💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 140 054
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 505
Спомних си и друго относно Жоро и Фейгин, когато се гласуваше за капитан , Фейгин не гласува за Жоро, гласува за Алекса. Доста грозно впечатление ми направи тогава, даже ми се струваше абсурдно да е дошла в племето на човек, с който може да развиват отношения, да бяга уж от Алекса и Вики, защото при сините си беше тегаво, и в същото време да гласува за Алекса- за да му се подмаже.  При това положение, не съм сигурна, че Жорко е длъжен да харчи грошовете си за нея, подкрепата трябва да е взаимна.

# 2 506
Жени когато чува за реденето на кубчетата:

Несанкционирано балансиране на масата с пръсти от Жорката:

# 2 507
Джаферивич и тоя баланс е тренирала в къщи.

# 2 508
И Фейгин сякаш не знае къде се намира. Само чака някой да я хване и да я дърпа нанякъде.
Има го този момент... Laughing Не знам за Жоро, колко е влюбен, ама и тя веднага готова да го порицае, щом й кажат. Laughing
Върти се като риба мрена в мрежа.

# 2 509
Жоро егоист, ок, ама Фейгин и тя не е жена-мечта в доста отношения, нали Simple Smile, с този оформящ се гръбнак. В това отношение Алекса- Елица би трябвало да изглеждат по-добре, хитри, целеустремени и т.н., ама на, Жоро и Алекс са ми сладки, Алекса и Елица ме дразнят. Живот. Не всичко е схема, механично, логично.

# 2 510
  • София
Предполагам, че няма как да се докаже, дали Мани е саботирала, то съмнението вече си върви с репутацията й. Но с или без нейното представяне, жълтите бяха толкова зле с водата, че им беше супер удобно да се вторачат в нея, а всъщност нейното забавянето беше капка в морето сравнение с тяхното. А Мирела не спря да разплисква вода и да прави хлъзгаво.

А аз честно казано не виждам смисъл Мани да саботира. Това с Ралица ми е глупав мотив. Като мислят така, да пратят силен играч да я отстрани и вземе грошовете, нали е супер слаба. Ей го Гого веднага ще се цани да я накаже... Нали Wink

А Джаф, ако беше докарала Виктория, друга песен щеше да пее Joy Тая жена все повече ми звучи параноидно. Смятах, че е стратегия, ама започвам да си мисля, че хич не е добре с главата.

# 2 511
И аз смятам Джаферович за параноична, колко вайкане преди да изберат Фифо за капитан... 20 мин даваха само това...

Да, Ралица беше най-трагична с кофите...

И аз не виждам много логика за саботажа, можеше и Гого да излезе срещу Мани, тя предусеща ама откъде да знае... ето Ралица се подмаза на съвета предния ден

Аз лично очаквам следващата или по-следваща седмица пленяване на капитан, миналата година Мани беше пленена от Андрей на 16 ноем. https://nova.bg/accents/view/2021/11/16/346768/%D0%B0%D0%BD%D0%B … 1%80%D0%B8%D1%8F/

Ще е яко да пленят Виктория или Алекса при жълтите или Фифо при червените.

Кого предполагате, че може да е капитан, да падне и да пленят, разбира се ако следват минало годишния план?

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 08:14 от toplomliako

# 2 512
Мани никога вече няма да признае, че е съботирала, нито в синхрон, нито никъде. Като знае, че Продукцията пак ще я изпорти...... обаче точно това правеше, за да не се изправи на битка с/у Фейгин. Всички знаеха, че Фейгин ще е номинирана (освен Жоро гладното), въпреки глупостите, които и дрънкаше леля Гена на битката за територия (тогава й каза, че той ще ходи на номинация). Мани обаче никак не е глупава.

# 2 513
Тъкмо вчера си мислех, че Алекса е добродушен и не заслужава чак толкова много нападки, ноооооо ….! Едната седмица Георги, другата Фейгин. От толкова боклук в това племе, точно се прицели във влюбените. Не че Георги е много доблестен, но при наличието на Зорница, да номинираш Георги и Фейгин…Ако току що събрани, ако бяха номинирали него и Елица, щеше да ореве орталъка и да чете лекции за морал. А сега се видя що за нещастник е, хем постъпи подло, хем чете морални лекции, защото не можа Георги да изхарчи грошове. Алекса е много злобно човече. Къде ги намират такива мижитурки не знам. Жалко ако е човек на някой и затова спечели формата, много жалко, той наистина не заслужава.

# 2 514
  • София
Забравих за Жоро и грошовете. Голяма работа, че не ги използвал, това е игра. На мястото на Фейгин, грам нямаше да ми пука и щях да го защитя, но тя е малка и се връзва на глупостите на джуджето, които пък са със съвсем други мотиви. И сега пак ще го слушаме как беснее. На мястото на Жорката щях да го питам, не забелязва ли, че Виктория е влюбена в него и не му ли се струват обидни гушните с нея пред Елица? За сметка на това й каза пред всички как той не е влюбен в нея, което сигурно е заболяло. Голямо достойнство у него, да.

# 2 515
Относно това с влюбването, аз си мислех нещо вчера филм ниво 1000, ама.. 😂 Ще ви го споделя, свободни сте да се смеете. Възможно ли е Алекса да усеща, че Виктория има нещо.. по- така към него, и за това да използва съвета вчера като каза ,,Ето- аз нямам такива чувства към Виктория, както ти към Фейгин”- към Жоро.
И аз си мислех в началото, че са си просто приятелчета, Виктория е просто по- мъжки тип и сигурно така си се държи с мъжете, ама вече ми идва малко в повече от нейна страна, Цветан не й беше чак толкова мил и драг. Може да е някакво увлечение и тя самата да не го осъзнава, може и да няма нищо такова, но леко така ми се струва. Потенциално ако има нещо, е само от нейна страна мисля.

# 2 516
Относно това с влюбването, аз си мислех нещо вчера филм ниво 1000, ама.. 😂 Ще ви го споделя, свободни сте да се смеете. Възможно ли е Алекса да усеща, че Виктория има нещо.. по- така към него, и за това да използва съвета вчера като каза ,,Ето- аз нямам такива чувства към Виктория, както ти към Фейгин”- към Жоро.
И аз си мислех в началото, че са си просто приятелчета, Виктория е просто по- мъжки тип и сигурно така си се държи с мъжете, ама вече ми идва малко в повече от нейна страна, Цветан не й беше чак толкова мил и драг. Може да е някакво увлечение и тя самата да не го осъзнава, може и да няма нищо такова, но леко така ми се струва. Потенциално ако има нещо, е само от нейна страна мисля.

Че идва в повече, идва. Но мисля че няма нищо реално.
И Цецо въртеше и тоя върти. Чистата полза е, няма увлечение.

# 2 517
Soney, да, допускам, че може и така да е. С малка поправка, мисля, че Алекса по- скоро я върти, не тя него, Алекса абсурд да й се върже както Цецо..😊

# 2 518
  • София
Със сигурност е влюбена Виктория, то й личи отвсякъде. Алекса може би е искал да я отрезви с онзи коментар, но в същото време позволява да го гушка и пипка. Което за мен значи, че си играе с чувствата й за лични облаги. Но и Виктория правеше същото с Цецо, та не я съжалявам. Грозна история са и двамата.

# 2 519
Виктория не харесва ниски мъже. Никакви привличане няма към Алекса. Той и е по-изгоден от Цветан, впила се е в него като гръб. Зорница и Мира правят същото. Не знам къде го виждате това влюбване

Общи условия

Активация на акаунт