💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 548
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 090
  • Другата България
На мен още ми горчи от епизода.
Тъкмо реша, че няма какво повече да видя от тия продуценти, и те веднага ми сервират нова, поредна гадна порция чернилка - или напасната битка, или “сгрешен“ пъзел, или разменени плочици на табло, или хейт по произволно /или не/ избран участник, или пореден амулет на произволно /или не/ избран участник, или скалъпена и изсмукана история за предателство, сексизъм, нудизъм, нихилизъм, и какъвто и да е друг -изъм, накрая задължително водещ до общ идиотизъм.
Щом участниците в ефир започваха да недоволстват, че ги правят на идиоти, смятай!

Арт Деко, последно ти казвам и приключвам с това, защото явно не мислим еднакво, и това е нормално. Но и явно няма нито ти да убедиш мен, нито аз теб. Та, последно. За теб това, че участник Х е казал нещо си в този сериал е равносилно на истината, истината и само истината.
За мен това, че някой участник е казал нещо в този сериал, особено в толкова прозаично монтирани сцени, особено във фокуса на такъв “скандал“, е равносилно само на едно единствено нещо - сценарий, и то от най-долнопробните. Това е, нямам какво друго да добавя, уважавам всяко чуждо мнение, стига да не е намесена личността на изразяващия го.Blush

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 23:36 от Merri_An

# 3 091
И аз мисля, че стана много добре за Фейгин. Много се радвах на скорошното й постижение в Казахстан, много мило ми стана като каза, че ще продължава да играе за България. Хубаво украинско-руско момиче, със сърце на българка! Успех, мила Фейгин и дано не взима навътре нещата, за които сме я упреквали понякога, сигурна съм, че специално за нея никой няма цялостно отрицателно мнение.

# 3 092
  • София
Ааааа любимата ми игра с топчето, дето Мани миналата година изтърва сигурна победа. Да видим на кого не му треперят ръцете Grinning
Е на кой ? На Джаф разбира се... То мотото тази година изглежда не е " Море от любов" ,както се спекулира , а "  Как да прецакаме другарче и да покажем каква голяма работа сме !!!" - топ стратези, един до друг наредени. От Убав до По - Убав.
Падам на колене Евгения да спечели формата, а не Алеко Grinning

# 3 093
  • SF
Да, нещо такова...
Моля те, кажи няколко думи и за стратегиите на Генчо. Много добре ги мисли нещата!

# 3 094
  • София
Някой знае ли как да намеря инстаграма и тик- тока на Георги?

# 3 095
# 3 096
Да, много чест, много мъжество… само се надявам Георги да не приема нищо от това навътре. Имам надежда от това сак си хапва…много са тъпи тези последователни смачкване я на млади хора. Спомнете си Касим, сега Фейгин и Георги . Комплексари. Лоши мисли преди сън ще изглеждам някой турски сериал за утеха. Леса нощ!

# 3 097
Малката Фейгън я употребиха “приятелите” ѝ. Не гръмогласните и мутрите. Успех детенце! Аз поне не можах истински да ти се ядосам и те харесвах дори когато не беше много за харесване.

# 3 098
"Анонс за следващия епизод: Георги е на път да си направи сепуко, но ръката на Алекса го спира. Сръбският самурай му дава още един шанс да го научи на чест и мъжество! Жените се просълзяват..."
Хаха,по-скоро го обезглавява с дългия меч,уж за да му спести мъките:)

# 3 099
Все едно. Цезар цитира Менандър на гръцки- смисълът е няма връщане назад, а гражданственост у нас има като “жребецът” е хвърлен. Това са легенди, не документалистика- Светоний доста късно пише.
Какво значи жребецът ?Кон ли?В смисъл с коня минава Рубикон.

# 3 100
На всиички списващи срещу Мани, ще съм добрият самарянин и ще ви ,,отърва'' от нея. Най-искрено си я пожелавам за тип приятел,  с най-голямо удоволствие, както и на вас пожелавам да не я срещате. Simple Smile
А вчера Фейгин и се смя когато падаше и падаше ...то се връща . Харесвам Фейгинчето още е зелено , но има добро сърце . И аз си пожелавам Мани за тип приятел.

# 3 101
На всички списващи срещу Мани, ще съм добрият самарянин и ще ви ,,отърва'' от нея. Най-искрено си я пожелавам за тип приятел,  с най-голямо удоволствие, както
Халал да ти е! Само не забравяй да й играеш по свирката, че тя няма да ти е приятел!(извинявам се за"ти"-то).
Ако сте имала поне един такъв"приятел" ще ме разберете, ако не тепърва Ви предстои.
И сега малко да  кажа нещо в съответствие с междуушното си пространство.:
Цялата тая манджа я сътвориха, Ги Ж.
Жълтите, нищо че не бяха потърпевши си избраха Мани,поради саботьорство и куп други причини.В и А имат повече право от тях да номинират Фейгин по същите причини.
Но Ж.и Г еднолично й намазаха кънките на Фейгин с подбуда и лична изгода кого да избере за съюзник(не че Генчио или Филио имаха шанс срещу Филипо).А и Виктория да й беше спечелила единия метър,както се видя не е от значение.
По-страшното за мен е че губим ценности,тотално и невъзвращаемо!
 Това е само една игра,. Но не точно.
И продукцията само ни цака на определени елементи, на останалите сами си го правим...

# 3 102
Мани се справи блестящо. Народният съд пак ще е срещу Георги.
Другата седмица ще е тежка.
Гледах промото. Колкото и да ми е гадно да кажа, това, което мисля... според мен  Гого ще яде яко хейт. Като гледам Жълтите отиват на Стопанството, той е начело навсякъде в играта в понеделник и падат заради него. Другата седмица темата ще гърми.
Моля се да не си права, защото ако Гого излезе преди Мани, сигурно ще издивея.😬 Още съм толкова ядосана ,че тя все още е в играта и си се чудя как ще я гледам следващата седмица. А ти направо уби всичко детско в мен с мисълта ,че следващата седмица няма да е номинирана отново.Еййй накрая наистина ще си поискам вредни от продуцентите...те до лудост ще ме докарат.🤪🤪🤪

# 3 103
Какви ценности, какви 5 лева, продукцията си избира няколко човека и ги прави на маймуни.

# 3 104
  • София
Поредният неприятен епизод. Изводите:
Дори не знаех, че Алекса и Виктория могат да ми станат по противни. Факт е, че успяха! Хвала!
Не мога да повярвам колко безхарактерна е Фейгин! Това вече е прекалено!
Ако може Гената да спре да прави стратегии. Не знам, не вижда ли, че не му се отдават. Каквото опита - навсякъде се провали с гръм и трясък.
Продукцията продължава да постила на доблестния защитник на любовта и слабите жени - Алекса. Леко залитане на съвета с номинацията им, но пък каква компенсация с Жорката... Грозна картинка!
Виктория обаче за едно беше права - как па не се усети Жорката поне преди битката да не яде пред Фейгин..... Страхотен егоист е, две мнения по въпроса няма!
Мани май в началото на битката се опита да остави Фейгин да я догони... Но дали разбра, че няма смисъл или усети, че ще си прецака нейните ръце .... Успя да се абстрахира и продължи напред. В крайна сметка всичко беше с предизвестен край. Лека интрига покрай пъзела, но въпреки всичко - заслужена победа на Мани!
Връщам се да ви чета...

Общи условия

Активация на акаунт