💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 677
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 075
Ааааа любимата ми игра с топчето, дето Мани миналата година изтърва сигурна победа. Да видим на кого не му треперят ръцете Grinning
Е на кой ? На Джаф разбира се... То мотото тази година изглежда не е " Море от любов" ,както се спекулира , а "  Как да прецакаме другарче и да покажем каква голяма работа сме !!!" - топ стратези, един до друг наредени. От Убав до По - Убав.

# 3 076
Ееее Фейгин така ли не разбра ,че с ръкавици няма да стане.

Не е до ръкавици. Не се усеща, че трябва да хване лентата над дървеното парче, а не самото парче. И така отново и отново, а след няколко минавания вече няма сили и шансове.
Тази игра е 100% за Мани, особено и с предимството.

Но беше смешно как им подсказват накрая на пъзела Simple Smile

# 3 077
А защо по ..ягодите, Фейгин не си махна ръкавиците?Тук нямам отговор.
Но защо Мани Риве имам.Защото последните няколко епизода осъзна как сама си изяде.., хайде оряза клона. Ша Риве, как няма, сега е Сама ,абсолютно! Даже се сбабичоса последните няколко епизода.
Ама кой каквото сам си направи! Тук визирам и двете с  плетките и сметките в другия отбор.Чак ми е жал за Филията, как го нареди леля му.
Така де, как го развалиха това образование!

# 3 078
  • София
Супер ще е играта за територия, толкова съм се смяла миналата година с тези на "влакчето"
Това не е ли играта, в която Андрей саботира заради елиминацията на Елизабет? Grinning

# 3 079
Alea iacta est - латинският израз е: Зарът е хвърлен.
Ergo: Тупарев режисира и Цезар😵💫😀

# 3 080
На всиички списващи срещу Мани, ще съм добрият самарянин и ще ви ,,отърва'' от нея. Най-искрено си я пожелавам за тип приятел,  с най-голямо удоволствие, както и на вас пожелавам да не я срещате. Simple Smile

# 3 081
Фейгин не е ходила на училище.

Била е заета да ходи на Олимпиада.

# 3 082
Георги не е лошо момче,но си е типичен представител на едно младо поколение,което е консуматорско,не е свикнало да преодолява трудности и повечето неща са му идвали наготово в живота.Без жертви,без лишения,без конкуренция.И как да очакваш от това момче да знае,че една жена трябва да се обгрижва и да се пази.Нереално високи очаквания имат към него.Отделен въпрос е,че се навират в чужди отношения.Ако са "гаджета" каква работа имате в техните отношения.,Тая Ралица,милата...сигурен съм,че си има "истински" мъж в къщи.Сигурно само като свирне и Салпаров веднага тича с чехли в зъбите и маха с опашка.

# 3 083
  • SF
Да се подготвя за Олимпиада. Олимпиадата беше тази година.

# 3 084
Мани се справи блестящо. Народният съд пак ще е срещу Георги.
Другата седмица ще е тежка.
Гледах промото. Колкото и да ми е гадно да кажа, това, което мисля... според мен  Гого ще яде яко хейт. Като гледам Жълтите отиват на Стопанството, той е начело навсякъде в играта в понеделник и падат заради него. Другата седмица темата ще гърми.

# 3 085
Най ме е яд, че сега всички, дори сигурно и жълтите ще сипват на Георги какъв егоист е.
Фейгин тя уж разбирала, уж ала бала ама и тя"мии той аз не му се сърдя, можеше.." лигава работа, момчето си е ходила на битки, спечелило си е грошовете честно и сам от къде нс къде ще ги харчи зс непозната. Харесването няма обшо, емоциите също, утре тези хора може да не са заедно.
Сори, Мани беше по добрата, а Сашка в моите очи каквото и да казва, очакваше Жорко да разхвърли жълтици за нея.

# 3 086
Все едно. Цезар цитира Менандър на гръцки- смисълът е няма връщане назад, а гражданственост у нас има като “жребецът” е хвърлен. Това са легенди, не документалистика- Светоний доста късно пише.

# 3 087
За Фейгин е много по-добре да си тръгне на този етап, да не рискува контузия и да не е подложена на психически тормоз.
Тя шанс за парите няма така или иначе. Да се концентрира в професионалния спорт и успехи.

