💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 820
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 015
  • София
Тези двамата не осъзнават,че ако не почнат да ползват грошовете си  са фитка ама буквално,защото при две загуби на червените директно те двамата отиват на елиминация един срещу друг
Остават три седмици, а те казват "пазим ги за по-нататък". Trollface

# 3 016
Какво беше предимството на Мани, че пропуснах?
Стреля от 1 метър по-близо

# 3 017
Абе винаги съм си мислела, че този пъзел специално е един от най-лесните, не разбирам защо се мъчи Мани толкова. Като имаш първа и последна буква много бързо можеш да наредиш поне две въжета....

# 3 018
Предизвестена битка. Да дават победата на Мани и да се приключва с тази пародия на битка.
Е, как … тя толкова се мъчи на тези топчета … загуби и преднина и всичко !!

# 3 019
  • Стара Загора
Ха,ха,ха
   Все още имам шанс да се окажа права и Мани да загуби (съзнателно)

# 3 020
  • Буркина Фасо
ама Фейгин нито веднъж не си взе първо чувалчето и след това да минава през халките.
ако не и подсказваха от персонала тя минава през халките и трябва да се върне за чувалчето.
спасяваше я, че не минаваше по халките, взимаше го и изчакваше наказанието.

# 3 021
Тези двамата не осъзнават,че ако не почнат да ползват грошовете си  са фитка ама буквално,защото при две загуби на червените директно те двамата отиват на елиминация един срещу друг
Остават три седмици, а те казват "пазим ги за по-нататък". Trollface

Генчо да си плюе на стратегията Smiley Жорката при него мисъл няма ,дай му хапване и всичко е наред.

# 3 022
А Алекса моралиста, когато имаше шанс да влезне при Елица, предпочете да събира грошове, сега говори, че за Елица всичко би направил, само не и да влезне при нея и да я защити като я номинираха. И Алекса беше алчен за грошове, но сега чете конско на Георги. Изобщо вече всички участници са ми много смешни. Само Филип ми се вижда нормален.

# 3 023
  • Някъде там...
Жребият е хвърлен ли е изречението?

# 3 024
  • София
Кой отпадна, че не можах да гледам?

# 3 025
  • SF
Не мисля, че Фейгин е по-умна от Мани на този пъзел.

# 3 026
Ха,ха,ха
   Все още имам шанс да се окажа права и Мани да загуби (съзнателно)
А дано, ама надали. Има 2 варианта за продукцията: Фейгин да се върне и да трошат на Жорката още канчето или да се върне Мани и да развалят рахата на Маман.

# 3 027
  • Където морето целува небето...
Има първа буква и няколко въжета. Ако пробва с всяко по отделно с всички възможни букви за начало, пак щеше вече да го е наредила. Просто не иска.

# 3 028
Сега няма ли да дадат на Мани три минутно наказание за пъзела .

# 3 029
  • Някъде там...
Някой знае ли Жорката каква зодия е 😃
Козирог.
Това изяснява доста нещата... Stuck Out Tongue Winking Eye
Не сме много по рискованите начинания, да. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт