💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 141
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 555
Merri_An, сега проверих. В края на трета седмица. 16.09.2022. На съвет поради спасянане с купени гласове на Цветан, са номинирани Касим и Велислава. Тогава отпада Велислава.
Дано успях да помогна

П.П. Бен е писал, че е друга седмица. Вече съм в шах Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 14:02 от jhbd

# 3 556
  • SF
Фейгин извлече доста плюсове от участието си. И популяризира спорта си. Не виждам друг начин Пухчо и Туджаров да попаднат на състезание по фигурно пързаляне. Simple Smile
Със сигурност и някои зрители са се запознали на живо с красотата на този спорт.

# 3 557
  • Другата България
Merri_An, сега проверих. В края на трета седмица. 16.09.2022. На съвет поради спасянане с купени гласове на Цветан, са номинирани Касим и Велислава. Тогава отпада Велислава.
Дано успях да помогна
Тъкмо до там стигнах, след като веднъж ги прехвърлих отгоре-отгоре, признавам си, че за първи път се зачитам в тези неща в началото на темата, и си признавам, че надали повече ще го направя, защото ориентацията е трудна, особено когато преразказите са субективни, което вероятно е нормално. И точно за тази седмица /ден 22.09./са объркани имената на племената, аз загубих чудно време да се ориентирам по спомени /каквито явно ми се губят/, никъде не пише за грошове на Виктория, за спасяване на Цветан....то, не, че трябва да го пише разбира се, но го очаквах предвид факта, че това са единствените похарчени грошове до момента. Но пък признавам си, толкова се смях на “Безстрашните са на реката. Жени хвана рибка. Браво на Жени!“ Joy Казвам го без грам подигравка, просто се сетих за онази рибка, която така и остана неизядена, вероятно защото е била уловена доста преди Жени да я “хване“....
Както и да е, благодаря ти, ще търся явно епизода да го върна момента. Но допускам наистина, че Илиян може да е блъфирал, затова Виктория да е похарчила грошовете.

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 14:53 от Merri_An

# 3 558
Дано успях да помогна

Най-големия богаташ е Алекса.
Визирам грошовете, продължавам да смятам, че манарчето ще иде за Вики, за нейно спасение в даден момент.
Бен, явно аз съм проспала момента, в който Вики е спасила Цветан с тези грошове, кога е било това?
На втория съвет на Сините ( съвет 5).
Купува два гласа и гласува с два гласа за Мани, един за Илиян, с което на арената се оказаха Мани и Илиян.
Беше страшна глупост, защото и без да купи двата гласа Илиян и Мани щяха да са номинирани.
Ето какво съм писал като отговор на Мери.
Съвет 5 се е състоял на 16.09. Това е края на втора седмица.

# 3 559
Бен, прав си за всичко. Заблудих се, защото го намерих в секция тема 3. Правилно писах, че е 16.09 епизод в петък. И вярното е, че отиват на битка Илиян и Мани.
Важно е Мери, да се сети кога е било Simple Smile

# 3 560
Дано успях да помогна

Най-големия богаташ е Алекса.
Визирам грошовете, продължавам да смятам, че манарчето ще иде за Вики, за нейно спасение в даден момент.
Бен, явно аз съм проспала момента, в който Вики е спасила Цветан с тези грошове, кога е било това?
На втория съвет на Сините ( съвет 5).
Купува два гласа и гласува с два гласа за Мани, един за Илиян, с което на арената се оказаха Мани и Илиян.
Беше страшна глупост, защото и без да купи двата гласа Илиян и Мани щяха да са номинирани.
Ето какво съм писал като отговор на Мери.
Съвет 5 се е състоял на 16.09. Това е края на втора седмица.

Всъщност тя тогава си мислеше, че ще номинират нея и затова използва грошовете, а не специално да защити Цветан. Просто сега и е удобно да изкара нещата по този начин Grin

# 3 561
  • София
Напоследък виждам доста снимки от събирания , но ми прави впечатление , че Елица я няма , или поне не се вижда . Алекса обаче има много включвания . Одеве гледах и състезанието им с Гого и Сами Хосни , снимки от събирания , празненства . На Елица виждам само самостоятелни интервюта .
Тя ли се дели от масовката , остава в сянка , или ?

Джеферович определено е скрития капитан при жълтите …

На няколко места четох, че Елица е бременна. Дали е вярно не знам. Ако е така, може би предпочита да не се събира с много хора или пък да не се чувства много добре.

