💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 180
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 470

За Алесио - точно това се отнася, както и за Женя, която си мисли, че е стратег, а всъщност не е нищо повече от изкусен манипулатор и лъжец. Какъвто е и дон Алесио. За качествата им на терен ми е 50 на 50 и за двамата. Не са толкова комплексни, за колкото се мислят. Та, каквито и качества физически да има на арената (не са невиждани чак специално неговите), не мога да ги уважа подобаващо, заради всички тези негативни качества, чрез които става отблъскващ. Ами не е човек за победител, сори. Това не е хейт, а лично мнение, на база видяно до момента.
Чакай, до края на сезона ще свърши още доста работа - ще поноси някой 120 кг дънер с една ръка докато пее “Ти си мой грех” 🤣, а с другата ще се подпира на гегата от делфин, крава, броненосец и еднорог 🤣, във водата ще се превърне от тюлен в акула 🤣, по халките ще мине като Йордан Йовчев (който ще гледа отстрани и ще си хвърли демонстративно медалите🤣), а пъзелите по негово желание ще ги нарежда  с едно око и една ръка, за да покаже доминация над останалите 🤣.
Има време да го направят герой 🤣.
Накрая няма да се усетиш как ще си се влюбила в него🤣.

Пази Боже от псевдогерои 🤣🤣🤣 За влюбването, вече е късно, Гого е класи над Алесио, не може да то бие дори да застане на един пръст и пеейки Бела циганка, да минава най-тънката змейка 🤣

# 1 471
  • София
Ехе, Чакалов е избухнал Simple Smile Жалко, че няма повече от участниците тук. Щяхме да удряме по над 1000 страници Grinning

# 1 472
Тъй и тъй се е включил Чакалов, та да го питам, защо в лайфовете на "готините" почти винаги има злословене по 'не нашите" хора? Да не казвам, че и откровен хейт се случваше. За сметка на това, тях никой не си е позволил да хейти СЛЕД играта.  Това с майтапа нещо не се връзва обаче Grinning

# 1 473
  • earth
... аз със сигурност бих взел максимално много от всеки даващ съвети. Simple Smile
Добре, да започнем оттук:
1. Никога не казвай "респект и уважение," освен ако не можеш да обясниш разликата между двете думи и защо и двете са приложими в конкретния случай.
2. Думата "много" е обикновено излишна и може да се изпусне. Горният пример е такъв.

# 1 474
Тъй и тъй се е включил Чакалов, та да го питам, защо в лайфовете на "готините" почти винаги има злословене по 'не нашите" хора? Да не казвам, че и откровен хейт се случваше. За сметка на това, тях никой не си е позволил да хейти СЛЕД играта.  Това с майтапа нещо не се връзва обаче Grinning
Тук подкрепям.
Хейтещите хейтят тези, който публиката не харесва и самите те не харесват. Тези, които са хейтени, не хейтят никой. Не намирам логика. Grinning

# 1 475
Дяволче, уважавам мнението ти но не съм съгласна с едно. Какво значи наследствена коалиция? Алекса си имаше чудесна коалиция и в неговото племе. Генчо може да се сърди само на себе си, че си разтури къщичката. А Алекса им го натресоха Мани и Фейгин. Той не е примирал от желание да ходи при Генчо. Разбирам пристрастието ти, но за това няма как да е обвинен.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 17:33 от Lafusko

# 1 476
Чакалче, никой не се е родил научен, а обратната връзка, макар и под формата на критика, ще ти донесе повече позитиви, отколкото негативи. Остава само да отсееш кое ще ти е от полза.
Дерзай и напред! Получава ти се, а за другото ти писах. 🙂

# 1 477
Касим уж беше скаран с другата коалиция. Смъртно обиден и прочие, и прочие. Да се чуди човек. Иначе браво за Инициативата с децата. Сигурно са биле безкрайно щастливи.
А Гогчо трябва да се научи да споделя къде и какво прави, защото ми омръзна да го търся из другите профили, но не и в неговият. Grinning
Гогчо, ако четеш повече снимки моля, по възможност по плочки и бицепс. Вземай пример от Фифо. 😋

# 1 478
И нито една дума за раците и папагалите Simple Smile
Разочарован съм.

# 1 479
Норе,  ще нахвърлиш ли с две думи лайфа, че спрях да ги гледам тях. Мисля, че ти писа че Лефтеров нещо изплискал легена.

# 1 480
Не съм боготворяла Алекса никога и в интерес на истината все повече ми олеква.
НО!!!
Критиците към това, че бил сърбин, въобще не могат ли да се поставят на негово място???
Старае се да говори български и се справя доста добре.  Гледал е и запомнил миналата година игрите и дори конкретните участници в точно тази битка.  Ами ако вие бяхте отишли в Колумбия с подобно държане и ви овикат задето сте българин/българка?

# 1 481
Битката тази вечер е от ултра скучните, където само силата играе. Зависи как ще направят двойките, но при добро разпределение килограмите печелят. Като гледах на промото Генчо даже няма да се хаби да плува, а причакваше Фифо май да го носи, заедно с пояса.
Миналата година Поли завличаше противниците си в дълбокото и ги уморяваше с плуване. След което лесно придърпваше пояса. С тази тактика спечели и срещу Красима, и срещу Елизабет.
Ето играта
Седмица 9 Втора битка за спасяване  : Приключенци - Бойци
Скрит текст:
Състезателите застават хванати за кол с цвета на племето и плуват до кол в морето, откъдето вземат пояс.Който успее с пояса да докосне кола на племето си печели точка

Приключенци - Бойци 5:1
Рунд 1 Симеон - Андрей 1:0
Рунд 2 Паулина - Елизабет 2:0
Рунд 3 Борис - Неделчо 3:0
Рунд 4 Мани - Милена 3:1
Рунд 5 Рабухчиев - Морунов 4:1
Рунд 6 Паулина - Красима 5:1

Точки за индивидуалното класиране :
2 точки - Паулина
1 точка - Симеон,Борис,Милена,Рабухчиев

# 1 482
Норе,  ще нахвърлиш ли с две думи лайфа, че спрях да ги гледам тях. Мисля, че ти писа че Лефтеров нещо изплискал легена.
Имитираше Цецо /от видеото след отпадането му/, как с два пръста изпраща въздушни целувки с думите "благодаря на всички". Точно в началото на последния лайф, който засега е запазен в ИГ профила на Лефтеров.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 18:52 от _Hope_

# 1 483
# 1 484
Умирам JoyJoy
Скрит текст:

Голям е Неделчо, браво !

Общи условия

Активация на акаунт