Лакове за нокти - 162

• 66 590
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Еми уж нищо не исках, а току що метнах 4 SNB. Поръчах Бранимира, Добромира, Ваня, Дивна Blush

# 121
Аз чета и съм леко в шок. Тези двете снимки са на един и същи лак (Добромира) 😮

# 122
  • Варна
Мда, лошото е, че почти нямат суочове в нета. Мисля, че Георгиева беше показала Добромира и е по-скоро като на втората снимка.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 21:02 от tina_vn

# 123

Честно казано и аз се замислих дали е този лак, защото в сайта е съвсем друг цвета. Няма име. Има само номер.

# 124

Честно казано и аз се замислих дали е този лак, защото в сайта е съвсем друг цвета. Няма име. Има само номер.
Лора е вляво, не Добромира Simple Smile

# 125
Пише, че отляво е Бранимира.🙂
Моля, ако имате, дайте снимки на СНБ Ясен и Весела! Интересува ме дали са покривни или пък са от онези лакове, които са покривни уж, но прозират по връхчетата и стои като леко изтъркано??? Също дали Ясен има зелен подтон (на някои снимки така ми изглежда)? Детелина я имам, чудя се Ясен и Весела дали са като тях като типаж (от една серия са), защото зеленият лак е чудничък...
Видях това, така ли изглеждат наистина Ясен и Весела?

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 17:20 от dolce miele

# 126
Изглежда, че Добромира си е наситено лилаво, ето я в сайта им:

# 127
  • На изток от Ада
И аз можех да поръчам , но няма мой да стане.

# 128
На мен не ми излиза никакво намаление. Кой е сайтът?

# 129
На мен ми харесват лаковете от снимката, Taniasmile (може би без лилавия).
Сега и аз се чудя как ли може да бъда изненадана при получаването. Ще видим.
Преди да поръчам също четях описанието на цветовете, защото аз лично имам проблем с лилавото и синьото особено като са светли. И двете ги виждам лилави. 😂 Та описанието ми беше много полезно да разбера какво поръчвам ( перла, пастел, брокат, тн) Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 18:57 от Lale_Lili

# 130

Втората снимка е по-реална. За съжаление понякога камерата не може да хване точният цвят. Но на сайта е мисля доста точно показано.

# 131
Имам Добромира и цветът е наситено лилав като в сайта. Много е хубав, но тази серия при мен нещо бързо пада. Още няколко цвята имам и те също бързо падат,  а са толкова наситени и красиви. Но не се отказвам да се лакирам с тях😁 Иначе обикновената серия на СНБ държи доста.

# 132
Аз сигурно съм единствената, която няма лакове на SNB. Бих си взела единствено червения с частичките. Не му знам името Grinning Други не са ми хващали окото.
От мен любимата Аура 101

# 133
Не си единствената, аз също нямам, а имах впечатляваща колекция преди време. То преди години да кажем и че не ми бяха по джоба, не ми се занимаваше и с доставки и прочие. После пък не беше такъв проблем цената, но пак само съм ги заглеждала и така и не пробвах от тях. При едно лакиране на седмица, лаковете се трупат много по-бързо отколкото се използват и взех да се замислям все по-често преди покупка. И пак като се наложи да се местя, раздадох огромна бройка за да не трябва да ги изхвърля...

# 134
  • София
На мен не ми излиза никакво намаление. Кой е сайтът?
Беше коментирано, че трябва да се влезне в профила, за да се вижда намалението

Общи условия

Активация на акаунт