# 3 562
Бен, прав си за всичко. Заблудих се, защото го намерих в секция седмица 3. Правилно писах, че е 16.09 епизод в петък. И вярното е, че отиват на битка Илиян и Мани.
Важно е Мери, да се сети кога е било Simple Smile
А най-важното е, че нямаше нужда Виктория да харчи грошовете. Така или иначе щеше да е 3-3-3 и пак Илиян и Мани да са номинирани с глас от Капитана Гого, който вече беше гласувал за Илиян и Мани с допълнителния си глас.
Супер глупаво похарчени 100 гроша от Виктория.

# 3 563
  • София
Всъщност тя тогава си мислеше, че ще номинират нея и затова използва грошовете, а не специално да защити Цветан.
Най-забавното е, че сега го изпозлва като аргумент за жертвоготовност в спора с Георги. Smile Аз имам някакъв спомен, че изпозлва грошовете в седмицата, в която изпратиха на номинации двама от другата коалиция, а всъщност беше напразно, защото имаха достатъчно гласове и без грошовете.

# 3 564
  • софия
Хахаха, обаче много се кефя, как Виктория е в устите на всички. Половината подкаст само нейното име се чуваше. Тук същата работа. Каквото и да направи все е грешно и това си е. Дали е добро или лошо, оправдание за нея никогиш.😁
  Още един плюс за продукцията, че си е намерила перфектния злодей и се възползва на макс.

# 3 565
  • София
Още от снощи:

Скрит текст:

Днес в приют Богров Animal Dog

# 3 566
  • Другата България
Бен, благодаря. Бях го пропуснала, и се ровех в края на седмицата.
Да, за тогава го пише в статистиката, че Виктория си купува два гласа, но аз гледах друга дата.
И сега като го изгледах отново, се сетих, разбира се. Но вече знам защо тогава това ми е минало между ушите. Че то целия съвет е Илиян, Илиян, Илиян...., надменните му физиономии, ехидни усмивки, подигравателен тон, това пренебрежение и вид “надмощие“, което излъчва, и самодоволната му усмивка, не слизаща от лицето му....да не говорим, че това е и епизода, седмицата всъщност, в която той си каза, че се е пестил на битката, защото му е по-важна личната ....победа, отколкото отборната. Но да, факт, успя да изработи Виктория, то си личеше по това, че през цялото време на съвета се споглеждаха тримата - той, Фейгин и Мани, подсмихваха се, дори накрая, когато Вики си купи гласовете, Илиян се обърна към двете момичета с победоносната усмивка от рода на “Аз казах ли ви?“....представих си го при жълтите, и не знам да се радвам ли, или да се ядосвам, че не попадна там.
Но Вики сглупи, да. И да, взе ги за себе си, но сега удобно ги хвърля в лицето на Гошо като пример как спасила Цветан. Joy

# 3 567
Аз пък съм от тези които харесват Вики. Не съм винаги съгласна с начина и на държание. Свръх избухлива и крайна е, също и доста горделива. Но пък е лоялна , отговорна , истински отборен играч и е мъжко момиче. На никого не е дала да и се качи на главата , като други играчи. И слаб противник или не, стратег или не , все още е в играта и така се е окопала , че трудно ще е номинирана скоро. Единствено я изненадаха първата седмица, оттогава много добре си разиграва картите. А за изхарчените грошове, да тя ги купи за себе си ,постфактум се получи спасяването на Цецо. Но ние незнаем дали отново не би направила същото , ако беше сигурна ,че Цеци е застрашен на първо място. Тя досега винаги е показвала ,че държи на приятелите и коалицията си, затова мисля ,че отново щеше да купи грошове. И да Bengun е прав, може и да беше глупаво похарчването им, но тя първоначално искаше да си купи имунитет и мисля , че прибърза с купуването на гласове. Или не е била сигурна в Касим и Велислава или не е сметнала добре. Просто с този ход се презастрахова.

# 3 568
  • София
Малко официални фотографии от рождения ден на Мирослава Birthday:

Скрит текст:

# 3 569
Точно щях да пиша, че видях Елица на снимките от рождения ден. Може би не е присъствала на дискотеката после.

Слушам сега Надкаста и нямам търпение за участието на Илиян. Хубав анализ направиха, не съм гледала сезона на Любо, но много ми допада като мислене и говорене.

Чакалкаста беше супер, даже не ми стигна Simple Smile Замислих се как Илиян беше перфектен за Сървайвър и е предпочитал там, а не са го взели и затова е отишъл в ИВ, а Доктора от Сървайвър беше чуден за ИВ, но не са го взели и отиде в Сървайвър. Дано ги видим и в другите предавания - и двамата ми бяха любимците в техните си сезони.

Общи условия

Активация на акаунт