💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 141 050
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 165
  • Sofia
Да дам и аз моите 5 ст. по темата. Фалшиви герои - това ми показаха, това коментирам. Единственият, който засега прави изключение е Фифо и донякъде Гого.
Алекса и Виктория - най-гръмогласни на тема чест, но това се изисква от другите и не важи за тях. 
Манка - и врагът не обича предателите. Мъдрите хора са го казали "пази ме от приятелите, от враговете мога и сам". Толкоз за Маниното "приятелство".
Жорката, ехх Жорката, егоизмът му кърти!
За другите, нямам и желание да пиша. Колкото до продукцията, вече свикнах - очаквай неочакваното и нищо не е това, което изглежда.
А сега лека нощ. Simple Smile

# 3 166
# 3 167
  • SF
Е, как да не е останал ненахейтен участник!
Да не е приказка и всички заедно да харесваме Принца и Пепеляшка, а да мразим сестрите и мащехата й.
Аз харесвам Мани.
Ако искате да се наговорим тя да остане ненахейтена?
Ако не искате, сърдете се на себе си. Аз съм предложила един добър вариант.
Може да избирате и между Гого, Георги и Алекса - ето, давам ви повече варианти. Готова съм да подкрепям масовото харесване.

# 3 168
Още от хан "Туджаров":

# 3 169
Гого пак се покри, да не стига до потенциална битка за елиминации…

Гого не се е покрил. Гого не искаше да играе за Мани, защото се чувства предаден от нея. И и го каза в прав текст: "Ще те улесня! Избери Фифо!" За което Браво. Само той и отчасти Фифо са способни на това. Това не е покриване, това е честност, че не желае да се бие за нея и и го каза.
Сега ако не го беше казал, а беше измъкнал нещо от сорта "Контузен съм, разтегнах мускул" или нещо подобно - тогава е скатаване и покриване, а той такова нещо не е казал! Беше Директен и тя го разбра.
+1000
Гого е Велик !!!😁

# 3 170
Радвам се, че все пак са си останали в приятелски отношения, поне част, дано се запазят и до края на формата.
Бях за Мани, ще чакам някакво развитие при нея, ако може да е различно от поредна номинация.
Гледам да съм по-умерена в коментарите, но не ми се получава понякога,изпускам се. Дано Фродо е доволен от рейтинга натрупан от негативизъм .Понеже все скачам защо това и онова не се е показало, е, днес се удължи епизода за да се видят всички лекции по морал И не ми хареса.

# 3 171
Аз съм почти сигурна, че щеше да има елиминации на съюзника ако Фейгин беше избрала Георги... Май Жорката отново прецака сценария на продукцията и естествено беше публично порицан. Дано си запази непукизма до края на играта и не обръща внимание на двамата злобари. Алекса и Виктория ги повишавам - най-неприятните участници в последните 3 сезона (първи не съм гледала). Мислех си, че по-глупаво и нагло същество от Мани 1 не може да се появи, а те взеха, че се появиха цели две. Направо да му дават парите да си ги делнат с Виктория и да спре гаврата с всички.

# 3 172
Ние хубаво си чешем езиците.. Обаче Мира празнува ЧРД и познайте кои са нейните гости... Гого, Фифо, Алекса и Валери на едно място.. Двете "дървета" пак са зле със стайлингът, а Елица не мога да я позная.

# 3 173
  • Другата България
Два часа петъчен епизод!
Това поне аз не помня да е било досега, ако греша, да ме поправи някой.
Като битките и на Фифо и Вики, и на Сашка и Мани бяха малка част от времевия период на формата, през другото време едно и също - линч на двама над един. Дори по време на битката ни “разнообразяваха“ с кадри на терзаещия се, унизен и “виновен“ Георги! С ясното послание : „хак да ти е, виж сега какво направи, ти си виновен, ти не си мУж, ти не си Ромео, ти си егоист, ти си ...абе идиот, ти си знаеш!“
От цялата работа печеливш е Фифо, въпреки, че като гледам те тия грошове и предимства явно ще си ги носят вкъщи. За кога ги кътат - .
Сега очаквам най-сетне някакво развитие при жълтите. Със завръщането на Мани.

