💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 694
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 535
Кого да си хареса наш Генчо? А и май е единственият, който не е забравил, че има някого и извън предаването, което ще свърши след някоя друга седмица, така че не си струва да изпадаш в афери пред камерите.

Те като ги гледам аферите са били тогава, когато камерите ги е нямало. Справка Михаела/Лефтеров/Мирела; Валери/Мирела/Лефтеров. Гого при всички положения си беше лайкнал Мани. Само трябва внимателно да се слуша това, което и каза след като разбра за предателството. Генчо ме съмнява и той да е нямал заиграва. Например със Звезда. Тея хора прекарват 24/7 заедно и колкото и да не се харесват в един момент започват да се харесват. Просто не го излъчват, защото това се случва зад камера.
100 пъти са казвали Жълтите в лайфове: Това, което се е случило в Игрите, си остава там.

# 2 536
Стана ми жал за Жорката. Момчето според мен от адреналин и с помощта на Генчо не се сети да купи гласове и отказа. Много грозно го унижиха пред Фейгин. Отвратително беше. И Алекса продължава. Отврат. Ралица и тя налива масло в огъня.... Отврат бе.

Затова тези задачи се решават предварително. Алекса е с 2 гласа по дифолт, плюс гласовете на Виктория, Зори и Мира. За какво му е да купува гласове?
За удобство го питат пръв и, очаквано, той не купува. Тогава тримата номинират Виктория. А не единият номинира Генчо, щото много бил искал да ходи на елиминация, другият номинира Зори, щото го дразнела, Георги пък хвърли един глас по Виктория, защото го нервира в момента...
Жени е показно как се действа - премисля се всеки ход на противника, на саботьора, на предателя, на мъжките обещания, на дамските обещания.
Не знам за другите, обаче Лефтеров и момичетата са като влюбени в Жени - "браво, браво, само ти го можеш това! ти ни спаси, ти ни избави!!!" Не пропускат комплиментите.

Ралица (не водещата, но и водещата) ме разочарова с разсъжденията си. И с това, че донася. На басейна, когато се хилкаха с Мани, й беше гот. Сега седна и изпя арията на клеветата пред Джаферович.
Ами ако стигнат до номинации, пак ще е тя. Леви, леви и след Михаела.
Генчо купува 1 глас, Георги купува 2 гласа и стават заедно със Фейгин със 6 гласа. Гласуват за Мира. Тя отива на елиминация. Ако Алекса извади томахавката-ами още по-добре. Това ще я извади от играта. И Генчо и Георги пак ще имат грошове за следващата седмица, но поне амулета ще е вън от играта. Ако Мира отиде на елиминация и не се върне, коалицията на Алекса се изравнява с коалицията на Генчо.

# 2 537
  • София
Много неприятен вербален агресор е Алекса. Само като гледах промото вече се чудя да гледам ли епизода.
Адски натоварва такова общуване. Тук аз цъквам копчето, но там няма как да избягат от него.

Как можело Георги да не защити любовта? Ми ти, бре, Алекса? Продаде си мястото в играта за +100 гроша отгоре, даже имаше наглостта да се пазари, че за Елица били.

Той се бори за чест и достойнство, ама за всеки случай праща Гайтанов вкъщи, че Елина му се вижда по-малко рисков противник.

Той не номинира малки момиченца, ама не си казва, че няма предвид всички момиченца, а само пуделите. Ако не слушкат - вън.

Той говори за предателство, но първи се опита да забие нож в гърба на Мани и Фейгин като ги излъже да гласуват за Касим.

И това си го представете седмици наред, всеки ден, гарнирано с: "Фейгииииин, ела тук" , "Гледай ме в очите" , "Фейгин, не те чух да заставаш зад мен" и допълнено с виковете на бодигардката: Браво, момче, ти можеш, момче, дишай, дишай, дишай!

# 2 538
Нищо такова не виждам пък аз. Това не е Ергенът. Алекса и е съюзник и ще му се мята в краката докато я пази. Нито искри нито погледи съм видяла
Ооо, вижда се. Погледи, докосвания. Гледа го, все едно е бог, постоянно търси физически контакт, защитава го винаги, личи си, че наистина е готова на всичко за него. Дори величаенето на Елица не беше случайно, искаше да покаже колко е благородна. С Цецо се виждаше, че не желае физическа близост, тук тя я иницира. Нисък е, факт, на нея повечето са й ниски, но другото надделява.

