💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 138 959
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 540
  • софия
Lafusko, този път се ограничи с това, че ги е дразнил. Но пак си повтори, че е трябвало да бъде в племето на Жълтите.
 Bengun, аз малко се оплетох. Дефакто Алекса има 450 гроша, така ли?

# 3 541
  • SF

Двамата общо имат 580, срещу 250 на Алекса.

Хо-хо-хо!
Лошото е, че не знаят за брадвичката. Ралица го пита първи дали ще си използва грошовете, за да отвори игра на Генчо и Георги.
Въпреки че Ралица знаеше, че нищо не са предприели като стратегия.
Но Алекса е къс фитил, и не би се поколебал да извади брадвата в този момент, за да им отсече връзчиците на портмоненцата, ако застрашат главата на Виктория.
Вече е късно.
Сега хем ще им вземат и парите, щото вече Генчо и Георги знаят, че тези пари са, за да се харчат в напечени моменти, хем ще ги пратят на елиминации, защото си намят коалиционни партньори.

# 3 542
  • Другата България
Най-големия богаташ е Алекса.
Визирам грошовете, продължавам да смятам, че манарчето ще иде за Вики, за нейно спасение в даден момент.
Бен, явно аз съм проспала момента, в който Вики е спасила Цветан с тези грошове, кога е било това?

# 3 543
Lafusko, този път се ограничи с това, че ги е дразнил. Но пак си повтори, че е трябвало да бъде в племето на Жълтите.
 Bengun, аз малко се оплетох. Дефакто Алекса има 450 гроша, така ли?
Има 250. В скоби е описано какво друго имат и особености по придобиването им.

Визирам грошовете, продължавам да смятам, че манарчето ще иде за Вики, за нейно спасение в даден момент.
Бен, явно аз съм проспала момента, в който Вики е спасила Цветан с тези грошове, кога е било това?
На втория съвет на Сините ( съвет 5).
Купува два гласа и гласува с два гласа за Мани, един за Илиян, с което на арената се оказаха Мани и Илиян.
Беше страшна глупост, защото и без да купи двата гласа Илиян и Мани щяха да са номинирани.

# 3 544
  • софия
На втория съвет. Тя се върна с победа на елиминационна и имаше 100 гроша. С тях си купи два гласа и спаси Цветан.
  Мерси за разяснението за грошовете.

# 3 545
  • SF
Обърках се. Ако Алекса има 450, значи малко съм придобрила  със злобния си смях от предишния пост.
Алекса си имаше и още един капитански глас.

# 3 546
  • Другата България
На втория съвет. Тя се върна с победа на елиминационна и имаше 100 гроша. С тях си купи два гласа и спаси Цветан.
  Мерси за разяснението за грошовете.

Никакъв спомен нямам.
Ще търся в началото на темата, ама като не знам в кой епизод беше това.....наистина не си спомням момента....

# 3 547
Merri_An, извинявам се предварително, че отговарям на въпрос към друг потребител. Илиян каза, че постоянно тримата са говорели пред другите, че ще номинират Виктория. Според него, тя е искала да спаси себе си. Добре дошло е, че е помогнало това купуване на грошове да спаси Цецо.

# 3 548
Аз тук психически тормоз не виждам 🤣.
Много са хубави и двамата.

# 3 549
Каквото се е случило в ИВ, остава в ИВ Simple Smile
Навън няма смисъл да се драматизира, а след време всички ще помнят само хубавите моменти и спомени.

# 3 550
  • Другата България
Скрит текст:
Merri_An, извинявам се предварително, че отговарям на въпрос към друг потребител. Илиян каза, че постоянно тримата са говорели пред другите, че ще номинират Виктория. Според него, тя е искала да спаси себе си. Добре дошло е, че е помогнало това купуване на грошове да спаси Цецо.
Няма за какво да ми се извиняваш, напротив, благодаря ти. Аз наистина не си спомням това, и ще съм благодарна ако ми кажеш поне в коя седмица е било, нали в началото на темата има разбор, да погледна.
Очаквах да стане така, то аз следя толкова неща, пиша в съответните теми, на работа ходя, не си доспивам....и ми се губят моменти.

# 3 551
  • SF
Това няма толкова голямо значение. Броят се гласовете в коалицията. Ако от коалицията си замине някой, било то тя, Гого, Цветан, Алекса, коалицията отслабва с 1 глас.
Виктория (или който и да било) оставя Цветан в играта (или който и да било от коалицията, в която участва) и така тя разполага с 2 гласа, все едно че е капитан - нейният и на коалиционния партньор.
Джаферович през цялото време играе с минимум два гласа - своя и на Мирела. Все едно Мирела я няма на съветите, а Джаферович е капитан, но без да рискува като ходи на капитански битки, където може да бъде пленена или внезапно отстранена.

# 3 552
Напоследък виждам доста снимки от събирания , но ми прави впечатление , че Елица я няма , или поне не се вижда . Алекса обаче има много включвания . Одеве гледах и състезанието им с Гого и Сами Хосни , снимки от събирания , празненства . На Елица виждам само самостоятелни интервюта .
Тя ли се дели от масовката , остава в сянка , или ?

Джеферович определено е скрития капитан при жълтите …

# 3 553
  • SF
Въобще не е скрит капитан. Съвсем заявено си дирижира племето и казва какво да говори вторият й глас (Мирела).
Тя изобщо не ги бави, не ги изчака да ги огледа, да ги прецени, коя става, коя не става. Директно от първата минута на първи епизод, вече си беше направила политиката. Действа като по учебник: трябва да има съмишленици, доверени хора, поне с двама повече от противниковата коалиция, за да може ако стане грешка и 1 замине, пак да са повече. Да не се пуска капитанството. И да има поне 1 от чуждите, срещу когото да обединява своите.

# 3 554
  • София
Yellow HeartHeart

"Безстрашни" Yellow Heart

Участниците, които са подкрепили Александра на състезанието вчера (+фенове):

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт