💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 548
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 135
  • SF
Аз съм възмутена от Ралица. С толкова наивни клишета порицава участниците.
Дали са им шанс да си избират помощник - избрали са си! На Ралица какво й влиза в работата кой е избран. "Нямаш му доверие!!!" - Имам му. Но не искам Филип да го бие на гуми.

# 3 136
  • София
Епизода си е идеален за гледане, но след толкова хейт, темата не става за четене.

Бих била много щастлива да имам приятелки като Мани и Фейгин, страхотни играчи с големи сърца.
Единствените жени, които харесвам този сезон, толкова мънички, а толкова силни, респект.

# 3 137
Все едно. Цезар цитира Менандър на гръцки- смисълът е няма връщане назад, а гражданственост у нас има като “жребецът” е хвърлен. Това са легенди, не документалистика- Светоний доста късно пише.
Какво значи жребецът ?Кон ли?В смисъл с коня минава Рубикон.
Извинявай, това е ученически хумор.  Така казвахме в училище. Разбира се, че е жребият.
Не знам как е било при вас, но това не е ученически хумор, а е от Шекспир, "Сън в лятна нощ" - "Рубиконят е яхнат, жребецът е хвърлен"
На къде забихме.
Така извадено от контекста,да ме прощава Шекспир и преводач,за мен е абсолютна глупост.

# 3 138
  • SF
Утре всички на Зимния с цветя и плюшени играчки в подкрепа на Фейгин!

# 3 139
Дано сред всичките мутреси, селски тарикати и палячовци там, се е намерила някоя добра душа, която просто да каже на Георги “Това е просто игра! Ти не си лош човек!”

Просто недоумявам тази Продукция дава ли си сметка какви последствия за неукрепналите психики на някои момчета и момичета може да имат подобни грозно режисирани сюжети.

# 3 140
Алекса няма да е победител според мен!
И не за това,че няма физически или стратегически възможности, а за това че ще го хързулне наистина  пазеният от продукцията(не че тя ще победи).Победител ще е този,който се навие да делне наградата с продукцията..за имагинерни привилегия в "соц.мрежата"-моля не разбирайте"бодлива тел".

# 3 141
vvi, смях се от сърце за Жорката и наторяването. Така е. Представяте ли с на стопанството да ходят в една обща, външна тоалетна… 😂😂😂 И Жорката да сипва в нея редовно.

# 3 142
Колкото и да е хулена Евгения, играе много умно и то частта от играта, която е далеч по-трудна според мен - да контролираш цяло племе успешно и то доста дълго време да ти вървят по свирката големи хора Grinning Дори да си звяр на терена, ако си зле в социалната игра си пътник или поне ще ти е много по-трудно от на тези, на които тя се отдава. Пример за това е Филип, който полека взе да се очупва и да влиза в крак с естеството на играта.
На Генчо като цяло му сече пипето, ама не докарва до край стратегията, а и сбърка доста с това с кого да е в коалиция.
На Алекса му повярвах, че би използвал томахавката да спаси Виктория, личеше си, че не му хареса това как изпратиха нея за секундант и затова как може и Генчо да е прав за отпадането на загубилия. Ако обаче се наложи да развързва кесията за Зори и Мира - не, каза, че би го направил, ама не вярвам Grinning

La Vikinga, помня само, че жълто-червените бяха зле на този елемент и че много се смях, нямам спомен за играта на Андрей Simple Smile

# 3 143
Алехандро е много голям на думи, ама на дела.. не чак толкова.
А Ралица е отвратителна този сезон. Непрекъснато се опитва да изложи, засегне и уязви с изказванията си всеки участник, с изключение на дон Слип, разбира се.

