💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 347
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Другата България
А, ето, това звучи реално
Генчо ще ходи да ги навива да гласуват за него, ама Зори ще прозре конспирация и ще се обърнат. И понеже ще е сигурен, че ще иде той, няма да развържат кесиите.

Скрит текст:
Евгения - много удобно за нея да сипе огън и жупел, ама в стратегиите е гола вода. Успя единствено да привлече Ралица и Михаела, и то защото са жени. А и те не бяха много трудни за увещаване. Всичко останало й е наготово отвън. Влиза наша леля с 4 броя лакеи. И големия стратег. Една игра няма, в която да изкара от начало до край. Протърка пейката на тъча. Колкото по-скоро изхвърчи, толкова ще е късно.

Виктория - освен да крещи, нищо друго. Дори и в грубата сила я няма. От кола се пусна първа, битката на Алеко я загуби тя. Защото не спря да го кара да диша, сякаш той не може сам, вместо да помни. И тук се провали. Заявката, че ще номинира на база игри замина с държането на Цецка за глас.

Когато влезеш на една нога с останалите и изградиш нещо в играта, тогава мога да призная.
Жалко за хубавия каст. Но, сезона не е добър, заради Алеко и бонусите и Джафа със свита.

Надявам се Мани да се върне и да се опита да изхвърли поне Мирела.
А Гената да се събуди и да действа по-мъжката. Да не си остане леля Гена.
Има логика, и ако стане, ще обясни номинацията на Сашка от още един ъгъл.
От друга страна, не съм сигурна дали това не е поредния стратегически ход от стана на Генчо, който от една страна се изкарва мъжкар пред Гошо и Фейгин, като се предлага, но пък от друга тайничко се надява да го заподозрат точно в това, и да си остане в стопанството. Генчо е хитрец, така и паричките му ще си останат на сигурно място в него. Но не мисля, че Зори има потенциал да се усети за такъв ход, или “ход“. Нещо друго би могло да се обърка. Но хипотезата е добра, да.

# 2 041
относно гого: предпочитам лош човек пред скучен

# 2 042
Ако се позовем на бог Конспираций, ако има саботажи, на продукцията ще ѝ е по-трудно да моделира играта и кой да върви напред. Ако ги изправи двете една срещу друга, намек, че който си позволи да саботира във формата, ще бъде позорно изшляпан през ръцете.

# 2 043
Стига сте плюли по Виктория. Не дай си боже да отпадне и червено племе ще спре да диша Joy Joy Ще трябва Димо да вика "Дишай".
Което ме подсеща, че от нея (Виктория) би излязла добра акушерка Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 044
Последните коментари нещо много "предчувствия" заваляха Grinning Да не ни готвите на бавен огън със спойлерчета Grinning
Сега ме хвана страх, ако се окажа права до не ми се карат за спойлери Joy

Но не, никакви не знам, страх ме е, ако погледна да не се окаже че най-омразният ми участник печели, че трудно ще догледам и сега се ядосвам всичко като сочи на там.

# 2 045
Скрит текст:
Аз да се включа в защита на Гого.😁 Най- добрия.😁 Гого е класи над другите. 😁
     Първо : Има специфични нечовешки умения, които досега друг състезател не е имал или показвал в играта.
     Второ : До вчера нямаше загубена битка "един срещу един"- 7 победи( 7 от 7 ). За сравнение Фифо имаше 4 победи ( 4 от 6 )
Скрит текст:
    Трето : Сам самичък победи цяло племе на изометрия.( играта с висенето на кръста). И накрая дори имаше сили за салта.😁
     Четвърто : За целия си престой в предаването не се е скарал с никого и е останал приятел с всички. Включително участници от минали сезони го уважават.
      Пето : Има невероятно чувство за хумор. И невероятно спокойствие. На никого не е повишил тон, никого не е нагрубил. Дори напротив , както виждаме хората го харесват ,дори го предпочитат за съюзник например.😁
      Шесто : Винаги мисли на терен и намира най- нестандартните решения за справяне със ситуацията.
      Седмо : Може да е дребен ,физически по- слаб и не чак толкова добър плувец , но на терен това почти не се вижда. Може да е конкуренция на всеки , независимо от тегло и височина.
       Осмо: Но не и на последно място Гого е изключително добър човек и това се вижда ,след излизането му от предаването. То не бяха приюти за кучета ,  засаждане на дръвчета , работа с деца....
      Да,  Гого не непобедим . Той е човешко същество , а не робот и следователно може да бъде победен, дори и много пъти. Но дори и когато губи , Гого не проявава злоба или каквито и да е други негативни качества. Дори напротив търси вината в себе си.( невероятна самокритичност )И винаги , ама винаги ( от показаното досега разбира се ) поздравява опонента си и при загуба и при победа. Не е избирателен за разлика от други играчи.
     Може и още да попиша , но мисля че гледната ми точка се разбра.😁😁😁
Това разбира се, че не е вярно. Сравнението между Гого и Фифо. Нерелевантно е, защото Гого няма нито една индивидуална битка. Една капитанска - загубена, и една като съюзник - загубена.
Добре е, всъщност не е добре човек да е пристрастен, защото това изкривява реалната преценка за любимеца му. Добре е и когато имаме любимец, да сме склонни да видим и посочим и отрицателните му страни, или поне наистина фактите.
 Говоря за битките тет-а-тет( един срещу един). Това са битката с дънерите, битката с ринговете и битката с щитовете върху платформата. За това написах и до вчера. Защото ,Гого вчера загуби за първи път такава битка срещу Жорето.  А пък Фифо добави 2 победи ( 6 от 8 ).
   Аз не съм пристрастена, боравя с факти , които могат да се проверят. 😀
    Относно индивидуални битки Фифо освен тези гореспоменати 6 победи има и още 4 ( 1 резерви , 2 елиминационни и 1 за спасяване ). И от вчера поведе Гого с две повече :общо 10 индивидуални победи срещу 8 за Гого.  Но Фифо също има 2 загуби от капитански (1 с Мани и 1 с Алекса и Мира ) и 2 загуби в двубои: една с Алекса на тепиха и една от Гого на ринговете.
  А и Гого няма вина ,че е харесван и не е ходил на елиминации.😃 А и е бил само на една капитанска и да тя е със загуба. Битката на съюзниците аз не я броя, защото там бяха почти по двойки и неговата загуба , зависеше не само от него , но и от Мишето. Фифо има 3 капитански. Две с загуба и една в която не игра сам, а с Лефтеров. Затова не я броя ,като индивидуална победа. Т.е от общо 14 индивидуални битки
 Фифо има спечелени 10, а Гого от общо 10 индивидуални има спечелени 8. Това не значи , че Гого е по- силен от Фифо , аз не твърдя това. Дори обратното написала съм ,че Гого не е непобедим. Но наред с други качества за мен е най- достойният и най- добрият.😁

