💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 708
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 150
  • София
Гого ще стане треньор в спортен клуб в София.... (това във връзка със поста прези мен).

# 3 151
Скрит текст:

Всъщност всичко до тук показва, че не можеш да кроиш стратегии и да си правиш играта без благословията на продуцентите. Те си определят правилата, нагласят игрите, променят нещата в движение, "портят" кой какво е направил... И победителя избират. Само не разбирам как хора се хващат на хорото да ги унижават и манипулират срещу правото да си разбиват здравето.  Толкова ли пък е ценно да те дават по телевизията???
Не до тук, винаги е било така. Аз няма да се изморя да го пиша, и се радвам когато чета, че и други хора, вече все повече, вярват в това и най-вече - разбират го по излъченото. За съжаление все още по-голямата част от зрителската аудитория, предимно подрастващи, а и не само си вярват на 100% във видяното, и оттук идва страхотния и унизителен хейт по играчите в личните им профили, а и на живо понякога. Което донякъде е обяснимо, предвид силно развитото чувство за справедливост у някои наши сънародници, особено когато седят на дивана с ракията, сланината и празия лук, и сипят псувни по непознати хора.
Що се отнася до това за тези, които “се хващат на хорото“. Има, за мое учудване все още има такива, които си вярват, че отиват там “да си играят играта и да печелят честно“. Аз им казвам “дървета“. 4ти сезон, и все още ги има. Разчитат на сила, подготовка, качества и т.н., и си вярват, че това е “билета“ за победа. На някои от тях се дава шанс за предно класиране, на други не. Зависи си и от тях самите разбира се. Но по-голямата част от участниците всъщност са там за другия “билет“. Този към съсловието на познатите лица, инфлуенсърство, реклами на това-онова, участия в други формати след този - очаквам ги всички в “Черешката на тортата“, това се сещам на прима виста. Виждаш - подкасти, надкасти, в това ТВ предаване ги поканят, в друго, блог си направят, някои половинки в живот атака си намерят....ползи да искаш. Има, защото не всички излизат очернени - виждаш и в настоящия сезон. Много мога да пиша по темата, и съм писала, но няма смисъл. Нито нещо ще се промени, нито догодина участниците ще са по-малко. Докато няма никаква конкуренция, такава на ТВ пазара, ще е така. Ето тази вечер например в конкурентното предаване има съспенс, и подобен сценарий, или пък не точно - не съм гледала още, няма кога, вероятно утре ще го направя. Мъж ударил, или “ударил“ жена, и веднага изгонен директно. И не мога да смогна на съседната тема, а и на ФБ коментарите за случката. Joy На хората това им дай - хляб и зрелища, и продуцентите им ги осигуряват.[\spoiler]
Прекланям се пред думите ти!  Абсолютно е така.

# 3 152
Ей, свършиха ми пуканките докато ви изчета, а още не съм гледала епизода. Пускам и ще си дам петте пари после. Ама да не е празен пост, пък и след изчетеното дотук, ще кажа - като са си дали д...то под наем, ще си теглят. И се сетих за един от първите си постове в темата, точно когато напусна Илина, а именно, че тя ще е може би единствения участник, който излиза без негативи.
Отивам да гледам, с любимите ми превъртания/чувствайте се прецакани/.😁🤗

# 3 153
Яд ме е, че отпадат стойностни участници, а остават антипатичните антигерои. Виктория и Алекса трябва да се скрият някъде след ИВ, за да не ги застигне народната любов.

# 3 154
Георги не даде грошове за гласове, защото изобщо не очакваше да номинират Фейгин. Мислеше, че ще стрелят по него или Генчо (друг е въпросът, За битката на съюзниците щеше да отиде, ако Фейгин беше пожелала, но Генчо пусна мухата, че ще е елиминация. Но дори да беше елиминация той на толкова много е ходил, че му беше все тая. Важното тук беше да отстрелят някой от противниковия лагер.
Това намилане от продукцията беше ужасно. Та Алекса даже отказа да влезе в играта и взе грошове. Що не му мелеха, че е изтървал шанса да са в едно племе?!
Браво на Фифо - ето на кой не му пука дали ще е елиминация или не. Имаше такава възможност, а грошовете за съюзник хич не са много, даже за глас не стигат. Гого пак се покри, да не стига до потенциална битка за елиминации…

# 3 155
Яд ме е, че отпадат стойностни участници, а остават антипатичните антигерои. Виктория и Алекса трябва да се скрият някъде след ИВ, за да не ги застигне народната любов.
Навсякъде ще се намерят хора, които да им пратят малко "любов" Grinning
Досега не си спомням риалити, в което участници да са толкова нехаресвани и от публиката, и от останалите играчи. Силно впечатление ми прави как останалите изобщо не коментират Алекса в подкасти и лайфове, което ми говори, че в реалния живот е дори още по-неприятен.