# 2 539
  • Стара Загора
Да си кажа и аз :  От всички участници харесвам напълно Мани и Фейгин и разбирам поведението им.    
  Фейгин е малка по възраст, наивна,  с никакъв житейски опит и за нея е важно да се харесва на всички, да постъпва честно, да не обиди някой...
 Мани е умна, интелигентна, не е злобна ( не помня да е обидила някого, дори Цецо), играе играта, колкото може, като не предава хората, които цени.
...и ако горните ми разсъждения за Мани са верни, би трябвало довечера, Мани да "помогне " на Фейгин да победи.

Допълнение : Сега се сетих какво би ми било по- интересно да гледам - развитието на играта  при разменени племена на Виктория и Мани. Как Жени би е справила с Виктория, и как Алекса ще просъществува с Мани , Фейгин, Жоро и Генчо.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 09:51 от wanconboy

# 2 540
  • earth
Жоро правилно не си използва грошовете. И да беше успял да спаси Фейгин, щеше да е пирова победа.

# 2 541
За поведението на Георги - смятам го за нормално и на мястото на Фейгин не бих се разсърдила - все пак тя е отишла там да се състезава на равно с всички останали и няма нужда някой да й е закрилник. Също така, това не е реалния живот и нея няма да я заколят или обесят - най-много може да загуби в една игра и след няколко седмици да си продължат отношенията на чисто и без камери. Отделно това спасение, разбирам  да е на по-ранен етап, в който нещата да може да се завъртят, да прекарат по-дълго време заедно и т.н, но вече етапа е такъв, че Фейгин ще бъде номинирана от тук нататък винаги и почти нищо особено няма да се случи с тези няколко дни, които е спечелила. Реално - тя сега има шанс срещу Мани да направи нещо и да вземе грошове, с които после да се защитава сама и ако не се справи - ами значи не е за там, другата седмица може да е срещу Фифо например. Гадни бяха и Алекса и продукцията, че прилагат такава психоатака на Георги, сега ще го видим дали ще се поддаде.

Иначе колкото и да ми е симпатичен Георги, има едно нещо, което говори много лошо за него и това е поведението му с храната. За мен той си е егоцентрик, всичко се върти около него самия, приема повечето неща лековато - важно си му е само това как се чувства той. То това в никакъв случай не е само лошо, предполагам в много случаи може и да е полезно, но все пак прекали с този непукизъм докато се хранеше пред гледащи го гледни хора  - тук вече не е игра и не беше човешко. Даже толкова грозно ми се срува, че чак подозирам, че е възможно и да е заделял по нещо, а така да играеха пред камера, защото иначе хич не ми харесва на къде върви света! Радвам им се на двамата с Фейгин, но тя да внимава  - щом един човек е способен на това и във връзката си няма да е много жертвоготовен и разбиращ. Червена лампичка ми светна и когато Елица каза, че говорил за нея като чиста и невинна и колко му харесвало това - ми няма лошо, ама пак се връщаме към това дали не търси някоя по-лесно манипулируема девойка, която да се ръководи от неговите нужди, а не да изисква. Някак така го усещам - иначе ми е фоворит и ще се радвам да прати Алекса вкъщи!

# 2 542
Слипа ще извади по някое време да защити Виктория с брадвата, ама все пак ще дойде момент, в който ще трябва да я номинира. До тогава обаче, тя ще играе питбул в негова защита и се съмнявам накрая да има плюсове от това приключение.
А и двамата трябва да са благодарни на стеклите се обстоятелства, че ще стигнат най-далече от всички сини.
Истината е, че нямам вече това желание да гледам сезона, както в началото. Неравен старт, подаръци, постлан килим за някои.... Горчи като цяло. И аз не искам да ги виждам, както казва Генчо.
 Ще ми се Неделчо да задава на всички въпроса - какво спечели лично ти (който и да е там) и сега като се гледа как се оценява?
За Елица смятам, че са работили голям екип специалисти, за да докара обраност в поведението си навън и изказ, какъвто тя няма.

# 2 543
Всъщност по-голямата грешка на Жоро от тази,че не спаси Фейгин ,е това че не можа да се възползва от шанса, който им дадоха.След като Алекса отказа да ползва грошове, те двамата за 150-200 такива пращаха,който си пожелаят срещу Мани.А и как се разпиляха гласовете после, направо им беше в кърпа вързано.Ама то хем сърби, хем боли.Не знаят какво искат.

# 2 544

Генчо купува 1 глас, Георги купува 2 гласа и стават заедно със Фейгин със 6 гласа. Гласуват за Мира. Тя отива на елиминация. Ако Алекса извади томахавката-ами още по-добре. Това ще я извади от играта. И Генчо и Георги пак ще имат грошове за следващата седмица, но поне амулета ще е вън от играта. Ако Мира отиде на елиминация и не се върне, коалицията на Алекса се изравнява с коалицията на Генчо.

