💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 005
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 865
Да се прекръстят на “Игрите на Ромео от Белграда” и Све да се заврши!

# 2 866
Тук според мен вече трябваше да е Жорката трябваше да иска да е той за съвета не му държа сметка, защото ще е глупаво ама тука трябваше да се застъпи за Фейгин. Генчо и той игра роля тука....

# 2 867
  • София
Виктория да я ожали човек, тя наистина ще даде всичко от себе си с тази гума 70 кила.

# 2 868
  • София
Вече мисля, че продукцията направо искат да изкарат Георги, каква е тая атака срещу това момче? Е няма да ме накарат да мисля като тях и това е.
Щом така впрегнаха Ралица и Димо да му сипват постоянно. Искат да му изкарат грошове. Голяма идиотщина да се месят във взаимоотношенията на хората. Гавра тотална.

# 2 869
Не бе, Слипа сънувам, да ме омайва с думи, крясъци и харем. Щото дела...

# 2 870
  • София
Защо е този другарски съд на Георги???
Продължава лъскането на имиджа на Алекса, 38 минути групово някакви хора унижават едно момче, заради един мъж, когото все повече си мисля, че наистина готвят за победител!?
Странна работа... самата Фейгин е разочарована от поведението на Георги и смята, че "се е скрил под масата", но тук в темата са на друго мнение, може би защото не са техните гаджета/мъже... Flushed
Странна работа.
“Тук в темата“ се пише за формата, какво общо имат “чужди гаджета и мъже“, още повече тези на потребителите, нито ме интересува, нито ще ме заинтересува. Но съм с особено мнение за хората, които в тема за ТВ формат не коментират него, а инакомислещите и техните “гаджета и мъже“.
Много добре знаеш смисъла на това, което казвам, но явно има интерес да се извърти така, че да бъде санкционирано... Давай!

# 2 871
  • Sofia
Фифо за съжаление идея си няма как се решава този пъзел! А той е елементарен. Изненадана съм, явно не го бива много в тази част.

# 2 872
  • Другата България
Вече мисля, че продукцията направо искат да изкарат Георги, каква е тая атака срещу това момче? Е няма да ме накарат да мисля като тях и това е.
И аз си мисля същото. Какви нерви трябва да имаш, за да изтърпиш всичко това! И продължава втори епизод, и ще продължи след рекламите. А започна още от храната на реката....
Толкова си личи, че  е режисирано, събрани всички, Алекса не спира, Вики и тя....вече започвам да си мисля, че Гошо ако не си тръгне за компенсация ще е на финал....
.............
Много добре знаеш смисъла на това, което казвам, но явно има интерес да се извърти така, че да бъде санкционирано... Давай!
Естествено, че го знам. Не ми допада начина, по който го казваш, затова и написах това, което написах.
Не съм в позиция да те санкционирам, но съм в такава да не поддавам на провокация. Мнение може да се изкаже и без да се коментират потребителите в темата, така мисля аз.

# 2 873
Бясна съм на целия театър от тези жалки мишкари, които само правят интриги и се опитват да вменяват чувство за вина .. в синьото племе бяха такива, сега са същите и в червеното .. просто са толкова жалки, че думи нямам .. няма кой нормален човек да убедят че са достойни докато вечно търсят конфликт по толкова грозен начин

# 2 874
Малеее ужасна игра за Вики. Показва от всякъде ,че е мъжко момиче. Голямо Браво.

# 2 875
Не оправдавам Жоро, но сега ще е пилене, пилене, преекспониране. Ако не се върне Фейгин такава вина ще му вменят все едно е отишла на оня свят. Историята се повтаря, сринаха я Фейгин за саботажа като ѝ набиваха канчето с яка преса. Боравят тия двамцата с едни и същи методи, че и за що е то доброта говори Виктория, дъно.

# 2 876
  • Русе
Трябваше да вземе най-честния и почтения с нея - Алеко. Ама пак със стратегиите на леля ти Гена...

# 2 877
  • Пловдив
Нито са женени, нито са гаджета, имали са една среща и тепърва нищо се заражда. А победителя е един. Тоест трябва да се гледа как ще спечели един човек, щото двамата не могат . За това е тенденциозно това начукване на кончето ня Георги, за да го съсипят психически, и ако не се върне Фейгин, да го изкара от равновесие и да отпадне, а ако се, другия път да изхарчи грошове.

# 2 878
Тази продукция е по-зле от махленски клюкарки! Как забъркаха такава мръсна интрига с двама симпатични, млади хора - Фейгин и Георги.

# 2 879
Ужасно грозно говорене срещу Фейгин и Георги.
Ама тя и самата Фейгин се изказа против него.Grinning Такива амплитуди в поведението не съм виждала на живо...и по-добре. Толкова няма собствено мнение, че приема това на човека, който е до нея в този момент- дали Вика, дали Алекса или Георги няма значение.
Много е млада още и ще порасне, ще затвърди характера си, но просто прави впечатление, когато го гледаш по телевизията в кратки интервали. Колкото и да манипулират от продукцията, няма как да изфабрикуват неизречени думи.

Общи условия

Активация на акаунт