💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 005
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 955
Мани май иска да отпадне - винаги е перфектна на халките, сега направо си се пусна на третата.

# 2 956
Георги си е егоист и скатавка, хлапак. Дано да порасне, нищо общо като поведение с Филип. Филип се държи много по-мъжки.
Ето нагледен пример как се манипулират хората!  При Вас продукцията успя😀
А как се нарича човек, който нагъва филии пред гладни хора и се хили? Joy Продукцията може да засили отрицателните черти, но само толкова.

# 2 957
Поредна серия от драмата. Така представят нещата, че сякаш Георги е единственият, който можеше да излезе на арената. Само той можел да спаси Фейгин. А защо Алекса не отиде, като великия вожд и защитник на всички? Досадно е вече.
Много щяха да му станат 2 гаджета на Алекса... Stuck Out Tongue Winking Eye
Е, Алекса нали дава заявка, че ще пази момичетата, няма да гласува за тях, няма да позволи да са на елиминация преди него. Май само със заявките си остава.

А и какви гаджета са Фейгин и Георги на този етап в играта?

# 2 958
  • SF
Те като я правеха тази стратегия, мислеха, че помощникът може и да си замине. Фейгин не иска Георги да си замине. Генчо им направи стратегията.
Като се разкрякаха срещу Георги, Генчо мълчи.
Фейгин също се насмете "да, да, Георги не е мъж, Вики е мъж"
Не помни ли, че го остави в играта, за да не си замине по силата  някакви неочаквани правила?
Можеше да си избере Генчо или Алекса, за да не застраши Георги. Тя избра Виктория, за да може евентуално Виктория да даде фира. На арената се насмете и дори на Мани предаде информацията така, сякаш Виктория я разказва. Виктория завижда на любовта и иска да ги скара. Защото е злобна.
А Фейгин е глупава и който, каквото й каже, тя е съгласна.

# 2 959
Георги чак сега почна да загрява, по-добре късно, отколкото никога Grinning

Аз съм като Гого - дзен и не се впрягам, само Илиян ми дразнеше спокойствието Joy Гледам ги, всеки със стратегията, е почти всеки, че някои май не са особено наясно как се върви напред в играта и никой не може да ме ядоса.

Хубава битка, ама с тия халки вече ми става скучно.

# 2 960
Продукцията няма да е тя докато не начука до кръв канчето на Мани - не раздаващ се до край на арената играч , винаги трябва да е елеминирн. Голямо предимство и дадоха, и избрани елементи където знаят м, че хич я няма- кошове и пъзели ))

# 2 961
Е, има ли по-голям непукист от Георги!?
Това е такова безсрамие, че чак не е за вярване... Уж любимата до него, тя отива на елиминации, а той, след като я прати на ешафода нагъва до нея... Абсолютно безочие!
Какъвто и да е Алекса, напълно съм уверена, че не би преглътнал и хапка, ако до него Елица седи гладна...
Все по-отвратителен ми става този свръхегоистичен наглец! 
Абсолютно! Вчера бях на друго мнение, мислех че наистина го надиграха, че е смятал, че ще номинират Генчо или него... Обааачеее днес пак се дъни, сам си го призна, можеше да каже аз съм човека, аз ще ти извоювам предимство, особено, когато Ралица отиде и каза, че битката на съюзниците ще е за предимство... Мисля че тогава най-вече трябваше да му стане ясно, че няма да се бие срещу нея, ако наистина от това го е било страх... Нещо не ги измислиха добре нещата с Генчо...

# 2 962
  • София
Алекса и Виктория се опияняват от гласовете си. Колкото повече намилат, толкова повече сили набират. Като валяк по нанадолнище.
Сериозно подозирам, че биха слушали себе си денонощно. Частно представление - само за отбран кръг от хора. Joy

# 2 963
  • Другата България
Днешният епизод е болка за гледане. Всички срещу Георги. Сто процента редакторите като са го сглобявали са очаквали стълпотворение от хейтъри срещу Георги, ама им излязоха криви сметките. На хората вече ни се повръща от приказки - извинете, крещене - за чест и достойнство, които се потъпкват 5 минути по-късно от хората, които са ги изговорили - пардон, изкрещели.
Аз вече си мисля, че играчът, който е искал да се откаже, е Георги.
Някой беше писал ,че бил Гената ,заради триото Елица и сие.
Сигурно ли е?

# 2 964
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Интересно в темата много се пише за тормоза, но същите потребители нямат проблем да напишат, че биха ударили Виктория или Алекса. Демек, срещу тормоза съм и не съм ок с това, но нямам против някой в шоуто да им забие един или най-добре аз ще го направя. Да интересно....

# 2 965
  • SF
Ама каква битка им дадоха на тези!!!!

# 2 966
Много досадно
Пресолиха манджата много
абсолютно! За Фейгин и Жоро ме е жал, ама това са уроците от живота, които трябва да си научат.

# 2 967
  • София
Вече мисля, че продукцията направо искат да изкарат Георги, каква е тая атака срещу това момче? Е няма да ме накарат да мисля като тях и това е.
И аз си мисля същото. Какви нерви трябва да имаш, за да изтърпиш всичко това! И продължава втори епизод, и ще продължи след рекламите. А започна още от храната на реката....
Толкова си личи, че  е режисирано, събрани всички, Алекса не спира, Вики и тя....вече започвам да си мисля, че Гошо ако не си тръгне за компенсация ще е на финал....
.............
Много добре знаеш смисъла на това, което казвам, но явно има интерес да се извърти така, че да бъде санкционирано... Давай!
Естествено, че го знам. Не ми допада начина, по който го казваш, затова и написах това, което написах.
Не съм в позиция да те санкционирам, но съм в такава да не поддавам на провокация. Мнение може да се изкаже и без да се коментират потребителите в темата, така мисля аз.
Аз също пиша това, което мисля! И смятам, че на чужд гръб и 100 тояги са малко, та това имах предвид, когато казах, че ако става дума за нашите партньори /да включа и себе си! Wink/, едва ли щяхме да бъдем така снизходителни, както към Жоренцето. Аз лично не бих понесла мишкуването на мъжа, когото обичам.  Тук за всички предателства на Георги обвиняват когото и да било, но не и него, а най-наглото е това, че се обвинява самата Фейгин -жертвата на самото предателство.

# 2 968
Не виждам момичетата как ще минат 6 пъти по тези халки... очаквам промяна в правилта в движение

# 2 969
  • Варна
Моето мнение за Георги е същото, като на Виктория- абсолютен егоист. Не мога да си обясня, как сутрин, обед, вечер ядеш пред гладни хора. Мнението ми е като нейното, но не бих крещяла така и нямам право нито аз, нито тя да съди!

Общи условия

Активация на акаунт