💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 340
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 600
  • Другата България
От снощи, след спечелването на купата Денкова - Стависки.
Тук си личат и леко пипнатите устни на Сашка.

Извинявам се, не съм видяла, че вече е публикувана.

# 3 601
  • София
Двойката на сезона. Innocent

# 3 602
Сладури. Дано са много щастливи

# 3 603
Точно гледам Надкаст-ът с Любо и там Туджарката излезе с мнението ,че Гената и Жоро не са купили гласове ,защото са искали те да отидат на битка срещу Мани. А ако били купили си режели шансовете за това
В това няма смисъл. Практически с нищо не променя ситуацията и съотношението на силите в племето. Би било само празен ход в надежда за спечелване на пари.
Самия факт, че тримата гласуваха за трима различни човека е красноречив - за никакъв алианс не говорим в случая, а за трима свободни електрона.
Да така е, няма много смисъл. Затова и се учудих на Туджаров, точно той , където само стратегии му са в ума.😁 Съгласна съм на 100%, че при тях коалиция няма, което е много глупаво пред факта ,че тя е доста нужна не само за сега ,но и за избора във финалните двубои.

# 3 604
Аз пък съм от тези които харесват Вики. Не съм винаги съгласна с начина и на държание. Свръх избухлива и крайна е, също и доста горделива. Но пък е лоялна , отговорна , истински отборен играч и е мъжко момиче. На никого не е дала да и се качи на главата , като други играчи. И слаб противник или не, стратег или не , все още е в играта и така се е окопала , че трудно ще е номинирана скоро. Единствено я изненадаха първата седмица, оттогава много добре си разиграва картите. А за изхарчените грошове, да тя ги купи за себе си ,постфактум се получи спасяването на Цецо. Но ние незнаем дали отново не би направила същото , ако беше сигурна ,че Цеци е застрашен на първо място. Тя досега винаги е показвала ,че държи на приятелите и коалицията си, затова мисля ,че отново щеше да купи грошове. И да Bengun е прав, може и да беше глупаво похарчването им, но тя първоначално искаше да си купи имунитет и мисля , че прибърза с купуването на гласове. Или не е била сигурна в Касим и Велислава или не е сметнала добре. Просто с този ход се презастрахова.
Подкрепям мнението ти 🙂 Огнените трябва да се поддържаме 😊😎😎

# 3 605
  • Sunshine state
Ами нито Фейгин ми харесва, нито Георги. Сега и с тия устни, устата й става още по-голяма.
Туджаров се изживява като някой мастър на стратезите, но видяхме, че яко му куцаше играта и в двете му участия.

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 17:02 от Pupitka

# 3 606
С вдигната коса и с грим е симпатична Фейгин. Но като цяло я намирам за безлична визуално.

# 3 607
  • Другата България
Генчо манекенчо.

# 3 608
Ами нито Фейгин ми харесва, нито Георги. Сега и с тия устни, устата й става още по-голяма.
Туджаров се изживява като някой мастър на стратезите, но видяхме, че яко му къцаше играта и в двете му участия.
Туджаров е добър стратег, но си права, че допусна грешка в миналия сезон. Не разчете докрай добре характера на Милена и я "пренави", от където започнаха бедите за него и Валентин след предаването на Капитанския глас на ПСР.

# 3 609
  • Другата България
“Тъй като някои хора не са фенове на кучетата...Алекса, Ели....но са тук и допринасят с добро настроение“.

Сторито на Вики.
Причината е прозаична, не знам откъде дойде това за бременността на Елица.

# 3 610
Мирела е втората Бояна (от първи сезон).

И тя все искаше да е най сред жените,търсеше вниманиета на мъжете (макар да каза,че е сгодена навън), даже се беше похвалила с нещо от сорта,че още от малка момчета я харесват и преследват 🤯, умилкваше се около мъжете в племето (уж приятелски,като към съотборник), изобщо беше кринджи за гледане 🫣
Та,и Мирела е нещо подобно,трябва да има по една такава във всеки сезон - в трети,мисля че Паулина се вписва в тази роля,за втори сезон нямам спомен дали имаше такава мацката,нека по-запознатите да ме подсетят.
ЕС
Едит: Ева/Ивана в сезон 2?

Интервю на Фейгин
Цитат
-Подразни ли те близостта, която Мирела показа с него в социалните мрежи?

- Мирела пуснала една история, където Жорката си е качил крака върху нея и тя написа някакъв  негов цитат, че едва ли не, той се чувства мнго добре покрай нея и това със сигурност не ми беше приятно, защото и двамата не проявиха лоялност. Мирела знае, че момчето е обвързано и качва такава история в Instagram и много ясно, че хората ще се замислят какво става между тях двамата и това не е коректно спрямо мен, защото ние сме приятелки, а от страна на Жорката не ми харесва това, че явно нещо и е споделил и това, че явно тя го е усетила близко това нещо и е решила да го покаже на цялата си аудитория.
Някой гледал ли е въпросното стори? Опасна е тази Мирела JoyJoy

# 3 611
Ооо, Паулина е доста умна,  къде до Мирела, няма място.
Стратимир се въртеше около нея, уж са в коалиция, но си я харесваше и тя се възползваше, че има подкрепа в играта.

# 3 612
  • Sunshine state
Мирела си е типичната кифла, яко се усуква около мъжете. Бояна беше същата само, че хич я нямаше в игрите, а и жените им бяха по-умни и не я харесваха.

# 3 613
  • софия

Ето ги цялата банда добротворци.

# 3 614
Мирела обича да е център на внимание, видя се как реагира като дойде Мани в племето. Иска всички мъже да я харесват и да извлича ползи от това. За мен Мира е по-хубава. И честно казано са ми странни коментари, в които се оправдават глупостите й само защото е хубава.

Общи условия

Активация на акаунт