# 3 088
  • София
.............
Аз също пиша това, което мисля! И смятам, че на чужд гръб и 100 тояги са малко, та това имах предвид, когато казах, че ако става дума за нашите партньори /да включа и себе си! Wink/, едва ли щяхме да бъдем така снизходителни, както към Жоренцето. Аз лично не бих понесла мишкуването на мъжа, когото обичам.  Тук за всички предателства на Георги обвиняват когото и да било, но не и той, а най-наглото е това, че се обвинява самата Фейгин -жертвата на самото предателство.
Виж, ако е сериозен поста, и аз да съм сериозна.
Първо - за болднатото. Тези двамата са в “зората“ на отношенията си. Тепърва се гаджосват. Това от една страна.
От друга, и производна на първата, не можеш /поне аз не мога/ да сравнявам мъжа си или партньора си, с когото съм от 100 години, и отношенията си с него, с това там, между двамата.
От трета, това е един сериал, в който всички те са статисти и “артисти“ и толкова си личи, че всичко е режисирано, зле монтирано, изрязано, напаснато, самите те се хилеха до скоро на тези уж “сериозни“ сцени, толкова си личи, че това се очаква да кажат....само дето реакциите на Георги, който сам си каза онова, че са го изкарали....идиот, вече стават истински, накараха го да се чувства наистина идиот.[/b]
И с пълно право! Или по-скоро егоистичен и жалък!

От четвърта . надали Сашка смята, че има каквото и да е предателство към нея.
И от последна - ако всичко това, което гледаме беше вярно, то двамата нямаше да са официална двойка и да живеят заедно. Явно Фейгин се чувства всичко друго, но не и предадена.
Няма защо да гадаем, дали се чувства или не, след като Фейгин изрично го каза и то неведнъж.

А това че живеят заедно сега може да означава ... 1. че Жорката е по-голям хитрец в живота, отколкото в играта... 2. че любовта на това светло момиче прощава дори предателството...
Ако аз и бях приятел или сестра, бих я посъветвала да скача на кънките и да бяга с 300! Човек, особено близък, който може да те предаде няколко пъти, без да му мигне окото, може да го прави във всеки един случай в който твоят интерес не съвпада с неговия. Но момичето е влюбено и нито един съвет в този момент не би помогнал... Харесвам я!

# 3 089
Обзор на епизода:
Сръбският рицар Алекса е длъжен да научи малкият Жоро на чест и мъжество. Той удря по масата и казва, че всичко би рискувал за любовта! Затова и когато имаше възможност да спре сълзите на Елица и да влезе в нейното племе той я отказа, а рискува и спечели 200 гроша + елиминацията на силен противник. 200 гроша, които щеше да похарчи за нея, ако не беше отпаднала тя отдавна...
Генчо мисли нов сложен план и кара Фейгин да избере за съюзник Вики. Виктория почва да се притеснява, че това може наистина да е директна елиминация, което предизвиква нова словесна логорея за мъжеството и любовта. Камерите преследват навсякъде Георги да го питат "Дали това любов е или са кошмари"
Гого кратко и ясно предлага на Мани да избере Фифо вместо него за съюзник. Той тръгва самоотвержено готов да спечели нови грошове. Димо е забравил лошите си думи по адрес на Фифо и не спира да го хвали, че това е истински смел и силен мъж. Фейгин се изчервява все повече. Вики с облекчение вижда тежката гума, която може да ползва за оправдание защо не е решила пъзела и да досипе сол в раната на Георги.
Докато всички разнищват връзката на Георги и Фейгин, играчите непрекъснато дават жокери на публиката как Фейгин е съсипана психически от предателството на любимия и сигурно ще загуби. Епизодът се проточва, защото Жоро дави мъката в храна, а Алекса и Виктория трябва да го научат, че така не се прави.
Мани и Фейгин се изправят в наказателен дуел за саботажа. Фейгин напуска предаването, а Мани е обречена на още една седмица изкупление.
Анонс за следващия епизод: Георги е на път да си направи сепуко, но ръката на Алекса го спира. Сръбският самурай му дава още един шанс да го научи на чест и мъжество! Жените се просълзяват...

Общи условия

Активация на акаунт