💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 764
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 030
Мани може и да не знае за пълния член. “Жребецът е хвърлен” казвахме в училище.

# 3 031
  • Другата България
.............
Аз също пиша това, което мисля! И смятам, че на чужд гръб и 100 тояги са малко, та това имах предвид, когато казах, че ако става дума за нашите партньори /да включа и себе си! Wink/, едва ли щяхме да бъдем така снизходителни, както към Жоренцето. Аз лично не бих понесла мишкуването на мъжа, когото обичам.  Тук за всички предателства на Георги обвиняват когото и да било, но не и той, а най-наглото е това, че се обвинява самата Фейгин -жертвата на самото предателство.
Виж, ако е сериозен поста, и аз да съм сериозна.
Първо - за болднатото. Тези двамата са в “зората“ на отношенията си. Тепърва се гаджосват. Това от една страна.
От друга, и производна на първата, не можеш /поне аз не мога/ да сравнявам мъжа си или партньора си, с когото съм от 100 години, и отношенията си с него, с това там, между двамата.
От трета, това е един сериал, в който всички те са статисти и “артисти“ и толкова си личи, че всичко е режисирано, зле монтирано, изрязано, напаснато, самите те се хилеха до скоро на тези уж “сериозни“ сцени, толкова си личи, че това се очаква да кажат....само дето реакциите на Георги, който сам си каза онова, че са го изкарали....идиот, вече стават истински, накараха го да се чувства наистина идиот.
От четвърта . надали Сашка смята, че има каквото и да е предателство към нея.
И от последна - ако всичко това, което гледаме беше вярно, то двамата нямаше да са официална двойка и да живеят заедно. Явно Фейгин се чувства всичко друго, но не и предадена.
Та така, това е моето лично мнение, и съм сигурна в написаното относно продукцията. За тях съм дори убедена.
Както и в това, че всичко е заради Алекса. Вече съм сигурна, два часа петъчен епизод, за да има време да му слушаме тирадите!!!

# 3 032
Чудя се кога ще пуснат спешъл епизод на Алекса само с негови проповеди - "Сръбският спасител учи българите на морал и чест"

# 3 033
  • SF
Обаче на Генчо стратегиите са му един път! Вчера: Номинирайте ме!
Днес: Извикай Виктория да те пази на Арената!
Никой не подозира никакъв замисъл в неговите измишльотини. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 3 034
  • София
Кой отпадна, че не можах да гледам?
Още никой, още играят.

# 3 035
Като гледам продукцията са решили да гонят Мани. Пъзелът й явно е нерешим. Продукцията, пазим маман ли? Да не би случайно да се организират и да я пратят на елиминации!
Толкова сте жалки

Ти да видиш, опровергаха ме. Flushed Малко, като лъжливото овчарче, което веднъж казало истината и не му повярвали, та и аз не хващам вяра на Тупара, след толкова шменти капели.
Все пак Мани продължава, надявам се да сгъне яката кака. Под яка не  разрибайте готина, а ячка и масивна Уточнявам да не стане грешка.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 23:20 от sineva 1

# 3 036
С това даване на Генчо и Жорката  докато тече битката,тия от продукцията са ми много предвидими.Предполагам ,че Фейгин бие  ,а Мани губи съвсем "случайно" от Александра

# 3 037
Какво беше предимството на Мани, че пропуснах?

Много добре се справя с играта. Изобщи не съм съгласна, че халките са единствената й сила. Демонстрира завидна точност, издръжливост, пъргавост.
Тук някой писа ,че стреляла от по- близо заради предимството, така че това е съмнителна точност. А Фейгин беше по бърза и пъргава и проблема и бяха само халките. Ако сметнем 6 минавания по 3 мин. наказание. То значи ,че Фейгин успя да ги навакса.. Така ,че незнам колко издръжлива и бърза е Мани. Съмнителна бързина.

# 3 038
Еееее,Димо много подсказва!

# 3 039
  • София
Ха,ха,ха
   Все още имам шанс да се окажа права и Мани да загуби (съзнателно)
Мани да си тръгне съзнателно от играта завинаги!? Мани!?

# 3 040
  • Стара Загора
.

# 3 041
  • София
Мен ме дразни подсказватето на Димо и към двете.

# 3 042
  • Където морето целува небето...
Ми Димо, направо иди им го нареди?!?

# 3 043
  • София
Жабче, позна.

Какво се оплетоха в тия върви...

# 3 044
Жребият е хвърлен!?

Общи условия

Активация на акаунт