Супер, ама изпускаш факта, че те не знаят за брадвето и то не им влиза в сметките.

# 2 545
  • София
Според мен нямаше смисъл да си харчат парите на този етап. Защото Алекса ще извади секирчето и парите ще отидат на вятъра. Когато стигнат до обединеното племе няма да имат грошове и сърбина отново ще ще командва парада.
Не мога да преценя което повече ме дразни, това че продукцията бута Алекса и имат договор той да спечели или поведението му. Ама е малка душица, скача на хора които няма да му отвърнат, пред Джафката не смее.
 Иска ми се да видя как ще защити " своите момиченца", щото и на Цецо беше казал, че има пари и ще го защити и той завалията се надяваше така да стане и го споделяше в синхроните. 

# 2 546
Алекса ще си пази секирчето за себе си.
Ако трябва да сме обективни,то продукцията бута и Жени, и то много.Има моменти,в които мисля,че тя даже знае предварително кое как се прави и не защото много е тренирала.Та не се знае дали сръбската или хърватската връзка е по-силна.

# 2 547
Жорката ясно, че е пълен въздухар, ама Леля Гена, големият стратег, как не вдяна, че сега не използват ли част от безценните си грошове да обърнат играта, втори шанс може и да нямат. Ето, сега на елиминация отива Фейгин с неголеми шансове да се завърне. Остават двама срещу четирима в племето и играта приключва за двамата - ще си ги въртят на елиминации, докато не ги изгорят. Ако бяха купили 3 гласа, пакетираха Мира срещу Мани и чао-чао на мамчето.

Да се върнем на Георги - типичен въздухар и егоист. Много добре го насадиха на съвета, очаквам довечера Алекса да го довърши. За негово добро е - малко разтърсване за осъзнаване, че няма да го докара далеч в живота с този начин на мислене.

За безстрашните мишки не ми се отваря дума, че страшно много взеха да ме натоварват, особено едно жълто пихтиесто петно, което се е лепнало на екрана и не мож го изчегърта никак. Надявах се Мани и Гогата да им пръснат цирка, но май няма да я бъде тази. Имам чувството, че Мани ще саботира и елиминационната и ще пусне Фейгин напред. Според мен си е дала сметка, че е пълният аутсайдер в племето, без особени шансове за собствена коалиция и ще е номинирана до дупка. И да се спаси сега, другата или най-късно по-другата седмица ще е пътник, та по-добре да даде шанс на Фейгин да върви напред. Ще видим.

# 2 548
Да, нещата в играта вече изглеждат отчайващи. "Надежда тука всяка оставете."
Разбира се, че вече няма измъкване и ще се гледа докрай, но не е кеф определено.

# 2 549
''Kукавицата" е абсолютна фурнаджийска лопата от началото на предаването, та до сега. И това е прикрито зад високопарни приказки за мъжка доблест и чест. Ако беше политик, доста овчици щяха да се вържат на евтиния му популизъм.
Първо нападна Чакалов, че кроял планове зад гърба му, а после отстреля Гайтанов по същия начин, защото видя, че момчето е много кадърно и ще е сериозна конкуренция. Обвини половината мъже, че се крият зад "малки момиченца"и той никога не би пратил жена на елиминация, а той е единственият, който върви напред с помощта на харема си, видяхме снощи, че и жени номинира. Умира от яд, че Георги има повече пари от него, надяваше се снощи да похарчи от тях, но като видя, че не стана и изтрещя. От това, което видях в промото за днес, мога да кажа едно голямо БРАВО на Георги и Генчо, че мъжки и стоически са изтърпяли тази логорея без да му фраснат един. Много ми стана смешно за "най-тежката лодка" в живота му... е как двата комара Фейгин и Мани успяха да напрвят такава контра на Кукавицата и Креслата...

Джафа напоследък все за Виктория говори. Не беше ли именно тя, която веднага каза, че не я иска. Дори и да не беше тя, всички веднага се съгласиха, никой не каза и дума да вземат Креслата. Мисля си далипък няма да й я "дадат" скоро, с пленяване на капитан. Дано да е другата седмица, че да имаме повече време да гледаме двете в едно племе. Това ще е незабравимо шоу. Но нищо чудно Креслата там да е по-ниска от тревата. Тя според мен може да се вихри само срещу по-слаби от нея.

Общи условия

Активация на акаунт