💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 694
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 520
  • София
Ооо, вижда се. Погледи, докосвания. Гледа го, все едно е бог, постоянно търси физически контакт, защитава го винаги, личи си, че наистина е готова на всичко за него. Дори величаенето на Елица не беше случайно, искаше да покаже колко е благородна. С Цецо се виждаше, че не желае физическа близост, тук тя я иницира. Нисък е, факт, на нея повечето са й ниски, но другото надделява.

# 2 521
Виктория има малко искри в очите, и го прегръща малко по-страстно от "partners in crime"... Той се възползва разбира се, подобен сценария от мин година Андрей и Бастунчето. Може и Виктория да играе ама то започна от това да са в обща стая....

# 2 522
  • София
Който се сети за Алекса го поздравявам!
Верно той предпочете грошове пред това да отиде при Елица, докато тя наистина страдаше иииииии, докато беше застрашена да си отиде!!!!

А Виктория в единствения момент като и запари под опашката, че може да е номинирана и обикаляше и обясняваше на хората, че тя е наясно че Цецо може да е номиниран и тя нямало да го пази докрай . Веднага го жертва Confused

# 2 523

Ех, тези лукави очички 🤣, луди ни направиха. Няма как Викито да е безразлична, толкова време прекарват заедно. От няма и къде ще се увлече по него 🤣.  Да обобщим:
Вики харесва Алекса.
Жени и Рали харесват Филип.
Лефтеров харесва Мани.
Гого харесва Мирела.
Само Генчо никой не си харесва 🤣. Още повече ми става жал.🤣

# 2 524
  • София
Е, то не е трудно човек да се сети на какво е способен сърбин и шампион по борба. Отракан в борбата балканджия. Какъв по-голям стереотип от това? Joy
Според мен няма никакви любовни връзки в това предаване. Всеки тарикатее и гледа да се възползва от другите, за да избута далеч. Отделно и сценария, който си пробутват от продукцията, за да има драми, но то по-скоро става досадно, защото от час и двадесет минути епизод, то един час слушаме драма.

# 2 525
Генчо правеше планове как да защитят Фейгин, интересно какво ще коментира днес...

Допълвам, а Мирела харесва Джаферович, шегичка, Joy мъжете е свикнала да ги омайва... и се изненада как й се скараха...

# 2 526
Който се сети за Алекса го поздравявам!
Верно той предпочете грошове пред това да отиде при Елица, докато тя наистина страдаше иииииии, докато беше застрашена да си отиде!!!!
Просто планът е бил такъв - Елица да му измете и постели и той да седне, но без нея🤣. Със сигурност й е казал: “Съсипваш ми здравето навън, няма да го позволя и в предаването🤣. Искам почивка. В мига, в който се озовем в едно племе ти се изнасяш🤣.”
Алекса няма толкова нерви да я изтърпи повече от ден пред камерите. Навън как се оправят е загадка🤣.

# 2 527
  • софия
Брутро, банда! 4 кофи с кафе чакат парещи,  парещи за всеки, който има нужда. Петък е един много сложен ден от към събуждане.😁
  Между Вики и Алекса не виждам никакви искри. Фактът, че са близки приятели е съвсем закономерен при случващото се. Те останаха единствените от коалицията си. Преживяха и двамата отпадането на любим човек от игрите. Гръб в гръб са, пазят се и се нахъсват един друг, подкрепят се. Съвсем нормални реакции. Скоро казах, че Алекса само в кръвосмешение не са го обвинили в този сезон, но има време. Тъй, кат гледам, защото няма как да го обвинят в това, сега на дневен ред Вики му се сваля,  а той нея използва. Близко съм била, хахах.
 Aaliyah13,  стегни се, момиче, нещо се разсейваш.  Тези гогови плочки ти размътиха главата. Как да няма лудо влюбена в Гената. Зорчето защо с такъв хъс го напада и само той и е в устата, м? Чисто кексуално напрежение, нииищо повече или по-малко. С глас се хиля, малко ни е сапунката,  дето ни спретва продукцията, ами и тук яко се доукрасява и развива. Всеки е влюбен във всеки, няма това онова. Другата седмица очаквам да разкрият и чувствата на Гогата към някое животно в стопанството,  щот, налЕ, спомена той в началото едни камили...😁

# 2 528
Генчо си направи добре сметката и предложи на Гошо да купуват гласове. Дори да не е Фейгин, да отстрелят друг. Но, Гошо не поиска. Защо да се напъва Гената? В крайна сметка се опита да спаси положението, като поиска да номинират него - без значение дали е търсил обратния ефект. И много добре му е ясно, че той не е застрашен.
Гошо не очаква да изгърми Фейгин, заради добрата й игра преди това, и заради неговия провал на кубовете. Беше убеден, че ще стрелят него.
Но! Трябваше да се вслуша в Генчо и да опитат сега да отстранят един от другите.  Ама....Гошо си е Гошо.

