💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 166
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 390
  • София
Мирела е много красива, притежава тази невинна красота, и със сигурност има много обожатели. Има снимки с Илиян, Валери, а сега и с Жоро ли?! Лефтеров да се стяга и да си продължава по пътя!

# 3 391
Едно не мога да си обясня - Гената защо беше така пасивен, не казвам да защитава Георги,а просто да се намеси и да заяви,че никой няма право да държи сметка на другия за грошове/ходове/отношения и край.
Много го харесвам,ама мислех че ще е дава повече отпор на Алесио и няма да ме слуша тъпотиите.
Защото Генчо също искаше двамата да харчат грошове, но Георги не се съгласи.

# 3 392
Обаче Гого спря да прави лайфове с Виктория и Алекса , като че ли се дистанцира леко от тях и се движи повече с Фифо и ко.

# 3 393
Обаче Гого спря да прави лайфове с Виктория и Алекса , като че ли се дистанцира леко от тях и се движи повече с Фифо и ко.

Не се е дистанцирал. Сега са в различни племена, иначе редовно се събират заедно, просто Гого не споделя общите им снимки в неговият профил, обаче в на другите се виждат. Човекът е решил да гради кариера в България. Има такава в Саудитска Арабия, Бахрейн, Испания и Шри Ланка. Сега е ред на нашата родина.

# 3 394
След съвета Георги ОТКАЗА да вечеря за бога 🤣. Леко се разколеба като забучи вилицата в кюфтето и усети колко е сочно, но все пак отказа 🤣. Това е истинска любов 🤣. На сутринта беше пред припадък и нямаше сили да чака Фейгин да тръгне за битка 🤣. Хем искаше да я изпрати, хем искаше да хапне 🤣. Кое по - напред 🤣
Ако не беше хапнал и беше припаднал как щеше да изпрати любимата за битка 🤣. Хич не ги мислите тия работи 🤣.

Остави го, моля те този Жорко, държа на теб да споделя, сънувах Гого 😍😂
Любовен или смешен сън?🤣

# 3 395
Една скръбна новина за всички заклети фенки на Гого ( включително и аз ). Вчера на рожденият ден на Мира е бил с момиче ( нарочно пиша момиче, защото е около 19/20 годишна ). Не ме питайте от къде знам, 100% сигурна информация е, ама няма да се издам.
От сега нататък внимателно ще следя постовете ти и това няма нищо общо с Гого. 😏Освен ако сам/сама не си кажеш участник ли си, или близък на участник. 😉

# 3 396
След съвета Георги ОТКАЗА да вечеря за бога 🤣. Леко се разколеба като забучи вилицата в кюфтето и усети колко е сочно, но все пак отказа 🤣. Това е истинска любов 🤣. На сутринта беше пред припадък и нямаше сили да чака Фейгин да тръгне за битка 🤣. Хем искаше да я изпрати, хем искаше да хапне 🤣. Кое по - напред 🤣
Ако не беше хапнал и беше припаднал как щеше да изпрати любимата за битка 🤣. Хич не ги мислите тия работи 🤣.

Остави го, моля те този Жорко, държа на теб да споделя, сънувах Гого 😍😂
Любовен или смешен сън?🤣
Хаха любовен!
За да не е само спам, и аз имам лошо предчувствие за другата седмица, че наш Гого, ако се изложи на битката, която дадоха в промото за понеделник, после ще номинират него, а не Мани 😔 Мисля че Жени се усети, че Фифо и Гого ще играят заедно и ще иска да ги тушира още в зародиш 😃

# 3 397
  • Другата България
КАжи честно!
Интервю на Фейгин
Цитат
-Подразни ли те близостта, която Мирела показа с него в социалните мрежи?

