💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 143
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
Сега ще нахейтя заслужено Фифо за аргументацията му при номинацията на Мани. Дърво си е. Мани като играч не е най-слабата жена в племето.
И Жени същото направи. Не трябва повече да си общуват, безумно е. Sob
Аз буквално не мога да повярвам, че даже каза Виктория! Не им влияе добре този съюз!!!

# 1 801
  • София
Фифо, Гого и Лефтеря обръщат играта. Женята дали не ги усети обаче? Ще останат само двете с Мирела, освен ако не прилъже с нещо Рали.

# 1 802
Мани is queen 👑

# 1 803
Еми колкото и да не харесвам Мани, Жени малко прекали. Обаче.... принципно беше права. И в трите битки Мани не беше нещо уау. Тя определено изпъкваше при сините, тук се губи малко. Честно казано, срещу който и да се изправи Мани, искам тя да си ходи.

# 1 804
Не мисля,че Мани ще съботира в играта!

# 1 805
Ами Мани, ако саботира сега вече ми пада в очите на нивото на Алекса и Вики. Съжалявам, но Жени и Фифо казаха в прав текст мнението си, не е да са крещяли и псували, да саботираш за това е абсурдно, да го правиш и за да се задъжиш седмица още също е прекалено тънка сметка за едно нищо.

# 1 806
Не вярвам Мани да е избрала да преметне Ралица, саботирайки, след като днес имаше уговорка точно с нея.
Може да иска да помогне на Ралица, дарявайки и едни 100 гроша Simple Smile
Всъщност същото може да важи и за Гого... като реванш.

# 1 807
Мале ,мале Джаф разби феновете на Мани.😁
Е, в светлината на последните събития има право. Мани за мен е високо ниво играч, но в случая в думите на Жени имаше истина.

Не ми се вярва да саботира, за какво и е. Логично би било ако паднат да номинират Гого, едва ли и се излиза точно срещу него.

# 1 808
Утре Мани ще им разкаже играта. Дано! Те ще номинират Ралица, тя от своя страна ще извади сабите и ще ги тури на дебелия врат на медуза Горгона.  И така дай боже, отиват Мани и Джафи и последната е чал...
А дано ама дали?

# 1 809
  • София
Аз буквално не мога да повярвам, че даже каза Виктория! Не им влияе добре този съюз!!!
Беше под влияние на видяното в днешната битка. Laughing Освен двамата с Филип да се молят Мани да не се върне тази седмица.

# 1 810
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Всеобщите любимци Фифо и Гого напоследък отворят ли си устата и само бисери ръсят. По-добре да бъдат красиви и силни и да мълчат  Trollface

# 1 811
Гого ще води семинар тази събота в Спортен  център - Европа. За който иска да го види на живо. Simple Smile

# 1 812
Еми колкото и да не харесвам Мани, Жени малко прекали. Обаче.... принципно беше права. И в трите битки Мани не беше нещо уау. Тя определено изпъкваше при сините, тук се губи малко. Честно казано, срещу който и да се изправи Мани, искам тя да си ходи.
Да, тези битки не бяха нейните. Но пък на играта с кокилите беше удобна да мине последна, когато вече са изтощени. Със сигурност беше по-удобна за последен пост от Генчо.
Джаферова е... нямам думи. Колкото съм харесвала мъжа ѝ в неговото предаване, толкова не харесвам нея в това. В първото ми беше безлична.

Но Джафа е права - Виктория щеше да пасне по-добре в племето на Жълтите и да ги разяде отвътре. Междувременно Червените щяха да изолират Алекса, Мира и Зорница и да ги подпукат по ред на номерата. Жалко, че не стана така.

# 1 813
  • Другата България
Джаферович на какво отгоре дава такива коментари за Мани? Разбирам да е някоя доказала се в игрите амазонка, пък то ...
На това, че го мисли. Както и Филип мисли това, което каза, само че отново се изрази абсолютно “дърварски“, по неговия си начин. Докато Евгения си беше....Евгения, отново ще кажа, че НЕ съм се повредила, но в случая съм съгласна с нея. И друг път съм го писала, че Вики за мен е силен състезател на арената. Само с това съм съгласна. Иначе и Мани е добра като физическо представяне, дори в определени игри повече от Виктория. Факт. Комплексни са нещата, определено.
Друг е въпроса, че вече ми е нереално двамата с Филип да говорят /почти/ еднакво и да играят еднакво. Разбираемо, но нереално. Филип попива вредни навици.....

# 1 814
Опасна е Женята! "Ти срещу мене ли искаше да скачаш? Ще те смажа!" Това е посланието към Мани. Мамба.

Общи условия

Активация на акаунт