Лакове за нокти - 162

• 66 579
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
И аз изкарах мойте лакове преди да направя поръчката. Оказа се че най-много имам зелени и пак поръчах един зелен. 🤭
Мечтая и аз да поръчам от А-England, но там си е сериозна инвестиция. Като гледам над 100 лева ще ми бъде поръчката и съм я отделила за "по-добри времена" ❤️❤️❤️
И на мен ми се обадиха за потвърждение от SNB. Ако поръчката ме чака утре в клона, ще съм на седмото небе 🌞
Често пускат промоции. Последно поръчах 7 лака за 66лв от комплекта Rainbow. Преди всеки месец пускаха  Gem of the month. 

# 106
  • на последния етаж
Здравейте, момичета! Grinning
Някоя дали купи лаковете от Коледната колекция на Диор (червения и тъмния)? Не мога да намеря суочове, а се чудя трябват ли ми или имам подобни. Thinking

# 107
*Didi* каква красота!
Благодаря ти за снимката!
Аз уж да следя, а други разходи излизат.
Ще им дойде времето и на тях! ❤️

# 108
  • София
Момичета, аз за да не дублирам цветове, с всеки лак който се лакирам за пръв път го снимам, надписвам снимката и в папчица Grinning така винаги мога да проверя дали имам даден цвят. Абе шашава работа Joy
Нищо не ми трябва, ма отивам да преслушам SNB. Сакън, да не се мина нещо

# 109
Аmandine, май най-много наблягам на синьо, зелено, коралови, а напоследък и телесни/бледи лакове. Холограмните лакове и лаковете на ХМ са ми също големи любимци.🙂 Иначе имам всякакви😄, а днес приятелка ми донесе и една картонена чантичка с лакове...😅

# 110
  • Стара Загора
Момичетаааа! Отдавна не съм се включвала в темата. Получих мейл от СНБ, че имат намаление и се сетих, че напълно съм изключила да следя темата тук.
Загледах се в бързодействащите изсушители. Струват ли си?

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 20:53 от Phoenix_

# 111
И аз се отчетох с поръчка,доста големичка тоя път  Grinning
Погледнах си профила - отбелязала съм да ми пращат мейл за промоциите, само аз ли не получавам?

# 112
Привет! Отдавна не съм се включвала, но отдавна не съм се и лакирала. Последно бях на гел лак.
Поводът е, че ей тъй, покрай други неща поръчах най-накрая и аз един топ Сеш, преди да сте го изкупили. 😁
Та, днес се наложи да се лакирам. Не ми се вадеше сергията за гела, викам си чакай ще пробвам Сеш-а.
Сложих един Габрини на един слой, колкото да има нещо, и почти веднага сложих топа. Е, размаза лака отдолу, естествено, но... бетон - след 5 минути заредих миялната без поражения. Ама грозно, та наплесках и един сопол Перфект... Само като видях как лепне, си викам "ужас, час не ми мърда!". Е, пак Сеш отгоре и след 10 минути беше изсъхнало всичко!
Да спомена, че после погледнах лаковете. На Перфекта срокът му е бил до 01.2017 😁🤣
Та, разбирам, защо го грабите толкова този топ! Уникален е!
Скрит текст:
Скрит текст:
ПС Кожички не съм оправяла от 5 месеца, но пък и нямам кой знае колко. Все пак скрих снимката.

# 113
Леа, радвам се да те видя пак тук!🙂
Аз от снощи съм така:

Скрит текст:

Дясна ръка:

Лаковете са 3D Holigraphic 03, Флормар 397 Rose coral и холо топ лак на някои пръсти.😍 На единия има и холо брокат, че малко размазах незасъхналия лак.
Това е предишният маникюр.💙

Скрит текст:

След два дни матирах едната ръка😃

Лакът също е китайче- марката е нещо с HuoHBeauty (?) Orbit blast- има шимърни частички в синьо, сребристо и лилаво (може и други да има, но тези различавам), а отдолу има един пласт подложка с TwentyOne 105:

А това е новият ми домашен холо топ лак.🥰 Топ Лакът на Бел беше започнал съвсем леко да пожълтява, добавих към него от ГР Holographic 01 и съм много доволна от резултата:

*Лаковете от Orbit blast серията са ужасни миризливци😂,
Скрит текст:
имам поне 5 броя от тях и всичките са разкошни цветове с частички. Обаче мисля да ги нося с подложка от сходен цвят отдолу, защото (освен мирзмата) така са по-покривни, а и по принцип съхнат по-бавно от други лакове и е по-добре да не се слагат повече от два много тънки или един по-дебел пласт. Дори с бързосъхнещ топ+ капките на Есенс ми се струва, че в дълбочина изсъхват поне за двойно време спрямо други лакове...

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 13:33 от dolce miele

# 114
Здравейте момичета, някоя от вас да има идея какъв е този лак или как да се докара такъв ефект?
Скоро попаднах на видео, в което постигаха подобен ефект с лакове на флормар. Нанасят 2 слоя лак с перлен ефект и върху него 1 слой млечно бял лак на флормар. Възможни са и други комбинации.
Скрит текст:

# 115
# 116
  • Варна
A england Anne Boleyn Heart

Поръчах 3 Джесики и десетина snb от старнейлз, някои от тях са за приятелка.
Долче, и двете китайчета ги имам, даже тези дни си мислех, че трябва да пробвам синьото. Супер стоят! Simple Smile

# 117
Essie Angora cardi

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 12:42 от •mimoza•

# 118
Поръчката ми  от SNB вече пристигна! Blush

На живо цветовете са доста по ярки и красиви 🙂
На първият ред от ляво на дясно Бранимира, Добромира, Аделайн. На долният ред са Никол, Зорница, Искрен, Вероника.
Поръчах си и масло за нокти мляко и мед. Дано да ми хареса. 🙂

# 119
Аз още се чудя на СНБ и Джесика...🤔 Дали СНБ Добромира прилича на лилавия неон на Бел?🤔🤔
Тина, сетих се, че имаш лакове от двете серии, за Orbit blast не помнех кой цвят имаш.🙂
Скрит текст:
Тези имам аз (но днес е доста мрачно):

Общи условия

Активация на акаунт