- Мирела пуснала една история, където Жорката си е качил крака върху нея и тя написа някакъв  негов цитат, че едва ли не, той се чувства мнго добре покрай нея и това със сигурност не ми беше приятно, защото и двамата не проявиха лоялност. Мирела знае, че момчето е обвързано и качва такава история в Instagram и много ясно, че хората ще се замислят какво става между тях двамата и това не е коректно спрямо мен, защото ние сме приятелки, а от страна на Жорката не ми харесва това, че явно нещо и е споделил и това, че явно тя го е усетила близко това нещо и е решила да го покаже на цялата си аудитория.
Някой гледал ли е въпросното стори? Опасна е тази Мирела JoyJoy
Опасна ли? Аз бих употребила друга дума за това нейното. Остана ли “необязден“ мъж от нея в това предаване? Сигурно ли е, че и покрай Димо не се е увъртяла? Да го пита къде си простира...шалчетата? Нещо от Генчо? Той не би ѝ простил, със сигурност. Изобщо не съм изненадана, че Валери я отсвири вероятно елегантно. Издигна ми се в очите това момче. Добре, че и Лефтеров се е отървал. Сега разбирам и Михаела и онова за “кучката“. Явно е имало защо.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 20:34 от Merri_An

# 3 398
Вероятно сте коментирали, но не съм в състояние да изчета толкова много страници. Водещата Ралица, ми идваше да я набия снощи. Как можа по този начин да издевателства над Фейгин. Щях да се учудя, ако спечели след тия приказки. Предполагам, че това беше целта. Не се ядосвам, когато сипят жупел върху Георги - мисля, че е достатъчно голямо перде, за да не му пука. Но как можаха по тоя начин да приказват на Фейгин - и Виктория и Алекса, и Ралица сложи поантата. Да не говорим, че битката между секундантите беше направена като за мъж. Колкото и да е силна Виктория, направо щеше да се осакати с тая гума. Мечтая да я дадат на Джаферката да я бута. Защо на две момичета, които е ясно, че не са много в час с литературата и историята, им дадоха тая фраза - за да наместят резултата чрез подсказване. Беше ясно, че и двете не я знаят. Въобще за мен снощният епизод беше върха на излагацията.

Съгласявам се с това, че водещите нямат работа в отношенията между участниците в племената. От друга страна Фейгин е атлет, спортист и олимпийски медалист. Трябва да е още по-голямо перде от безхарактерния Жоро. Победителят трябва да може да се справя и с този вид напрежение. Като не може - отпада и по-силните продължават. Мани също бе доста под удара на водещите, но показа, че не ѝ пука и я оставиха.
Не съм съгласна относно фразата - широко популярна е, редом с Veni Vidi Vici, която стои на ръката на всяка втора кифла в Студентски. Даже ще ми бъде по-интересно, ако има повече такива заченки към литература, история/обща култура. Само с хубаво тяло не става, трЕбе си и акъл. Странно ми е как в Англия не се изучава Юлий Цезар - та той е човекът открил острова за Рим. Мани май излъга, за да мине тънко. Grinning

Мани беше упреквана за това, което тя направи. Докато на Фейгин всичките й намилаха, че Жоро не я обича, че не я уважава, че я е хвърлил на вълците - за мен това са отвратителни психоатаки. Какво като на Алекса всяка втора дума му е Пандичката, това не му попречи да си прави стратегиите, без да се съобразява с нея. И интересно защо Ралица не й каза, че Алекса не я обича - двойният аршин в действие. А пред битка за оцеляване такова поведение си е направо демотивация.

# 3 399
Една скръбна новина за всички заклети фенки на Гого ( включително и аз ). Вчера на рожденият ден на Мира е бил с момиче ( нарочно пиша момиче, защото е около 19/20 годишна ). Не ме питайте от къде знам, 100% сигурна информация е, ама няма да се издам.
Ама нас не ни и интересува, спокойно 🤣. Боже, като прочетох скръбна вест реших, че някой се е споминал 😳.