Слипа, още като номинира Гайтанов, беше ясен, че има план и стратегия и приказките са му само дим. Под "малки момиченца" визираше само Елица. Сега още повече олеква като сипе жупел по Гошо и какво е трябвало да направи. То, като се обърне колата, пътища много.
Виктория няма как да ми стане по-отвратителна. Мимики, жестове, крякане, напъване, кривене на устни.... Няма такова дъно.
Жълтите - добре е, като са гледали епизода снощи, да кажат кой повече саботира играта. Ралица, Мирела, Филип или Гого. Защото до Мани, всички бяха трагедия. Особено Мирела и Ралица.
Изказванията на Евгения още повече я принизяват в моите очи. Щом си стратег, бъди такъв. Ама не е. Нейната стратегия е - влизам с 4 безгръбначни и съм топ.
Тази вечер очаквам Мани и Фейгин все пак да играят. Странно, много странно ми се видя от промото как Мани пада от халките. Та тя там няма равна. Но, ще видим защо.
Ралица - ако не е ход от нейна страна, разговорът при басейна с Джафа, то си заслужава да е номинирана още следващата седмица.
И накрая Митко. След този разговор е време да се събуди. Не само да играе декор. Да, да, ммхххъ и усмивки.
Намекнаха му за номинация на Мирела. Ами няма място вече там. Време й е да пътува.

# 2 529
Колкото повече време минава, толкова по-ясно осъзнавам, че Мани е направила правилното нещо ксто разбие синьото племе, проблемът е обаче, че не можа да го разбие, а то се пренесе в червеното, което и без това имаше същите проблеми… Злото си е зло, на каквато и почва да се посади, в което племе и да отиде.

# 2 530
Не, че нещо, но преди да започнат да отпадат силни играчи, трябва да се махнат Мирела, Ралица, Мира, Фейгин, Мани, Зори и Лефтеров след тях. На фона на другите, тези бледнеят.
Лефтеров блесна в две игри, едната е на онзи кръст, и другата е за памет. Друго от него няма. Генчо и той ми е някъде след Лефтеров-бавен и тромав, но хитър, бог на кануто и с чиста физическа сила.

# 2 531
И мен не ме дразни Зори като цяло,може и да има странни включвания на моменти,но пък си казва какво чувства и мисли и как вижда нещата отстрани.

Смея да твърдя,че често е доста обективна и не се страхува да брани позицията си,открито влизайки в дискусия,която може да й навлече негативи.

Много ме зарадва,когато не мълча на Пчелата майка (Женя), когато я нападна за нечестна игра онази вечер в битката с пояса. Как все с Женя/жълтите се играе нечестно? (риторичен въпрос)

Та,накратко - забавлява ме Зори,особено в словесни гимнастики с Гената.

Само не знам едно и също предаване ли гледаме!? Зорница може и да е малко обстоятелствена, но не и глупава.Право в десятката уцелва и вижда  размятането"фустите ".Тук обаче масата каза и дадохме квалификации и се пуснахме по течението.Толкоз по въпроса.
Мисля, че е справедливо Филип да се въоражи , че там след прегръдки и радост следват ножлета.Алекса не е сгрешил някъде.
Айде пак двете фусти...
Отвратителни.Гадняри! И Егоисти!

# 2 532
В крайна сметка това е игра за печелене на пари. Всеки е отишъл там индивидуално (с мало изключение Wink ), та е съвсем в реда на нещата да имаш самостоятелен план за продължаване напред в играта. Александра, ако имаше малко повече житейски опит, би разбрала и подкрепила напълно некупуването на грошове от Георги в нейна защита, но е все още дете и хвърчи в облаците от любов, та се поддава на манипулации. Той има много качества и би могъл да стигне доста напред (с помощта на грошовете също).

# 2 533
  • София
То да си Генчо не е лесно да си харесаш някого. Зорница не млъква и ще ти опява на главата постоянно, Мирослава е невидима, даже трябваше да ѝ проверя името дали бе така, Фейгин е дете, а Виктория тича след Алекса. Кого да си хареса наш Генчо? А и май е единственият, който не е забравил, че има някого и извън предаването, което ще свърши след някоя друга седмица, така че не си струва да изпадаш в афери пред камерите.

# 2 534
  • София
Добро утро и честит петък Simple Smile

Успях да изгледам на запис само съветът при червените. Много правилно Георги не използва грошовете. Тази или другата седмица Фейгин ще е номинирана, а така ще си изгърмят предимствата преди обединението. Алеко голям го раздава с хилядите награди. С всеки следващ епизод ми става по-противен. На арената е добър, но като започне да плямпа, виждаш, че е готов на всеки да забие нож.

За довечера и двете искам да продължат, но е невъзможно.

Общи условия

Активация на акаунт