 408
  • София
В снощната битка всички бяха много добри.
Алекса може да е всякакъв, но слаб играч не е. Професионален спортист, жилав и издръжлив - видяхме го и снощи. Ние не виждаме всичко, което се случва /имам предвид скандалите, за които говореше Фейгин/, така че не може да се съди как се е държал, аз си мисля, че е експресивен и груб на моменти, но не лош човек в душата си. И за Вики мисля същото междудругото, обаче за нея имам усещане, че е злопаметна и обича да отмъщава. Може ида не съм права, де.
Филип винаги си разпределя силите, кара го по-умерено и играе с мисъл. Той не е само силов играч. Много сериозен претендент за победител, може би най-сериозния.
И аз да се включа в хора - ако няма да спечели Гого, нека спечели Филип, Алекса, Генчо или Георги.

П.С. Лефтеров не го харесвам аз, но снощи на картите беше Номер 1.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 13:40 от Grace

# 1 409
Разместването на плочките беше капката катран в кацата с мед. Изцяло по вина на екипа. Победата на Фифо/Лефтеров си беше напълно залужена. Лефтеров ми се издигна в очите. Да видим Фифо дали ще му върне жеста, както обеща, следващата седмица.

Георги ми е все по-симпатичен с включванията по темата Алекса-Виктория. Яко лази по нервите на „достойния“ и в комбинация с Генчо много кефят. Доколкото разбрах, Генчо очаква да е номиниран на следващия съвет и планът им е да саботират втората битка и да придърпат Алекса на елиминационна. Предполагам, че Гената и Георги не искат да дават пари за допълнителни гласове, защото си имат едно наум за Продукцията и очакват цената да е много висока (като за тях) и да им вземат всичките пари.

Общи условия

Активация на акаунт