💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 604
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 120
  • софия
СлаБе, в момента има международен турнир в София и Фейгин води след кратката програма.
Браво на нашето момиче и благодаря за инфото!

# 3 121
  • София
Браво, Мани! Браво, Фейгин!
Страхотни! HeartpulseHeartpulse

# 3 122
  • SF
След днешния епизод продължавам да се чудя ,как за бога Виктория успя да се добута до тук?А в началото си мислех ,че тя е пътник предвид ,че е една от най-слабите жени и с нищо не изпъква ,освен със злоба разбира се.

С викане и крякане си извоюва никой да не я номинира. Защо се бяха концентрирали върху това да гонят Цветан, не знам. Трябваше нея да я опукат тогава. Цецо поне не лаеше толкова.
Сега и Алекса е готов да вади брадвите заради нея. Ще я добута до финала.
Виктория не нищо особено на пясъка. Тя е силна в социалната игра. Мужкарац я пази. И Цецо не даваше косъм да падне от главата й.
Та така някои се дотъркалят до финала. А Мирела как стигна до тук? Тя пък се прикрепи към Джаферович. Джаферович си я пази за глас на съветите. Все едно Мирела е елиминирана, а Джаферович е капитан с 2 гласа, без да й се налага да рискува внезапно отстраняване на капитански битки.

# 3 123
Всъщност всичко до тук показва, че не можеш да кроиш стратегии и да си правиш играта без благословията на продуцентите. Те си определят правилата, нагласят игрите, променят нещата в движение, "портят" кой какво е направил... И победителя избират. Само не разбирам как хора се хващат на хорото да ги унижават и манипулират срещу правото да си разбиват здравето.  Толкова ли пък е ценно да те дават по телевизията???

# 3 124
Тука чета, сръвнения че ако нашите мъже/гаджета бяха на мястото на плувеца😁 ще пеем друга песен. Ами не няма, щото има разлика едното е половинка в живота, другото е флирт на няколко седмици. И друго, Фейгин не подкрепи Жоро зс нешо толкова елементарно, като кспитанството, но по него се сипе огън и жубел.

# 3 125
Дават ли по някоя тв турнира с  Фейгин?

# 3 126
То такъв излъскан образ като Алекса никога не е имало в ИВ. Милен пасти да яде. И как хубаво му постлаха 200 благинки уж за Елица, ама тя отпадна рано рано и сега няма кой да го обвини, че ще си ги ползва за себе си.

# 3 127
  • Варна
Все едно. Цезар цитира Менандър на гръцки- смисълът е няма връщане назад, а гражданственост у нас има като “жребецът” е хвърлен. Това са легенди, не документалистика- Светоний доста късно пише.
Какво значи жребецът ?Кон ли?В смисъл с коня минава Рубикон.
Извинявай, това е ученически хумор.  Така казвахме в училище. Разбира се, че е жребият.
Не знам как е било при вас, но това не е ученически хумор, а е от Шекспир, "Сън в лятна нощ" - "Рубиконят е яхнат, жребецът е хвърлен"

# 3 128
Не е истина! В последния момент...

П.С. Гледах стори в интастрам, Мирела май сега е с Илиян.
Аз от някъде чух, че била с Георги сега 😃 не вярвам, само за Валери вярвах, че са се събрали след игрите, но може да е било за кратко, защото вече не виждам общи снимки

# 3 129
  • SF
Дават ли по някоя тв турнира с  Фейгин?

Не. Нито една телевизия не е в състояние да плати правата за излъчването на такова събитие.

# 3 130
  • Някъде в Матрицата
Не знам дали го излъчват някъде, но входът бил свободен. В Зимният дворец в София се провежда.

# 3 131
vvi, давай на ти, разбира се! Simple Smile Струва си да си да рискувам за човек като Мани, аз я виждам за стойностна. Вярвам в преценката си, а ако сбъркам, бъркам
само аз.
Към темата за Жоро, сега се замислих, че Жоро беше най-жизнерадостният играч, смятайте щом жената-вамп и неговата кръвчица успя да изпие...
Не си права само за едно! Кръвчицата си я изпи само той.С тия манджи на близо 40градуса жега дето му ги носят приготвени от не знам от кого си и не знам кога си.Стопанинът на фермата няма да се нуждае от наторяване близките 2години..

# 3 132
Като казахте, че Фейгин е на турнир, знаете ли какво ме удари като мокър парцал... Георги, Фейгин, млади, страхотни спортисти... Фейгин се състезава за нас на международно ниво, за Жоро не знам, може да кажете, но е страхотен спортист... Та да, 100 бона къща в София не строят, но как хубаво би било да отидат за развитието на спортни надежди на България.. осъзнавам, че е лична награда и все пак, знаем какво е финансирането за нашите спортисти... В този си ред на мисли, такъв тип лансиране, ако трябва да има, би било доста по-благородно от очеизвадното в момента.. Най_добре разбира се без, но знаем къде се намираме.

# 3 133
Всъщност всичко до тук показва, че не можеш да кроиш стратегии и да си правиш играта без благословията на продуцентите. Те си определят правилата, нагласят игрите, променят нещата в движение, "портят" кой какво е направил... И победителя избират.

Абсолютно съм съгласна. Любимците в началото стават яко нахейтени, а тези нахейтените в началото стават любимци. Язък за готиният каст тази година. Опорочиха битките и играчите.
Чакалчето и Валери трябва да се радват, че рано се оттърваха от това недоразумение.

# 3 134
Всъщност всичко до тук показва, че не можеш да кроиш стратегии и да си правиш играта без благословията на продуцентите. Те си определят правилата, нагласят игрите, променят нещата в движение, "портят" кой какво е направил... И победителя избират. Само не разбирам как хора се хващат на хорото да ги унижават и манипулират срещу правото да си разбиват здравето.  Толкова ли пък е ценно да те дават по телевизията???

Да реклама е невероятна. Смятам, че повече хора в България знаят кой е Фифо, но не знаят кой е премиер в момента )))
Фейгин ако четеш , искам да запомниш- ако след 10 години намелиш новата кола на Жорето- ако си отвори устатада мрънка- винаги можеш да му натякнеш за този епизод от ИВ

Общи условия

Активация на акаунт