# 3 400
Мани сега може да си купи 2 гласа, ама с кого ще се коалира... Вариантът с Ралица май отпада. Ако Джаферович благоволи да преговаря, няма логика сега Мани да ѝ клекне, понеже видяхме какъв характер е, а вече вкуси от "меда" на класната... По-скоро, ако се стигне до конфликт между Джаферович и Филип, Мани ще застане на неговата страна. Но най-вероятно Джаферович ще иска да се отърве от Манито и тя ще продължи да бъде номинирана, освен ако не се случи някакъв драматичен обрат в играта.

А Гого е принципен докрай към Мани: не иска да дели с нея нито стая, нито тиган, нито грошове. Simple Smile

# 3 401
  • Sofia
Скрит текст:
КАжи честно!
Интервю на Фейгин
Цитат

- Мирела пуснала една история, където Жорката си е качил крака върху нея и тя написа някакъв  негов цитат, че едва ли не, той се чувства мнго добре покрай нея и това със сигурност не ми беше приятно, защото и двамата не проявиха лоялност. Мирела знае, че момчето е обвързано и качва такава история в Instagram и много ясно, че хората ще се замислят какво става между тях двамата и това не е коректно спрямо мен, защото ние сме приятелки, а от страна на Жорката не ми харесва това, че явно нещо и е споделил и това, че явно тя го е усетила близко това нещо и е решила да го покаже на цялата си аудитория.
Опасна ли? Аз бих употребила друга дума за това нейното. Остана ли “необязден“ мъж от нея в това предаване? Сигурно ли е, че и покрай Димо не се е увъртяла? Да го пита къде си простира...шалчетата? Нещо от Генчо? Той не би ѝ простил, със сигурност. Изобщо не съм изненадана, че Валери я отсвири вероятно елегантно. Издигна ми се в очите това момче. Добре, че и Лефтеров се е отървал. Сега разбирам и Михаела и онов аза “кучката“. Явно е имало защо.
[/quote]
Хъм ти да видиш! Таз Мирелка била опасна! Гледаш я безгласна буква, не блести с интелект, а "скрита лимонка" май ще излезе!

# 3 402
Скрит текст:
КАжи честно!
Интервю на Фейгин
Цитат

Опасна ли? Аз бих употребила друга дума за това нейното. Остана ли “необязден“ мъж от нея в това предаване? Сигурно ли е, че и покрай Димо не се е увъртяла? Да го пита къде си простира...шалчетата? Нещо от Генчо? Той не би ѝ простил, със сигурност. Изобщо не съм изненадана, че Валери я отсвири вероятно елегантно. Издигна ми се в очите това момче. Добре, че и Лефтеров се е отървал. Сега разбирам и Михаела и онов аза “кучката“. Явно е имало защо.
Хъм ти да видиш! Таз Мирелка била опасна! Гледаш я безгласна буква, не блести с интелект, а "скрита лимонка" май ще излезе!
Леле 😳, сега гледах интервюто на Фейгин и наистина е казала това 😳. Бягай от този човек, момиче. Не сте един за друг. Като Мирела има много, ти си уникална.

# 3 403
Изгледах интервюто на Фейгин при някаква инфлуенсърка беше .Каза ,че имала хиалурон в устните.Сега искала и гърди да си прави ,че да носила деколтета.Обичала да пийва,и петък и събота се напивала  и нищо не помнела.Не можела без купони.Ниска и била заплатата. Иска ,чрез рекламата си по предаванията където ходи да я забележат и да стане моделка.Намира се за много красива.

# 3 404
Изгледах интервюто на Фейгин при някаква инфлуенсърка беше .Каза ,че имала хиалурон в устните.Сега искала и гърди да си прави ,че да носила деколтета.Обичала да пийва,и петък и събота се напивала  и нищо не помнела.Не можела без купони.Ниска и била заплатата. Иска ,чрез рекламата си по предаванията където ходи да я забележат и да стане моделка.Намира се за много красива.
Ау, сериозно ли. Малко се разочаровам. Особено това с напиването....боже

Общи условия

Активация на акаунт