💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 005
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 940
  • Другата България
Днешният епизод е болка за гледане. Всички срещу Георги. Сто процента редакторите като са го сглобявали са очаквали стълпотворение от хейтъри срещу Георги, ама им излязоха криви сметките. На хората вече ни се повръща от приказки - извинете, крещене - за чест и достойнство, които се потъпкват 5 минути по-късно от хората, които са ги изговорили - пардон, изкрещели.
Аз вече си мисля, че играчът, който е искал да се откаже, е Георги.

# 2 941
 Я Ралица каза 3 седмици до края на играта.Тоест тази година предаването ще свърши края на месеца може би ?

# 2 942
  • София
Риалити формати като този карат зрителите да оценяват малките неща в живота - "радвам се, че не съм на реката", "радвам се, че имам течаща вода", "радвам се, че Виктория не е в обкръжението ми" и др.

# 2 943
Ееее Фейгин така ли не разбра ,че с ръкавици няма да стане.

# 2 944
Хубава битка, и на мен ми се играе такава. Е, на халките ще окапя, но много ще ме бива да тичам като муха без глава.

# 2 945
  • София
Поредна серия от драмата. Така представят нещата, че сякаш Георги е единственият, който можеше да излезе на арената. Само той можел да спаси Фейгин. А защо Алекса не отиде, като великия вожд и защитник на всички? Досадно е вече.
Много щяха да му станат 2 гаджета на Алекса... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 946
  • SF
Аз пък съм за Георги!
Георги е новия Гого!
Георги президент!!!!!

# 2 947
Честно казано, ако бях на мястото на Фейгин щеше да ми е много тъпо. Да, може да са в началото, но още от началото си личи кой какъв е. Адмирации за Филип. Фейгин е много добро момиче и заслужаваше да бъде спасена или поне Георги да излезе с нея на арената.

# 2 948
Значи от тези "достойните" дето изнасят лекции ми се повдига. Ако бяха толкова загрижени за Фейгин да бяха номинирали Георги или Генчо... жалки са

# 2 949
Риалити формати като този карат зрителите да оценяват малките неща в живота - "радвам се, че не съм на реката", "радвам се, че имам течаща вода", "радвам се, че Виктория не е в обкръжението ми" и др.
Ахахахххх направо рева от смях 🤣🤣🤣🤣 Даже съм благодарна и мисля да запаля около 1027 свещи, че нямам такъв човек тип кака Вики и дон Алесио, амин!

# 2 950
Мисля, че показаха наредения пъзел на печелившата. Съвсем не оставиха интрига

# 2 951
  • София
Вече като видя Виктория и Алекса спирам звука. Това дуднене все едно сме бавноразващи се, ако случайно не сме разбрали да ни го кажат отново и отново.

# 2 952
Дано поне не гледаме пародия на битка. Много се надявам. Много гаден епизод. Много.
 Гого, ако ще отпадаш, отпадай по-бързо, че започнаха много да те Очернят и то незаслужено!
Честно да ви кажа, радвам се, че Валери отпадна, че щеше да последва съдбата на Георги, Гого и отчасти Фифо. Направо изкара късмет с тоя пъзел.

# 2 953
Значи от тези "достойните" дето изнасят лекции ми се повдига. Ако бяха толкова загрижени за Фейгин да бяха номинирали Георги или Генчо... жалки са
Това е най- точно казано.
Номинираш я, сипваш й 2 капитански, после държиш сметка на гаджето й, защо не си е изхарчил грошовете, за да неутрализира твоите номинации … 😂😂😂😂

# 2 954
Днешният епизод е болка за гледане. Всички срещу Георги. Сто процента редакторите като са го сглобявали са очаквали стълпотворение от хейтъри срещу Георги, ама им излязоха криви сметките. На хората вече ни се повръща от приказки - извинете, крещене - за чест и достойнство, които се потъпкват 5 минути по-късно от хората, които са ги изговорили - пардон, изкрещели.
Аз вече си мисля, че играчът, който е искал да се откаже, е Георги.
Някой беше писал ,че бил Гената ,заради триото Елица и сие.

Общи условия

Активация на акаунт