💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 089
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 815
Женята нарочно каза Виктория, двойно сипа на Мани.

# 1 816
Утре Мани ще им разкаже играта. Дано! Те ще номинират Ралица, тя от своя страна ще извади сабите и ще ги тури на дебелия врат на медуза Горгона.  И така дай боже, отиват Мани и Джафи и последната е чал...
Това е доста умно , може двете да са се наговорили по някакъв начин, без Рали в пълнота да разкрива за сабите, но да й е дала знак тип ,, нека ме номинират, пък ще им видим сметката” ..

# 1 817
Според мен Мани ако ще саботира в утрешната битка е за да предпази Фейгин.

Мани така и така вече е номинирана и ще иска да играе елиминационна с някой от жълтите, и в никакъв случай срещу Фейгин. Мани смята, че червените ще пратят Фейгин на елиминации.

# 1 818
За мен думите на Джаферович към Мани бяха премерена психо атака, не само я нарече слаб играч, а даже каза, че би избрала най-големият ѝ враг пред нея. Много добре, много хитро.
И двете не са ми симпатични, но това ми хареса.

# 1 819
Готино, но накрая Мани ще я надхитри. Превъзхожда я всякак.

# 1 820
Според мен Мани ако ще саботира в утрешната битка е за да предпази Фейгин.

Мани така и така вече е номинирана и ще иска да играе елиминационна с някой от жълтите, и в никакъв случай срещу Фейгин. Мани смята, че червените ще пратят Фейгин на елиминации.

Много логично е написаното, наистина може да се приеме и така. Поздрави.

# 1 821
След показаното промо или Мани саботира, което е отвратително или изобщо не я бива в баланс. И думите и на Джаф и на Фифо , че и на Гого преди седмици ( в един кадър каза, че Мани има само едни много силни ръце) ще се окажат напълно верни.😁 По принцип не съм злобна , но сега направо на смях ме избива.😁 Дори и Илиян ще ми завиди на злобната усмивка.😁

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 23:21 от Joy 05

# 1 822
Обзор на епизода:
Червени и жълти излизат във воден сблъсък.
Зорница излиза със секси бански, готова да смаже противника, но среща сериозен отпор от Джаферович. Тя е като майка-орлица за племето! Ядосана, че Генчо е опитал да удави Фифо, а Зорница е ритала Мирела в корема тя излиза да отмъсти за тях! С огромен страх от номинации Зори започва да прави това, което умее най-добре - да реве и да моли Алекса да и прости за загубата. Тя не е имала вина.
Фифо е единствения друг жълт успял да спре червената сила. Гого за пръв път е безпомощен пред плувческите умения на адаша. Лефтеров няма и капка от хъса на Алекса и се предава на брега. Виктория е безмилостна със жълтите жени.
Зорница изпада в екстаз! Вече упреците и не са насочени към Генчо. С особен блясък в очите говори колко зла жена е Джаферович.
Генчо все повече заприличва на герой от древногръцка трагедия. Примирил се е със злата си участ, но иска да завлече и Алекса със себе си.
Жълтите отиват на съвет. Всички единодушно номинират Мани. Ралица се снишава и се опитва стратегически да си върне благоразположението на кралицата майка. Фифо пък допуска стратегическа грешка като отвръща, че не е ясно дали Гого ще е следващия номиниран. Евгения наостря уши и почва да се притеснява от сценария в племето да останат 3-3 мъже и жени...

# 1 823
И това за Фейгин звучи логично, даже много. Ако е така, е най- яката ,,кучка”, която бих искала да имам за приятел. 😏❤

# 1 824
  • София
Не мисля, че има възможност в случая, Мани просто ще спаси приятелката си, както Илиян се опита да спаси тях двете, когато си тръгна.

# 1 825
  • Буркина Фасо
ако не беше височината на Виктория надали щеше да вземе победа тази вечер.
друго си е да дърпаш и с крака плуващия.

# 1 826
Не мисля, че има възможност в случая, Мани просто ще спаси приятелката си, както Илиян се опита да спаси тях двете, когато си тръгна.
Това също го броя за надхитряване- имам предвид да направиш най-добрия възможен ход според ситуацията, а не този, който противниктт ти определя. Винаги се е справяла с тази задача. Simple Smile

# 1 827
  • Другата България
Утре Мани ще им разкаже играта. Дано! Те ще номинират Ралица, тя от своя страна ще извади сабите и ще ги тури на дебелия врат на медуза Горгона.  И така дай боже, отиват Мани и Джафи и последната е чал...
Как точно си го представяш?
Мани номинира Евгения. Един глас.
Ралица номинира Евгения с три /общо гласа/, нали така? Един неин, и два от сабите.
Евгения, Мирела, Лефтеров, Филип - номинират Ралица/Гого, с общо 5 гласа
И остава Гого. Дори и да се съгласи да номинира и той Евгения, стават 5 на 5. Решава капитана. Завесата пада.
Ралица е на битка.
Няма как да се случат нещата, без помощта на Филип, особено сега с двата си капитански гласа моментът отново е подходящ, но шансът за това е в Марианската падина.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 22:55 от Merri_An

# 1 828
  • София
След показаното промо или Мани саботира, което е отвратително или изобщо не я бива в баланс. И думите и на Джаф и на Фифо , че и на Гого преди седмици ( в един кадър каза, че Мани има само едни много силни ръце) ще се окажат напълно верни.😁
Не си спомням Гого да е подценявал уменията на Мани.

# 1 829
За феновете на великия сериал, ''Спартак: Боговете на Арената'' 🙄

топ фотоси на Фифо и Митко 😎

Ееее, много са яки!!! Харесваммм, Фифо е по-добър атлет, но пък са симпатяги и двамата!

Общи условия

Активация на акаунт