💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 660
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 610
Някой утре ще ходи ли на семинара на Гого в "Спортна зала-Европа" от 13:00? И ако ходи малко снимки тук, моля. 😁

# 2 611
Евгения може да не е масово харесвана, но се справи много доре с масата.
Дали е била подготвена предварително или не от Туджаров - не знам, но ако е - адмирации за нея, че не се е явила на прима виста, а е положила усилия и е тренирала и пъзелите, преди да влезе във формата.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 11:06 от Tahiti

# 2 612
Ето го Илиян при Гала

# 2 613
Стига с масата на Жени, просто беше по-добра, но не искате да го признаете. И аз не искам, но е факт.
Въобще не е факт. Масата й беше, като застопорена. Явно беше по-затегната, а на Жорката разхлабена.
Та тя масата й не помръдваше, а нито беше по-бърза, ното по-сръчна от Жорката. И това с лява ръка, която не й е водеща. Айде, холан!
И пъзелите така си ги реди, предварително са й подадени и отрепетирани. На такава гола кукичка не кълвем.

# 2 614
Стига с масата на Жени, просто беше по-добра, но не искате да го признаете. И аз не искам, но е факт.
Въобще не е факт. Масата й беше, като застопорена. Явно беше по-затегната, а на Жорката разхлабена.
Та тя масата й не помръдваше, а нито беше по-бърза, ното по-сръчна от Жорката. И това с лява ръка, която не й е водеща. Айде, холан!
И пъзелите така си ги реди, предварително са й подадени и отрепетирани. На такава гола кукичка не кълвем.
Когато и тя допусна грешка "застопорената" маса я наказа веднага Simple Smile
Не знам дали беше по-бърза и по-сръчна от Георги, но беше по-умна от него със сигурност вчера.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 12:11 от Bengun

# 2 615
  • София
Гледам някои питат колко гроша има Алекса. Явно не четат темата и не гледат внимателно предаването.
На 1 стр. има снимка с това колко гроша има Алекса. 250 гроша има. Може да се провери за 3 секунди. Той е беден в сравнение с Георги и Генчо. А там в играта се знае, че Алекса има 400 гроша. Поне Генчо и Георги смятат така. Т.е. имат +3 гласа повече от него. Но не знаят за томахавката. Но пък според мен Алекса би извадил томахавката само за Виктория и никой друг. Но това са си мои мисли, мога и да бъркам.
Още ви чета, отговарям на въпросите.

Относно съюзниците. Може и да сте прави тези дето пишат, че този път може и да няма такива. По изключение. Един вид, да е поредното начукване на канчетата от продукцията/полицията срещу престъпничките Мани и Фейгин. Идва Димо и с гробовния си глас казва, ''Вие не сте достойни да имате съюзници''
Но нз, нека го има въпроса все пак в анкетата. Ако няма съюзници то поне ще гледам честна и равностойна битка. Дано и двете момичета се раздадат в нея. Не мога да повярвам, че Мани пада от ринговете, тя която има най-хубавата техника заедно с Гого и Михаела. Дано не е някаква пародия на битка в която по-малко саботиращата спечели. Ама продукцията всъщност точно това заслужава, защото ги изпортиха за сеира и рейтинга, та вместо хубава битка да гледаме някаква трагикомедия.

# 2 616
  • София
Как са ги изпортили за сеира и рейтинга? Какво се е случило?
Извинете за излишните въпроси, не съм много навътре Joy

# 2 617
  • софия
Илянката за пореден път ми потвърди това в което  вярвах. Пичът се е почувствал засегнат, че не е при жълтите. Той сам се определя, като лъскав и богопомазан и направо си е било обида да го сложат при сините. От там нататък видяхме едно его какви неща натвори.  Тази вечер ще е кулминацията на попарата, която забърка. Лошото е, че не той ще я сърба.

# 2 618
  • София
Как са ги изпортили за сеира и рейтинга? Какво се е случило?
Извинете за излишните въпроси, не съм много навътре Joy
Сложно е за обяснение Grinning Но да кажем, че решаваща битка между трите племена, Мани и Фейгин решиха да скрият една част от пъзела, за да са сигурни, че ще бъдат последни. Продукцията такива моменти не пропуска и после ги изтипосаха пред всички участници да си признаят Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 13:12 от Mandalorian

# 2 619
Изключително грозни и манипулативни бяха снощните коментари за играта на Жоро от страна на водещата. Алекса се включи в набиването на канчета, явно нещата не се развиха според очакванията му Жоро и Генчо да харчат грошове. Не виждам причина нито Ралица, нито Алекса да искат обяснения от Жоро защо е постъпил така. Грозно е да се вменява вина и да се манипулира мнението по този начин, но не е изненадващо за продукцията. И милата Фейгин стои по среда, мига на парцали и отново не знае какво и как.

