💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 143
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
Туджаров извън Игрите дава заявка за голям стратег, но докато беше вътре не го показа. Така или иначе си беше пътник дори и да не беше напускал по здравословни причини.

Единствения ми фаворит- мъж Илиян е Скорпион като мен, но също и Пух, Зори и Мира, които са ми крайно неприятни.

Кофти зодия!

Силна зодия, повечето хора се плашат.

# 1 441
Топ историята на Елица: Край, няма да се занимавам със спорт, ще уча математика

Скрит текст:

Б., прибери си вересиите.

# 1 442
Единствения ми фаворит- мъж Илиян е Скорпион като мен, но също и Пух, Зори и Мира, които са ми крайно неприятни.

Кофти зодия!

Въпрос на гледна точка.

# 1 443
  • София
ellis

Фифо мина 11 пъти трасето
Алекса мина 10 пъти трасето
От това което видяхме от монтажа. Какво е било в действителност само играчите могат да кажат, дано са запазили лайфа. Сега ще проверя.

Още от играта:
Фифо на 2 пъти знаеше къде са  съвпадащите двойки и се припокри с Лефтеров. Това ми направи впечатление и снощи ама тогава не гледах внимателно. Че Фифо се бавеше и се опитваше да помни и да не оставя всичко в ръцете на Митко. Но пък Бийтса беше толкова зверски добър, че скри топката и на Неделчо от сезон 3 същата игра.

# 1 444
[
Скрит текст:
quote author=Tahiti link=topic=1495559.msg45522068#msg45522068 date=1667393475]
Скрит текст:
... на кантар са Рали и Мирела, защото още не са били в опасна близост с голямото му дупе 🤣. Но ви гарантирам, че ако някога са в едно племе само един спиритуален сеанс на маг Белградски фенер и са паднали в плен на чара му  🤣
Стига де! SmileyИма хора, които харесват хубавите дупета Stuck Out Tongue - особено както се е повталил последните епизоди. Satisfied
ох, въобще не мога да възприема насериозно слипчето, еле па като мъж. смешка някаква.
Коментарът беше закачка към Aaliyah13 . Satisfied

Между другото - някой ще може ли да припомни каква беше стратегията на Туджаров, че не си я спомням добре?
Неделчо ми беше слабост, въпреки че фаворит ми беше Морунов сезон 3. Неделчо, и неговите вечни стратегии, и най-вече любовта му към Мани. Satisfied Реакцията му при завръщането и с Андрей е култов момент в Игрите, за мен. Satisfied
[/quote]

да,да, усетих, но просто наистина....Wink

# 1 445
Конкретно за снощния епизод езикът на тялото не лъже - на масата Фейгин се беше лепнала за “насилника си” Алекса и главата й все към него сочеше🤣. Харесва ли го не знам 🤣 (Жорката няма как да види това, защото неговия поглед е в чинията🤣), но факт е, че Игнасио е завъртял главите на всички жени в предаването 🤣. Не е ли така ми кажете🤣.
Топли чувства към него имат:
-Вики, Мира, Зори и Жени със сигурност 🤣
-на кантар са Рали и Мирела, защото още не са били в опасна близост с голямото му дупе 🤣. Но ви гарантирам, че ако някога са в едно племе само един спиритуален сеанс на маг Белградски фенер и са паднали в плен на чара му 🤣

Ален Делон репи яде. Smiley

# 1 446
На промото за днес дават жълтите и е монтиран гласа на Ралица, който м говори, че са се провалили и ще трябва да се номинират. Което автоматично означава, че са спечелили, а номинираниращи са червените. Залагам, че Фейгин ще е под прицел, ако Георги и Гената не вкарат грошовете в употреба.
Аз мисля, че могат да се уговорят и да отстрелят най слабия от противниковата коалиция, а именно Вики. Имат 3 гласа, а другите 5. Трябват им 3 гласа да купят и ще имат пак повече грошове. Иначе рискуват да ходят на елиминации докато загубят битка и отпаднат и им вземат грошовете.

# 1 447

За Алесио - точно това се отнася, както и за Женя, която си мисли, че е стратег, а всъщност не е нищо повече от изкусен манипулатор и лъжец. Какъвто е и дон Алесио. За качествата им на терен ми е 50 на 50 и за двамата. Не са толкова комплексни, за колкото се мислят. Та, каквито и качества физически да има на арената (не са невиждани чак специално неговите), не мога да ги уважа подобаващо, заради всички тези негативни качества, чрез които става отблъскващ. Ами не е човек за победител, сори. Това не е хейт, а лично мнение, на база видяно до момента.
Чакай, до края на сезона ще свърши още доста работа - ще поноси някой 120 кг дънер с една ръка докато пее “Ти си мой грех” 🤣, а с другата ще се подпира на гегата от делфин, крава, броненосец и еднорог 🤣, във водата ще се превърне от тюлен в акула 🤣, по халките ще мине като Йордан Йовчев (който ще гледа отстрани и ще си хвърли демонстративно медалите🤣), а пъзелите по негово желание ще ги нарежда  с едно око и една ръка, за да покаже доминация над останалите 🤣.
Има време да го направят герой 🤣.
Накрая няма да се усетиш как ще си се влюбила в него🤣.

# 1 448
Туджаров извън Игрите дава заявка за голям стратег, но докато беше вътре не го показа. Така или иначе си беше пътник дори и да не беше напускал по здравословни причини.

Кофти зодия!

Силна зодия, повечето хора се плашат.

Кофти човечета!

# 1 449
Кофти зодия като цяло!-за скорпион.
Ааааа има всякакви скорпиони!

# 1 450
За зодиите - има два вида - Скорпиони и ухапани от Скорпиони Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 451
Смехурковци разни от бандата на готините дълбаят към ядрото на земята. Чакалов има някаква много смахната маркетингова стратегия за водене на канала, а ако съм участник, няма да му стъпя в студиото. Цецо ходи ли при него, че не помня?
https://s4.gifyu.com/images/20221102_150842878a953aa94ffa81.gif

# 1 452
Мислех да нахраня половината зодии, но се спрях навреме🤣. Голяма част от форумките щяха да ме линчуват и кълнат до девето коляно 🤣. А аз бързо урочасвам заради сините си очи🤣.
Затова вие се спасявайте докато е време 🤣. Ще ви пиша на лично, когато е безопасно да се върнете в темата 🤣.

# 1 453
На промото за днес дават жълтите и е монтиран гласа на Ралица, който м говори, че са се провалили и ще трябва да се номинират. Което автоматично означава, че са спечелили, а номинираниращи са червените. Залагам, че Фейгин ще е под прицел, ако Георги и Гената не вкарат грошовете в употреба.
Аз мисля, че могат да се уговорят и да отстрелят най слабия от противниковата коалиция, а именно Вики. Имат 3 гласа, а другите 5. Трябват им 3 гласа да купят и ще имат пак повече грошове. Иначе рискуват да ходят на елиминации докато загубят битка и отпаднат и им вземат грошовете.
А дано изгонят Виктория! Допълнителен бонус ще е, че има голяма вероятност точно от Мани да падне.

# 1 454
  • софия
Смехурковци разни от бандата на готините дълбаят към ядрото на земята. Чакалов има някаква много смахната маркетингова стратегия за водене на канала, а ако съм участник, няма да му стъпя в студиото. Цецо ходи ли при него, че не помня?
https://s4.gifyu.com/images/20221102_150842878a953aa94ffa81.gif
Да, беше. Но, ако не се пробва да е малко по-обран в това да показва симпатиите си и антипатиите към останалите участници само той ще загуби.

Общи условия

Активация на акаунт