# 3 156
Може ли да ми обясните за грошовете и купуването на гласове? Като в политиката ли е?😀
В смисъл - решава Х да си купи два гласа и елиминира две номинации. Двамата играчи, към които е насочено, задължително ли приемат или могат да откажат? Само за купуването питам, за секирата, сабите знам.

# 3 157
  • София
Част от участниците са на гости на обичайния заподозрян - Туджаров, където са гледали елиминационната битка - сред тях са Александра, Мани, Илиян, Мирела, Лефтеров, Филип, Генчо, Стратимир и Неделчо, възможно е да пропускам някого, когото не съм забелязала в Instagram историите:

.

Мани и Лефтеров са снимали професионална фотосесия заедно, възползвайки се максимално от Instagram момента, който шоуто им предоставя:

Зорница е третият участник след Генчо и Ралица, когото забелязвам да споделя снимки по време на предаването, направени в Резиденцията, като най-любопитна си остава снимката на Генчо, на която участниците от двете племена са на една локация и очевидно не са обединени, подхранвайки теорията, че племената прекарват време заедно далеч от условията, на които се предполага, че са подложени.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 01:02 от La Vikinga

# 3 158
Може ли да ми обясните за грошовете и купуването на гласове? Като в политиката ли е?😀
В смисъл - решава Х да си купи два гласа и елиминира две номинации. Двамата играчи, към които е насочено, задължително ли приемат или могат да откажат? Само за купуването питам, за секирата, сабите знам.
Купуват се нови гласове, а не се променят стари. Т.е. един обикновен играч, който не е капитан, има право да номинира с една точка човека Х. Ако си купи допълнителен глас, то той може да даде две точки на Х или една на Х, една на У. Няма тън-мън, приемат ги и мигат на парцали. Grinning
Виктория спаси Цецо като си купи гласове и ги запрати по... не помня и аз вече кого, май Илиян и Мани, които получиха повече номинационни точки от Цецо и съответно отидоха на битка. Сега е по-лесно, защото на съвет се праща само един.

Иска ми се да видя анкета за най-неприятен играч. Подозирам, че Джафито ще бледнее на трето място, а състезанието ще е между други двама "симпатяги". Зорито четвърта, тук-таме по някой глас за Мани и Мирела, а останалите ще са с нули. Grinning

# 3 159
Гого пак се покри, да не стига до потенциална битка за елиминации…

Гого не се е покрил. Гого не искаше да играе за Мани, защото се чувства предаден от нея. И и го каза в прав текст: "Ще те улесня! Избери Фифо!" За което Браво. Само той и отчасти Фифо са способни на това. Това не е покриване, това е честност, че не желае да се бие за нея и и го каза.
Сега ако не го беше казал, а беше измъкнал нещо от сорта "Контузен съм, разтегнах мускул" или нещо подобно - тогава е скатаване и покриване, а той такова нещо не е казал! Беше Директен и тя го разбра.

# 3 160
Мерси. Разбрах, а има ли лимит или всичко е до пари?

# 3 161
  • софия
Продукцията и при тях явно " немат 'ора, баце". С наличния персонал к'вот могли т'ва сглобили.
Язък наистина за добрия каст, то не остана ненахейтен участник.

И какво би трябвало да е това "социална игра", че аз нещо взех да се обърквам вече...))))))))

# 3 162
Иска ми се да видя анкета за най-неприятен играч. Подозирам, че Джафито ще бледнее на трето място, а състезанието ще е между други двама "симпатяги". Зорито четвърта, тук-таме по някой глас за Мани и Мирела, а останалите ще са с нули. Grinning
Подобни анкети винаги са ми били, как да се изразя по-деликатно, детински, някак си с такава насоченост нивото на темата пада на това на коментарите във фейсбук и инстаграм. И без това се случваше коментиращите тук на моменти да са по-злъчни от хората, които коментират и критикуват.
А пък аз няма и как да участвам - нямам такъв играч Joy

# 3 163
Мерси. Разбрах, а има ли лимит или всичко е до пари?
До пари е - сега са се спрели на ценоразпис 50 гроша за глас. Затова се чудим защо на секундантите им дават по 30, които за нищо не стигат 🤣

# 3 164
Сега се върнах назад и четох.Както казах, този сезон не си дера ризата за никого( че я избрах някого я са го изфиткали или прецакали на финал). Ама толкова сол по главата на Арамис, не ме кефи! Той в прав текст си го каза:"Избери си Фифи"-така се прави .Кратко, ясно и точно.А завърналият се дракон ще му го върне, то е ясно.
Апропо наистина момчетата ни изоставиха днес, което е показателно рейтинга и напъна на сезона.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 01:02 от vvi

Общи условия

Активация на акаунт