Джаферович се справи отлично снощи. Може би играта й е позната, нали беше казала, че се е подготвяла с Туджаров май? Беше спокойна, редеше си кубчетата много методично и се справи. Жоро беше хаотичен, нервен и това оказа влияние.

# 2 620
Според мен логиката на Генчо и Жоро беше, че не искат да харчат грошове ако не прецакат и Алекса да си похарчи своите. Затова решиха, че той като няма да купува гласове не им е на сметка да изхарчат 150 гроша.
Фифо още ми е фаворит, но не мисля, че е такъв наивник и ще играе за сила и чест. Харесва Гого, очевидно има мъжете за по-надеждни съюзници още от началото. Обаче не смятам, че ще заиграе с него с лека ръка. Планът беше Гого да иде на битка, да се върне с грошове и тогава вече двамата да обърнат играта срещу Жени ако ще го правят. Но мисля, че Фифо ще пази своите грошове и имунитет за финалната седмица и ще играе според накъде задуха вятъра. Докато Мани и Гого са в това племе, Джаферович няма да се обърне срещу него, ако и той не номинира нея или Мирела. За нея е изгодно да си пази Ралица за резервен вариант за глас. За Фифо е изгодно той да се застрахова с Гого. Ще видим кой ще надделее и какво ще стане, когато останат великолепната 4ка + 1.
Алекса пък да чака Гого да играе с него на финалната седмица ми се струва съвсем наивно. Там всеки е за всеки. Както номинира Гайтанов с мотивът, че е силен, така ще прати и Гого и Фифо, понеже ги смята за най-голяма конкуренция. Ще си пази жените за гласоподаватели и накрая ще бие тях на финала.
Естествено сметките ще се разбъркат с грошовете на Генчо, Жоро и Фифо и имунитета на последния. Затова е това надхитряване и всеки гледа да не се мине. Гого и Лефтеров са в най-слаба позиция, понеже са капо.
Аз лично най-хитър възможен план за Жоро-Генчо ако не се върне Фейгин виждам това, което Генчо мислеше още тази седмица. Не се раздават в игрите. Губят първата битка - номинират един от двамата. После губят и втората. Харчат грошове, за да се спаси другият застрашен от двойката и дърпат Мира-Зори-Вики, която единият бие и отстранява. И явно затова кътат грошовете, понеже си мислят, че Алекса има 400 и ще ги надцака в ключовият момент. Ако отпадне Мани тази седмица, никой червен няма да иска да излезе на арената срещу жълт. Всеки ще очаква Гого или Фифо.

# 2 621
Още нещо за Жени. Ясно ми е, че не е харесвана тук и е много подценявана като играч. Но от последните 7 игри на Жълтите в три от тях победата се дължи в голяма степен на нейната игра. Играта за памет с цветовете, Колелото, в което тя беше зрящата и вчера.

Може би не блести Жени, но на арената се справя повече от отлично до момента. 

# 2 622
Много интересно защо главният редактор е решил да покажат как сръбският слип пак реди дитирамбите за чест, доблест, малки момиченца,любовна самоотверженост, а не плказаха как са препсували с Виктория други участници, как са се разправяли, шантажирали, заплашвали. Да не забравяме, че калеко Алеко веднъж препсува и Веска.
Още малко да погледам/първият сезон ми е на този формат /и ще ми се изясни напълно главният редактор или креативният продуцент  какви образи са решили да обрисуват за пред камерата. Даже предусещам кой ще спечели.
Тук имате стаж от риалитита, сезони, но ако се случи това, което смятам, ще се завърна към дежурното подминаване на телевизора за всеки един формат, в който си правят т/шак с публиката, досега съм с голям стаж в тоталния игнор на ен-ти сезон на поредно предаване. Даже няма да ги удостоявам с нужното  им възмущение или хейт за прословутия им рейтинг.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 15:43 от Bimbiflo

# 2 623
Дано и двете момичета се раздадат в нея. Не мога да повярвам, че Мани пада от ринговете, тя която има най-хубавата техника заедно с Гого и Михаела. Дано не е някаква пародия на битка в която по-малко саботиращата спечели. Ама продукцията всъщност точно това заслужава, защото ги изпортиха за сеира и рейтинга, та вместо хубава битка да гледаме някаква трагикомедия.
Не мисля, че ако саботира Мани ще пада от ринговете точно, освен ако не е голям мазохист.

# 2 624
Аз останах силно изненадана в снощната игра как никой от червеното племе не посъветва Георги да премества средните кубчета, за да балансира масата?

Според мен който и да беше от червените на тая маса , нищо нямаше да направи, на никой не му беше ясна тая работа

Общи условия

Активация на акаунт