# 3 144
Дано сред всичките мутреси, селски тарикати и палячовци там, се е намерила някоя добра душа, която просто да каже на Георги “Това е просто игра! Ти не си лош човек!”
Направо да поръчаме на Чакалчето да му каже да попрочете нашата тема, добре ще му дойде като подкрепа ❤😂. Но да, Чакалов къде се загуби, вече май не ни следи много. Подкрепям мнението, че с Валери спечелиха като отпаднаха по -рано от манджата с грозде.

# 3 145
Чакалчето тия дни е в Истанбул, а и темата е малко сложна за следене - стараем се в изписването й Joy

# 3 146
  • София
Е, Ралица действа по сценарий, тя няма право на мнение и  своя мисъл.

# 3 147
  • софия
Къде са ни момчетата тази вечер?Да няма пак някоя футболна среща? Или изчакват да мине  естрогенното цунами след епизода и да заплуват в спокойни води.
  Обаче искам да похваля и всички девойки от бандата ни. Този път не успяхме да се изпоядем.  Гордея се с нас.
 В понеделник ще е интересно. Тази игра ми е от любимите, защото никога не е с предизвестен край.

# 3 148
Фейгин е толкова чиста душа, на всички вярва и на всички иска да е в услуга, как няма никаква бариера! Манито и Илианчо просто я прецакаха в тази игра. Щом толкова ѝ желаят доброто, защо не я оставиха да върви напред със сините?!
А Жорето... Симпатизирам му много, но ако бях на мястото на г-н Фейгин... не знам.

# 3 149
  • Другата България
Всъщност всичко до тук показва, че не можеш да кроиш стратегии и да си правиш играта без благословията на продуцентите. Те си определят правилата, нагласят игрите, променят нещата в движение, "портят" кой какво е направил... И победителя избират. Само не разбирам как хора се хващат на хорото да ги унижават и манипулират срещу правото да си разбиват здравето.  Толкова ли пък е ценно да те дават по телевизията???
Не до тук, винаги е било така. Аз няма да се изморя да го пиша, и се радвам когато чета, че и други хора, вече все повече, вярват в това и най-вече - разбират го по излъченото. За съжаление все още по-голямата част от зрителската аудитория, предимно подрастващи, а и не само си вярват на 100% във видяното, и оттук идва страхотния и унизителен хейт по играчите в личните им профили, а и на живо понякога. Което донякъде е обяснимо, предвид силно развитото чувство за справедливост у някои наши сънародници, особено когато седят на дивана с ракията, сланината и празия лук, и сипят псувни по непознати хора.
Що се отнася до това за тези, които “се хващат на хорото“. Има, за мое учудване все още има такива, които си вярват, че отиват там “да си играят играта и да печелят честно“. Аз им казвам “дървета“. 4ти сезон, и все още ги има. Разчитат на сила, подготовка, качества и т.н., и си вярват, че това е “билета“ за победа. На някои от тях се дава шанс за предно класиране, на други не. Зависи си и от тях самите разбира се. Но по-голямата част от участниците всъщност са там за другия “билет“. Този към съсловието на познатите лица, инфлуенсърство, реклами на това-онова, участия в други формати след този - очаквам ги всички в “Черешката на тортата“, това се сещам на прима виста. Виждаш - подкасти, надкасти, в това ТВ предаване ги поканят, в друго, блог си направят, някои половинки в живот атака си намерят....ползи да искаш. Има, защото не всички излизат очернени - виждаш и в настоящия сезон. Много мога да пиша по темата, и съм писала, но няма смисъл. Нито нещо ще се промени, нито догодина участниците ще са по-малко. Докато няма никаква конкуренция, такава на ТВ пазара, ще е така. Ето тази вечер например в конкурентното предаване има съспенс, и подобен сценарий, или пък не точно - не съм гледала още, няма кога, вероятно утре ще го направя. Мъж ударил, или “ударил“ жена, и веднага изгонен директно. И не мога да смогна на съседната тема, а и на ФБ коментарите за случката. Joy На хората това им дай - хляб и зрелища, и продуцентите им ги осигуряват.

Общи условия

Активация на акаунт