💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 516
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 105
Какво предателство на Жорката? Той давла ли е обещание на Фейгин, което после да е нарушил? Та те дори не са гаджета, за разлика от Алекса и Елица, които явно добре са си направили сметката кой да отпадне и кой да продължи.

# 3 106
Все едно. Цезар цитира Менандър на гръцки- смисълът е няма връщане назад, а гражданственост у нас има като “жребецът” е хвърлен. Това са легенди, не документалистика- Светоний доста късно пише.
Какво значи жребецът ?Кон ли?В смисъл с коня минава Рубикон.
Извинявай, това е ученически хумор.  Така казвахме в училище. Разбира се, че е жребият.

# 3 107
  • Другата България
Какви ценности, какви 5 лева, продукцията си избира няколко човека и ги прави на маймуни.
Не няколко. Всички са наясно, че в даден момент могат да бъдат употребени. Вече в процеса на играта става ясно върху кого ще падне фокуса. Съответно има участници, които после се “компенсират“ за “нанесените щети“. Което очаквам да стане с Георги. Още повече ако наистина е искал да си тръгне, аз все още не мога да съм сигурна, че не е той с желанието за напускане.

# 3 108
  • Някъде в Матрицата
Значи и аз вероятно щях да залитна по "Животът е прекрасен". И без подсказката за начална буква на втората дума, щях да ги въртя тия мъниста, за да напасна някое да съвпадне с ЖИ, ако изобщо е било възможно. Подсказката относно автора на репликата, нямаше да ми донесе нищо. Вече, след хвърлен, ми стана ясно какво е хвърленото нещо. А не е като да не бях от добрите ученички в училище. Даже госпожата по история, която ни преподаваше се радваше на "услужливата ми памет". Ами спряла е да бъде услужлива. Frowning1

# 3 109
След днешния епизод продължавам да се чудя ,как за бога Виктория успя да се добута до тук?А в началото си мислех ,че тя е пътник предвид ,че е една от най-слабите жени и с нищо не изпъква ,освен със злоба разбира се.

# 3 110
Не знам дали Жоро ще стигне финала, но след днешния епизод е ясно, че няма да го спечели. Такъв недостоен човек не може да е победител с това велико предаване

# 3 111
Играчите са влезли да побеждават, а не да бъдат спасявани.  Това Фейгин всеки го лашка, накъдето иска.

# 3 112
  • София
Леле хора, 23 лайка имам на коментара, че като ви чета не ми се гледа епизода!!!
Толкова ли е зле?

# 3 113
Само един е достойният победител, да се свети честта му и да блести телевизионния му морал.

# 3 114
Не знам дали Жоро ще стигне финала, но след днешния епизод е ясно, че няма да го спечели. Такъв недостоен човек не може да е победител с това велико предаване

Викаш по достоен от Дон Алесио не могат да намерят SmileЖорката и да тича не може да го настигне хахах.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 23:47 от *Аня*

# 3 115
Скрит текст:
Ааааа любимата ми игра с топчето, дето Мани миналата година изтърва сигурна победа. Да видим на кого не му треперят ръцете Grinning
Е на кой ? На Джаф разбира се... То мотото тази година изглежда не е " Море от любов" ,както се спекулира , а "  Как да прецакаме другарче и да покажем каква голяма работа сме !!!" - топ стратези, един до друг наредени. От Убав до По - Убав.
[/spoiler]

Падам на колене Евгения да спечели формата, а не Алеко Grinning
Е стига де...Тръпки ме побиват от това чудо на чудесиите Джаф. А пък ,че може да победи: Ужааассс. Той не ,че сръбския екземпляр е по- Убав, ама барем се раздава до край на арената. А пък класната Джаф ,като се сетя за нея и ми се изправят косите. 😱 А като се сетя вчера как крещеше ииииии ми идеее да си съборя стените в къщата. 😁😁😁

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 00:40 от Joy 05

# 3 116
  • софия
Фейгин, на добър час, момиче! Ще се радвам да те виждам как мачкаш на лед от тук нататък.
  Епизодът беше провален от самата продукция. Поне за мен. Но пък какви страсти разпали пак и отново. И виновни са пионките и черни и бели, а не този който ги мести. 😁
  Оставям това на страна и няма да влизам в полемики. Само ще отбележа едно нещо. До къде се докараха Жорката и леля Гена. Вражеският лагер да ги учи как биха могли да си оправят стратегиите, че да имат шанс в тая игра. Аз наистина  за първи път виждам такова чудо.  Вики или Алекса в прав текст им обясниха как можеха да си изиграят грошовете с минимална загуба и какво могат да спечелят от това.
  Сега, ако Фифо и компания не се осъзнаят как да разкарат Джаф изобщо няма да ме е яд, ако ги надиграе. Ще си го заслужават отвсякъде.
 Жорката обаче ме изкефи на макс. Дано в един момент порасне това момче и дано хубаво премисли нещата. Две издънки за отрицателно време и единственото, което го стресна беше, че се е депресирал и ще го изкарат тъпак. Искам и аз, като него. Толкова по-лесно ще ми е в живота.

# 3 117
Скрит текст:

Мани се справи блестящо. Народният съд пак ще е срещу Георги.
Другата седмица ще е тежка.
Гледах промото. Колкото и да ми е гадно да кажа, това, което мисля... според мен  Гого ще яде яко хейт. Като гледам Жълтите отиват на Стопанството, той е начело навсякъде в играта в понеделник и падат заради него. Другата седмица темата ще гърми.
Моля се да не си права, защото ако Гого излезе преди Мани, сигурно ще издивея.😬 Още съм толкова ядосана ,че тя все още е в играта и си се чудя как ще я гледам следващата седмица. А ти направо уби всичко детско в мен с мисълта ,че следващата седмица няма да е номинирана отново.Еййй накрая наистина ще си поискам вредни от продуцентите...те до лудост ще ме докарат.🤪🤪🤪

Спираме да гледаме. 🤣 По принцип никога не нацелвам кое, какво и кога ще се случи. Направо в прогнозите съм тотал щета. 🤣
Та се надявам и тук да съм в тотална грешка. Много се надявам.

# 3 118
  • Някъде в Матрицата
СлаБе, в момента има международен турнир в София и Фейгин води след кратката програма.

# 3 119
vvi, давай на ти, разбира се! Simple Smile Струва си да си да рискувам за човек като Мани, аз я виждам за стойностна. Вярвам в преценката си, а ако сбъркам, бъркам
само аз.
Към темата за Жоро, сега се замислих, че Жоро беше най-жизнерадостният играч, смятайте щом жената-вамп и неговата кръвчица успя да изпие...

Общи условия

Активация на акаунт