💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 121
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 820
Гого доста го е страх от индивидуалните битки, май не е печелил. Много се уплаши да не е елиминация. И при сините се беше скрил зад Виктория и Алекса, сега се крие зад Фифо.
Нямам търпение да го видя в индивидуална битка.

# 2 821
  • София
Жоро "хапнал малко, колкото... да се наяде"... JoyJoyJoy Галош!

# 2 822
  • София
Фифо го бройте още 50 гроша 😉
30 беше последния път. Smile

# 2 823
Предната коалиция я накара да извади парче от пъзела, а сегашната я кара да лъже И я праща вероятно да си ходи.

# 2 824
Не мисля, че Виктория иска да я закопава. Напротив, прие положението със сърце. Това ме кара да си мисля, че освен, че вика много и не се трае, и едитът й е много лош. Виктория без Алекса и Цветан може би щеше да е по- симпатичен играч, ако и не се налагаше толкова.

# 2 825
  • Където морето целува небето...
Отвратителни провокации от страна на продукцията. Чиста гавра с образа на Георги. И както винаги Алекса цар и господар, моралист, радетел за правата на жените, пазител на онеправданите, най-мъж от мъжете. Аман!

# 2 826
Верно си магарец Алекса Smile

# 2 827
  • SF
Аз пък не мисля, че Виктория прие добре предложението на Фейгин да ходят заедно на битки. Вътрешно й е напрегнато и започва да бълва.

# 2 828
  • Другата България
Защо е този другарски съд на Георги???
Продължава лъскането на имиджа на Алекса, 38 минути групово някакви хора унижават едно момче, заради един мъж, когото все повече си мисля, че наистина готвят за победител!?

# 2 829
Ох дано стане чудо и някак Виктория да си ходи !

# 2 830
  • София
Този епизод е монтиран изключително непрофисионално, при двама номинирани, ние гледаме сегменти само с единия - този, който си тръгва.

# 2 831
  • На острова
Някой знае ли Жорката каква зодия е 😃

# 2 832
Алекса отказа да се събере с Елица в замяна на грошове,а когато се събраха, едва я понасяше
Но Георги е черен
Ми не е

# 2 833
Гого постъпи честно и без заобикалки и лицемерничене. Браво. Той си каза ,че за него повече тя не съществува. Не е хвърлял празни думи, душата .😁 Вики пък е обратното ,все пак зодия Лъв , бързо палят и бързо им минава. За нея Фейгин си е изкупила "греховете". 😁 А аз си мисля ,че колкото и да няма шанс срещу Фифо ще се бори до дупка , заради честа си и заради това ,че Мани не е изкупила нейните " грехове" .😁

# 2 834
Ралица много дразнеща, явно е вдигнала мерника на Георги.

Общи условия

Активация на акаунт