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 19:28 от Joy 05

# 2 046
Знам, че Хелоуин мина, но все пак. 😜

# 2 047
Пак ме забърсаха! Живи и здрави да сте!
Ако наистина остава толкова малко време , може да има двойни елиминации.
И точно това е тактиката на Генчо.Разчита,  че  ще бъде номиниран, ще вземе Алекса примерно за съюзник, той ще падне и е аут.А после нашият ще победи и ще се върне.Той е сигурен,че ще е Мани ,затова иска да отиде.Мисли, че ще я победи.

# 2 048
# 2 049
В момента Продукцията при един отпаднал на седмица е в график за 10 човека в началото на финалната седмица.Ако финалното племе е от деветима играчи трябва да отпадне един допълнително. Ако пък е от осем - двама.

Аз лично преди 11 седмица не очаквам да има повече от един отпаднал на седмица. Най-реалистично ми се вижда финално племе от девет човек, през последната 12 седмица с две племена капитанската битка става елиминация за един от двамата капитани.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 16:40 от Bengun

# 2 050
  • София
Уф, горките приключенци. Туджаров да влезе да удари един глас. 😛😉

# 2 051
  • София
Защо мислите, че при евентуална битка Мани - Фейгин ще спечели Мани? Ако гледаме от позицията на продукцията, поучително ще е Мани да отпадне, защото тя не съжалява за стореното, даже заяви, че пак би го направила. А Фейгин се скъса да реве и да се извинява, в случая тя е положителният герой.

Аз така или иначе не мисля, че тя ще е на пангара, залагам на Генчо, а май и той има такива планове.

# 2 052
Гого в действие с някакъв треньор по плуване. Тагнати са още Валери, Алекса, Виктория, Жени, Елица, Куков и Цветан

# 2 053
На мен ми харесваха , най - много като имена Бойци- Шампиони - Приключенци. В първи сезон ми звучаха , като историческо предаване, 😁 втори сезон като ловно- рибарско, 😁 а сегашния сезон  ми са все едно от вселената на Марвел.😁
  На Бойците също ми харесваше и бойния вик. " Сила и чест " 😃
  Пристрастна съм към Бойците , заради мъжкия им състав, но за най - доброто племе гласувах за  Шампиони.  Ловците ,бяха добри ,но почти без конкуренция.
 Прабългарите с няколко слаби звена , а и в първи сезон игрите бяха ,като от "Бързи ,смели , сръчни" и половината стояха по скамейките. Тъпо.😁 Тази годишните жълтурковци , ако не беше Джаф вътре и не бяха очевидно побутвани на някои места от Продукцията, можеше и да ми харесат. Но първо загубите им заради тъпа стратегия, после манипулациите вътре в племето и лицемерничето на повечето от тях , ми идват свръх . Затова остават Шампиони , които ако не беше станал скандала " наденица гейт" сигурно щяха да продължат с непобедимата си вълна. Те дотогава нямаха играч на елиминация. И четирима от племето им стигнаха в финалните осем.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 17:39 от Joy 05

# 2 054
  • София
Според мен Мани е по-силна от Александра и ако втората е номинирана, ще загуби, а и продукцията би получила битка между двама изключително близки участници, те обичат такива, но често им се разминава, както се случва и с братята-близнаци. А причината да не номинират Генчо или Георги се крие в това, че не искат да рискуват те да спечелят още грошове. Мани би саботирала, за да предотврати евентуална номинация на Александра, но на последния и решителен пост в битката е Жени.

Общи условия

Активация на акаунт