💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 567
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 060
Много ме е яд .Тъпата продукция за пореден път прецакват стойностен играч,за сметка на смешници.

# 3 061
  • Стара Загора
Ха,ха,ха
   Все още имам шанс да се окажа права и Мани да загуби (съзнателно)
Мани да си тръгне съзнателно от играта завинаги!? Мани!?

Даа! Не съм права ! Мани е преди всичко боец !

# 3 062
  • София
Браво на Александра за цялостното ѝ представяне във формата, беше страхотна!

# 3 063
Аз от снощи чета как Мани щяла да подари играта на Фейгин. Да бе, как беше лафа за мармота?

# 3 064
Всъщност,оригиналното е  "Зарът е хвърлен"...

# 3 065
Ако Димо не беше подсказал толкова много, сигурно до утре щяхме да гледаме неравната битка на момичетата с пъзела Joy
Радвам се, че Мани продължава. Въпреки предимството, тя се справи по-добре. Мина през всички компоненти, показа издръжливост, нямаше фрапантни грешки по трасето, които да я забавят. Симпатизирам на Фейгин, чудесно младо момиче, тепърва ще се учи и ще трупа опит. Но беше време да си върви.

# 3 066
  • София
Ааааа любимата ми игра с топчето, дето Мани миналата година изтърва сигурна победа. Да видим на кого не му треперят ръцете Grinning

# 3 067
  • Буркина Фасо
може да видите утре Фейгин на живо.

# 3 068
Еееее,Димо много подсказва!
ако не беше подсказал, трябваше да играят до утре.

# 3 069
Всъщност,оригиналното е  "Зарът е хвърлен"...
В бг.учебници по история е Жребият е хвърлен!Така е придобило и популярност.

# 3 070
Мислех си, че Фейгин се съгласява с всичко казано щото е малка и наивна, но май просто е тъпа.

Когато човек е потиснат, неуверен, най-малък, с най-малък житейски опит и прочее, тогава може да блокира даже и да не е тъп. И аз си спомням като дете колко тъпи неща съм правила само защото съм била незряла и затормозена, потисната от обстановката и обстоятелствата. И колко по-различно е в друга ситуация. В случая Фейгин е тотално стресирана - колко пъти пробва и не се сети как се хващат тези хватки между халките, но явно просто беше блокирала. Но от това не може да се отсъди, че е тъпа.

# 3 071
Браво на Фейгин, в не една битка показа лъвско сърце, дано има успех в живота. Аз така и не можах да я харесам.
Надявам се да не се сипе хейт по нея, Жоро, Алекса или Вики, ако има някой за хейт тази вечер, то това е продукцията.

# 3 072
Да, Мани сигурно го знае The die is cast
Зар а не жребий

# 3 073
Супер ще е играта за територия, толкова съм се смяла миналата година с тези на "влакчето"

# 3 074
  • SF
Фейгин не е ходила на училище.

Общи условия

Активация на акаунт