💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 121
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 970
  • Където морето целува небето...
Е хайде пак, ако не можеш ще има 3 минути наказание. Тези правила за нищо ги няма Димо.  След колко неуспешни опита може да си поискаш 3 минути?

# 2 971
И да си възпитан, средно интелигентен и деликатен не е работа. С арогантни простаци като Алекса, Виктория, Зорница, които виреят прекрасно в токсичната Тупарева Продукция, трябва да си директен, прям, груб.
Правилната позиция е да даваш техните отговори: “Да, прави сте- не исках да си харча грошовете” или”Да, пратих Виктория щото не я понасям и дано си тръгне…”
Обезоръжени са с техния цинизъм и грубост. Тръгнеш ли да се обясняваш, оправдаваш, аргументираш- първо не те слушат и второ- даваш храна на вампирите да те довършат….
Георги е устойчив, дори много устойчив, но и той има граници.

# 2 972
Отвратителна битка... А Продукцията изобщо не знае ,че силата на Мани са халките. Ама въобще. Тъпотия отново.🤢

# 2 973
Мъжки момичета.Браво и на двете.Жалко пак ще го кажа ,че точно  те са на арената днес ,а не други много по заслужили .

# 2 974
Мани играе много стабилно и на халките, въпреки първото трудно преминаване, успява спокойно да ги мине и на точност е отлична.

# 2 975
  • SF
Хайде, Фейгин, падай още на първата халка. Не се мори!

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 23:37 от Esmee

# 2 976
Удавете фейгин

# 2 977
  • София
Как може в целия епизод да има един сегмент с Мани, и то защото трябваше да видим кого е избрала за съюзник и защо, и да очакват от зрителя да гледа с интерес? Много, много лош монтаж.

# 2 978
И отново смешно "предимство"

# 2 979
Много скучен епизод. Разбирам всеки един от играчите в днешното 'меле'. Всеки е прав за себе си. Но ми е досадно да слушам едни и същи неща сто пъти. Не бил мъж, ами наистина не е, момче на 20 години е. Вики и Алекса имали други разбирания, ами хубаво, кажи го веднъж и толкоз. Фейгин и тя малко момиче, какво очаква, че някой ще играе играта вместо нея ли? Възможно е, но да не лежи на тази кълка. Може ли да гледаме цял час едни и същи глупости?!?! Участниците си плещят едно и също, но решението е НА продукцията да ни ги излъчват и повтарят. Аман вече.

И бърза вметка, че за мен Мани в началото даде шанс на Фейгин, но като видя, че не се спрява или дори, че е паднала духом, взе решение да се бие истински.

# 2 980
  • София
Моето мнение за Георги е същото, като на Виктория- абсолютен егоист. Не мога да си обясня, как сутрин, обед, вечер ядеш пред гладни хора. Мнението ми е като нейното, но не бих крещяла така и нямам право нито аз, нито тя да съди!
Всеки има право да съди! Какво правим ние тук в темата!? Съдим и още как!

# 2 981
Не че нещо, ама нито предимство, нито каквото и да било щяха да и помогнат на Фейгин.

# 2 982
  • SF
Битката е много тежка.

# 2 983
  • Другата България
Мъчно ми е за Сашка.
Страхотен млад човек, нерешителен на моменти, лесно се манипулира, но е млада, ще се научи.
От една страна по-добре, че се маха от този еФтин сериал.

# 2 984
  • София
Повече се вълнувах, гледайки битката между Мани 1.0. и Елия.

Общи условия

Активация на акаунт