Хормонални изследвания - 11

• 57 644
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Витамин Д - 52.9 nmo/L граници - 80-250.
Може ли да се навакса със спрея на Better You с витамин К.?

Бяха ми изписали Вигантол по 30к. на седмица, но за половин година стойностите не мръднаха…
Аз с този спрей съм вдигнала с 20 единици за 5 месеца с три впръсквания на ден, като лятото почивах и разреждах. Общо 2 спрея съм изпръскала за това време.

# 421
Здравей Денис!
Не знам дали изследването ми е за тук, но тъй като няма към кого да се обърна, едва другата седмица съм при АГ и съм доста притеснена, затова реших да пиша.

Бременна съм в 15 г.с., днес си пуснах изследвания, и индикациите в червено ме разтревожиха доста особено TORCH Panel...

Ще съм ти много благодарна да чуя твоето мнение, имам ли повод да се тревожа?
Благодаря ти от сърце!!!

# 422
  • Пловдив
Здравейте, не съм Денис, но IgG означава минала инфекция/ваксина и наличие на имунитет и антитела.

# 423
Здравейте,може ли мнение за тези резултати? Не съм сигурна как да броя дните.Имах само бледо зацапване 2,3 дни ,на 3тия ден започна нормално и направих изследванията на 6ти ден (броя зацапването ).
Благодаря предварително

# 424
Здравейте на 30г. съм март месец tsh ми беше 2 сега е 3.4 пия метфогама , сайкъл баланс q10 , вит Д и и фолиева  киселина с  ИР бях отделно съм с и ПКЯ .  Предстои ни инвитро и не разбирам как и от кои може да е в вдигнало tsh . Моля за мнение на резултатите .

# 425
Здравейте, на 33 г. Моля за мнение. Това са изследванията на 3 ден от цикъла. Направих ги преди консултация с репродуктивен специалист, защото бременност не се получава вече година. Преди 2 цикъла FSH беше 8.

# 426
Здравейте, трябва да направя изследвания на хормони LH, FSH и Е2 на втори ден от цикъла и забравих да питам. Ако вторият ден се пада в неделя и не работят лаборатории, може ли на третия - в понеделник? И 48 часа от идването ли смятам - например ако ми дойде в понеделник вечерта, не е ли по-скоро сряда, а не вторник - втория ден?

# 427
  • София
hoaxy - вторник ти е първи ден на МЦ, сряда е втори ден.

# 428
  • София
Здравейте, тъй като и аз трябва да изследвам Инхибин и АМН на 3ти ден, искам да попитам кога е по-подходящо да се изследвам - имах кафяво зацапване/теченние от вчера на обяд, но кървенето ми започна от тази сутрин, сега се чудя утре ли да се изследвам или в Неделя?

# 429
  • гр. София
Щом е от обяд и е било само зацапване първо, този ден не се брои.
Денят, в който си има хубаво течение още от сутринта, се брои за първи.
Поне така на мен винаги са ми казвали АГ.

# 430
Здравейте, момичета. На 38 съм с два неуспешни трансфера. С този АМХ имам ли шанс за естествено забременяване? Другите изглеждат в норма...

# 431
Здравей, Денис!
Моля за мнение за изследвания, назначени от АГ поради оскъден цикъл 3 поредни месеца. Март имам спонтанен аборт завършил с кюретаж. На 27 години съм, изследванията са правени на 3-и ден от цикъла. Целим забременяване. От темата разбрах за връзката АМХ + Инхибин Б и за това ги пуснах в комплект. За съжаление не бях прочела, че и прогестерон на 3ти ден дава някаква информация, мога да го пусна следващия път.

В този пост прикачих и няколко други изследвания, вкл. Прогестерон, правен на 21-и ден. Цикълът ми в този месец закъсня с 10 дни и дойде на 40-ия ден, след поставяне на зъбен имплант и прием на Амоксициклин.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1495711.msg46991340#msg46991340

# 432
Здравейте отново прекрасни момичета. Преди месеци тук с вас се радвахме, че съм бременна ,четях всичко което пишехте и научавах нови и нови неща . Направих мисед аборт в 3ти месец ,и на своя глава преди няколко дена пуснах изследвания ,понеже гинеколожката при която се следях казваше ,че се случва и всичко е наред. На преглед съм след 20 дена ,гледам изследванията и се чудя кое по-напред да лекувам , тромбофилия ли ,уреплазма парвум ли... знам че не сте доктори ,но има ли някой в моята ситуация ,или поне да разбира повече от мен от разчитане на изследвания.  Извинявам се за дългия пост ...

# 433
Здравейте отново прекрасни момичета. Преди месеци тук с вас се радвахме, че съм бременна ,четях всичко което пишехте и научавах нови и нови неща . Направих мисед аборт в 3ти месец ,и на своя глава преди няколко дена пуснах изследвания ,понеже гинеколожката при която се следях казваше ,че се случва и всичко е наред. На преглед съм след 20 дена ,гледам изследванията и се чудя кое по-напред да лекувам , тромбофилия ли ,уреплазма парвум ли... знам че не сте доктори ,но има ли някой в моята ситуация ,или поне да разбира повече от мен от разчитане на изследвания.  Извинявам се за дългия пост ...
Това вероятно няма да ви успокои, но аз също съм с хомозиготен носител 4G/4G. Имам дете на 7 години. Преди това аборт. Не съм прилага а никаква терапия, защото не знаех, че имам такива изследвания.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 22:32 от art_session@

# 434
Ако Ви кажа ,че идея нямам какво е това и тепърва влизам да чета в Интернет и ми е адски стряскащо всичко това и какво следва...наистина нямам никаква представа

Общи условия

Активация на акаунт