💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 174
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 630
Много ми хареса мъжкото мнение относно красотата 2-3 страници назад. Според мен мъжете и жените имаме различни възприятия за красота. Ние, като дами и уж по-големи естети, гледаме перфекционизма, тоест пропорционалността цялостно- правилни черти и изцяло съразмерна фигура. Това е причината много момичета да отиват в другите крайности с носове -тоблерон и прочие, ниското самочувствие, съчетано със стремеж към перфекционизъм. Когато се появи жена като Мирела, тя се доближава доста до стереотипите за хубост и повечето жени (лично мнение!) смятат, че нямат шанс, ако има хубав мъж, към който и те имат интерес. Истината е, по мои наблюдения, че мъжете не са толкова повърхностни-да, външният вид непременно е важен, но ако и ти си хубава, дори и не съвършена, и имаш по-хубаво излъчване, както беше даден пример с Мишето, и ти имаш шанс.  Много женско мислене е да се гледа привидно най-привлекателната жена, защото привлекателното е наистина различно за всеки. Една жена може да е най-хубава
, но не и най-привлекателна. Може и двете, разбира се, тогава жална им майка на другите.
П.с, простете за бълвочите, не знам какво ме прихвана,  ъсщо така пиша от устройство с ужасен автокорект, така че ако има уникални мъдрости от моя страна днес, сте предупредени ( даже не намирам редовните си хилещи емотикони хаха).

# 3 631
  • София
Историята също я видях, просто не беше нещо, което мисля, че самата Александра би коментирала и най-вероятно не е. Мирела като всяка друга добре изглеждаща жена (според обществените стандарти, защото красотата е в очите на гледащия) просто няма право да има хетеросексуални приятели от мъжки пол.

--
Още снимки от рождения ден на Мирослава:

Скрит текст:

# 3 632
  • Другата България
За сторито на Мирела с Георги... Предполагам става въпрос за връщането им от Харманли. Първо отпред в колата бяха Стратимир и Георги, а отзад Мирела и Габриела. В друго стори (въпросното) отзад седяха Мирела и Георги, който се беше опънал, забол поглед в телефона, и си беше вдигнал единия крак на краката на Мирила. Това ми е визуалният спомен, но не помня Мирела какво каза... явно не ме е впечатлило.
Аз също видях сторито. Ако не бъркам беше, че с нея се чувствал като дете или нещо подобно..
Честно казано, лично аз не виждам кой знае каква драма .. и за какво точно Фейгин се е засегнала..
Ами явно нещо я е засегнало, след като го е коментирала публично....а и доколкото разбрах, тя тогава е била в чужбина, мисля в Казахстан? Не вярвам някой да ѝ сложи такива думи в устата, и тя дори да не ги опровергае.

# 3 633
На третия въпрос:
Аз се виждам като нещо смес от Генчо-Мира-Мани-Мишето (в реда в който са в анкетата, по важност не мога да подредя). 
Може да изглежда малко странна смес (в контекста на интроверт-екстроверт например) но така е.

# 3 634
Мани и Валентин, 2014г.

# 3 635
Мани и Валентин, 2014г.

Тея да не са били двойка някога си? 🤣 Мис Ели да не спи 😆

# 3 636
# 3 637
Малко официални фотографии от рождения ден на Мирослава Birthday:

УАУ  Revolving Hearts Revolving HeartsRevolving Hearts Revolving HeartsRevolving Hearts Направо нямам думи колко е красива тази жена.

Надявам се Мани сега като се върне след победата, да опита нещо интересно и на Джафито да й подпари малко под краката. Trollface

# 3 638
Хехехе Simple Smile
Добро попадение като коментар на снимката от Генчо.

# 3 639
  • софия
Всъщност Фейгин доста задълбочено изкоментира това с Мирела и сторито в едно видео във Vbox7, което беше пуснато тук. Че се е подразнила и т.н.
  Мира е прекрасна. Жена, а не момиченце. Няма нещо, което да не ми харесва в нея физически. От типа на Белучи ми е, а аз съм заклета фенка на тази красота.

# 3 640
Скрит текст:

Bgmama харесва това. Генчо +1 точка. Явно и ти ни четеш. 😁

# 3 641
Нормално е, според мен. Фейгин и Георги са отскоро заедно. Фейгин очевидно има комплекси относно външния си вид, щом планира корекции, а Мирела пък е всеобщо призната хубавица. Щом се видят приятелки е редно да се съобразява повече и да не скъсява така дистанцията. А и Жоро няма сливи в устата да си каже. Я Фифо как не попада в такива ситуации.

# 3 642
  • Другата България
Всъщност Фейгин доста задълбочено изкоментира това с Мирела и сторито в едно видео във Vbox7, което беше пуснато тук. Че се е подразнила и т.н.
Аз и за миг не съм се съмнявала, че го е казала, особено след като я слушах снощи. Както казах, трябва някой да я понаучи кога и какво. От друга страна Мирела е жена, която ....и за нея съм писала, какви приятелки може да са двете за мен е мистерия, освен ако излизането по чалготеки в събота вечер се брои за приятелство - разбираемо е.

# 3 643
  • София
За мен Мишето е най-хубавата в този сезон. Всички други изглеждат добре, но са невзрачни без грим. Дори Елица е неузнаваема на снимките на РД на Мира, а във формата не блестеше с външна красота. А Мариела (добре де Мирела) освен едните сини очи друго запомнящо се няма. И отвратителна кожа, която никакъв грим не може да скрие. Дори Вики ми се струва по-привлекателна от нея.

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 21:27 от Пак тя

# 3 644
  • София
Каква мъжественост са отнели на Жорето? Още в началото на сезона, бе много тих и като някаква шушумига се бе навряла между Аспарух и Генчо. Чувах скакалците от фермата, буквално, но не и него. Невежа е по много въпроси и като поведение шмекерува доста.

Алекса, лично мое мнение, е антипод на мъжко поведение. Не мога да си обясня защо Мира, Виктория и други жени намират в него образец за мъжественост. Избухлив, все си вре носа там, където няма работа, раздава нежелани акъли наляво-надясно. Повече го свързвам с един наш литературен герой - главно лице в едни файлетонични разкази. Sleeping

Общи условия

Активация на акаунт