# 3 174
Партито на Мира:

# 3 175
  • София
От гостуването у Туджаров, директно са отишли на партито за рождения ден на Мирослава. Дано Генчо и Зори заровят томахавката.

# 3 176
Според мен хейтът, който този път се излива срещу Георги е прекален. Момчето не е длъжно да защитава Фейгин, с която са в по-близки отношения от една седмица. Лошото е, че най-голямото чувство за вина му го вкара точно тя, за пореден път повлияна от натрапеното мнение на кресливите морализатори. Тя въобще не осъзна, че това е провокация с цел момчето да си изхарчи грошовете за една допълнителна за нея седмица във формата, (която предвид брадвата на Алекса можеше въобще да не се осъществи), а в крайна сметка неговите шансове за победа са по-големи от нейните… Ще ме извинява, но желанието ѝ да се почувства закриляна по никакъв начин не би допринесло от стратегическа гледна точка за тяхната коалиция. Според мен трябваше да се застъпи за неговото решение ясно и категорично и да запуши устите на представителите на народния съд, вместо да изтезават всичко със словоизлиянията си. Доколкото виждам ще продължат психологическата атака и през идната седмица и благодарение на мрънкането на Фейгин и липсата ѝ на собствено мнение най-накрая успяха да смачкат дори и Жорката, един от изявените непукисти в този сезон на формата. Когато саботираха битката, Фейгин веднага започна да се извинява с това, че е повлияна от другите, сега виждайки негативната нагласа към Георги веднага реши, че е онеправдана от неговото решение. В крайна сметка, точно тя е човекът, който не се застъпва за хората, с които играе и когато някой извърши действие, което не отговаря на моралния компас на Алекса и Виктория е първата, която се отрича от постъпката си и хората си. Играта макар и отборна е с изявен индивидуален елемент и никой не е длъжен да бъде джентълмен за сметка на евентуалното си продължаване в играта, това е решение, което се взима строго индивидуално и невзимането му не би следвало да е повод за публичното очерняне на участника.

# 3 177
По логиката на леля Гена - Мани трябваше да избере Джаферович. Ма как Жорето, който до тук показва повече мислене, слуша тази дребнава леля, не мога да повярвам...
Жоро сгази яко лука, обаче Алекса наистина удари дъното: номинирам Фейгин, но съм много загрижен за нея, трябва да я предпаза на всяка цена от Жоро, който не иска да я защити (от мен)! Любовта не е за вас, беееее, вие сте недостойни, гледайте ме тука какъв мъжага съъм - истински, не като Жоро, Жоро да се срамува, най-добре направо да напусне състезанието! Щастлива е Елица, че е с мен, сори Фейгин!
Викото и тя така, но поне частично изкупи този грях с бъхтането на гумата.

# 3 178
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много ми е неудобно да слушам Алекса и Вики - две мутри булита как се нахвърлят на едно момче.
Направил грешка ок. И какво от това??! Кажи го един път и спри.
А те мелят ли мелят,не спират. Виктория е ужасно злобно човече,не искам никога да се срещам с такива в моя живот.Лицето й се променя от злоба.

Бях за Мани и се радвам,че тя остана. Фейгин е едно момиченце,което няма характер да тропне по масата като я мачкат.И в игрите не виждам нещо впечатляващо.
Хубаво стана,че Георги не си похарчи грошовете за нея,защото и да я беше спасил,тя така или иначе няма да стигне финали,а той има потенциал.

# 3 179
Много е смешен Алекса като се тупа по гърдите какъв голям мъж е. Та той продаде за 100 гроша Елица и тя се съдра да реве. Голям мъж нямо що.
Дано Георги и Фейгин запазят чиста любовта си и не се повлияят от тези нисши духом селяци.

Общи условия

Активация на акаунт