💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 005
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 925
Успяха да направят Фейгин да се чувства виновна сега направиха същото и с Жорката...

# 2 926
Слипа говори за чест!?
Тоя е с температура. Да го питат къде е честта му, когато извади брадвата да си спасява задника.

# 2 927
Сега какво? Има 20 минути до края на епизода, поне 3 от тях ще са реклами. Няма да гледаме битка, ще гледаме мрън и дрън.

# 2 928
Днешният епизод е болка за гледане. Всички срещу Георги. Сто процента редакторите като са го сглобявали са очаквали стълпотворение от хейтъри срещу Георги, ама им излязоха криви сметките. На хората вече ни се повръща от приказки - извинете, крещене - за чест и достойнство, които се потъпкват 5 минути по-късно от хората, които са ги изговорили - пардон, изкрещели.

# 2 929
Боже, Алекса и Виктория да ги вземат в народното събрание направо! Целият народ да научат на чест

# 2 930
  • София
Нямал страх Алеко от Гайтанов, но звездите му проговорили да играе срещу жена. С чест!

Това е лафът на деня!

# 2 931
Защо е този другарски съд на Георги???
Продължава лъскането на имиджа на Алекса, 38 минути групово някакви хора унижават едно момче, заради един мъж, когото все повече си мисля, че наистина готвят за победител!?
Странна работа... самата Фейгин е разочарована от поведението на Георги и смята, че "се е скрил под масата", но тук в темата са на друго мнение, може би защото не са техните гаджета/мъже... Flushed
А ако бяха форумните гаджета/ мъже и жените не гласуваха за собствените си половинки за капитан, а за този, от когото уж са избягали? Това за какво се брои? Simple Smile
Може да съм много тъпа, но не разбирам нищо от това, което казваш.
Че Фейгин гласува за Алекса да е капитан.

# 2 932
Едвам ги изтрайвам.. Честно! Да свършва по-бързо сезона, че очерниха Георги (не съм му фенка) незаслужено. Момчето е добро и се раздава. Очернят Гого-незаслужено, защото отказал на Мани, защото го предала.. От къв зор Гого ще и отказва!? Очернят Филип - бил клекнал пред Маман и други щуротии.
Едвам ги гледам. Не се изтрайват тея тъпи продуценти.
Казвам го най-отговорно - отпадне ли Гого в някой етап за мен Игрите приключват. Просто не се издържа на тая върховна продуцентска простотия.

# 2 933
Георги си е егоист и скатавка, хлапак. Дано да порасне, нищо общо като поведение с Филип. Филип се държи много по-мъжки.
Ето нагледен пример как се манипулират хората!  При Вас продукцията успя😀

# 2 934
Георги: Чувствам се смазан, депресиран и без желание за игра.
Май това им беше целта и на всички тия… включвам продукцията. 😔😔😔
Между впрочем, след тия лични нападки към Георги, Фейгин пък никога не е била особено отборен/ приятелски/ играч в двойка също, при ситуацията с Мани, Мани мислеше повече за нея и пое по-голямата част от вината, после при Георги, тя не гласува за него за капитан, когато имаше нужда от подкрепа, а за Алекса, от когото уж бяга. Не я виждам да мисли за другия, а по- скоро я представят като човек, за който трябва да се мисли. Твърде сурово търсят сметка на Георги, защото е силен играч и не влиза в сметките им.

# 2 935
Наистина вече едва се търпи Виктория. После защо я наричаме мутра?! Ми то се вижда… Пък дон Игнасио щеше да получи инфаркт, докато чака любимата си Виктория да се върне. Направо си показа цялото истинско лице Белградския мачо. Тарикат, злобен и агресивен. Голям “пример” за младото поколение, евала!

# 2 936
  • Стара Загора
Еее, прекаляват !!!  Тази Виктория много насериозно се е взела. Тя с гегата, Алекса до нея , прави , " наливат акъл" на седналите .
  Ужас! Бетер от турски сериал.
  В такава обстановка трудно се верее. И това ако не е вербална агресия ..

# 2 937
  • Пловдив
Чак да ми стане жал за Георги, за Фейгин, за Виктория, че се мъчи в това, за всички участници в тоя спектакъл. Че режисират какво да говорят. Че нагласят битките. Че продукцията решава всичко.
Ама хич не ми е жал.
Хайде, да е 1ви сезон, 2ри...
Ама 4ти сезон и в 3те допреди стана ясно, че това окаляне не си струва 100 000лв и сигурни да ти бяха. А то даже и не са.
Ами... сами са се записали за тази клоака.

В тази връзка, аз си направих труда да погледна анкетните карти за кандидатстване в игрите. Дори и 100 хил. лв. да ми дават, за да ги попълня тези анкети и да отговоря честно на тях, не бих споделила толкова лични неща с напълно непознати хора, още повече с Тъпарев и Ко. Не знам просто тези хора там, дали и какво са попълвали и как изобщо се съгласяват на този фарс. Вярно е че една част от тях не са там за паричната награда (или поне не само заради нея), а за да се докажат като способности. За съжаление обаче ИВ в този си формат, не са арена за чисти битки, а за интрижки, кофти сценарий, неясни правила.... пълна тъпотия....

# 2 938
Животът е прекрасен.

# 2 939
“Животът е прекрасен}

Общи условия

Активация на акаунт