Хормонални изследвания - 11

• 57 620
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Ако Ви кажа ,че идея нямам какво е това и тепърва влизам да чета в Интернет и ми е адски стряскащо всичко това и какво следва...наистина нямам никаква представа
Тромбофилията не се лекува. На мен ми казаха, че трябва да съм на кръворазреждаща терапия (инжекции, които се поставят всеки ден през цялата бременност). Препоръчвам ви да си намерите добър лекар. Има група в bg-mamma за тромбофилия за повече информация.
Забременейте и всичко ще се нареди.

Има ли връзка м/у естрадиола и качеството на яйцеклетката и каква, ако има такава?

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 23:54 от art_session@

# 436
Здравейте момичета, явно повече вярвам на тази група отколкото на гинеколожката си. Пуснах си изследвания след мисед аборт и гледам пише позитивен на уреплазма парвум,гинеколожката каза че не се лекува и било нормално. Може ли някой който разбира повече от мен да сподели мнение, много ще съм благодарна ❤️

# 437
Здравейте, без да имам никакви докторски познания, сестра ми се лекува от тази бактерия, много е упорита, потърсете второ мнение задължително.

# 438
Здравейте, без да имам никакви докторски познания, сестра ми се лекува от тази бактерия, много е упорита, потърсете второ мнение задължително.
Дааа ,и аз така четох и и казах и тя ми вика гледаш последна колона пише отрицателен,но утре ще запиша преглед при уж друг добър специалист, благодаря ви

# 439
Боже, какви хора има и лекари се наричат.. последната колона е референтна стойност, резултатът е във втората.

# 440
Боже, какви хора има и лекари се наричат.. последната колона е референтна стойност, резултатът е във втората.
Дааа и аз платих 120лв да ми каже че нищо ми няма и се прибрах супер щастлива ама ме гложди и само чета в групата и виждам че далеч не е така както тя му каза супер съм била ...

# 441
Здравейте. Някой може ли да разтълкува изследванията? На 31г. съм, жена. Имах операция миомектомия преди 4м.

# 442
Вит Д. е доста нисък, ТАТ и МАТ са високи, консултирайте се с ендокринолог. ТСХ-то също е над идеалните за забременяване стойности. Успех!

# 443
Вит Д. е доста нисък, ТАТ и МАТ са високи, консултирайте се с ендокринолог. ТСХ-то също е над идеалните за забременяване стойности. Успех!

Вече ги изпратих за разчитане и очаквам отговор. ФСХ високо ли е?

# 444
За фсх и лх най-важно е съотношението, което при вас е добре, разбира се и стойностите да са в норма. Зависи от референтните такива на лабораторията, но на първо четене са добре Simple Smile

# 445
ЗДРАВЕЙТЕ , МОЖЕ ЛИ БИЛКИ ЗА СВАЛЯНЕ НА tsh 3.45 МИ Е , А МИ ПРЕДСТОИ ИНВИТРО ИСКАТ ПОД 2 . НЕ ИСКАМ ХОРМОНИ , А ДА ПРОБВАМ С ДОБАВКИ И БИЛКИ .

# 446
ЗДРАВЕЙТЕ , МОЖЕ ЛИ БИЛКИ ЗА СВАЛЯНЕ НА tsh 3.45 МИ Е , А МИ ПРЕДСТОИ ИНВИТРО ИСКАТ ПОД 2 . НЕ ИСКАМ ХОРМОНИ , А ДА ПРОБВАМ С ДОБАВКИ И БИЛКИ .

Здравейте, на мен такива билки не са ми известни!

Консултирайте се с добър ендокринолог и следвайте заръките му!

Не “подкопавайте” здравето на бъдещото си дете, пък и вашето!!!

# 447
За фсх и лх най-важно е съотношението, което при вас е добре, разбира се и стойностите да са в норма. Зависи от референтните такива на лабораторията, но на първо четене са добре Simple Smile

Привет! Консултирах се с ендокринолог. Каза, че е добре. За съжаление постави диагноза Хашимото. Но засега няма да пия лекарства, тъй като планирам бременност след м. Януари. Ако до тогава не успея със здравословен начин на живот и спорт да сваля ТСХ, ще се наложи. Мисля д изключа глутен, млечни, алкохол и захар и започвам прием на вит. Д, Б12 и селен и ще видим.

# 448
Здравейте, преди месец пуснах хормонални изследвания в Бодимед. Естрадиолът тогава ми излезе изключително висок 1600 при граници до 330.
Месец по-късно повторих изследванията в друга лаборатория /на същия ден от МЦ/ и резултатът си е напълно нормален - в референтни граници. Не е предприемано лечение. Меко казано съм ядосана, че се наложи да повтарям изследвания, които струват не малко. Как се случват такива грешки?

# 449
Здравейте, преди месец пуснах хормонални изследвания в Бодимед. Естрадиолът тогава ми излезе изключително висок 1600 при граници до 330.
Месец по-късно повторих изследванията в друга лаборатория /на същия ден от МЦ/ и резултатът си е напълно нормален - в референтни граници. Не е предприемано лечение. Меко казано съм ядосана, че се наложи да повтарям изследвания, които струват не малко. Как се случват такива грешки?

На мен ми се случи в Геника същото! Беше 2100! Лекарят ми каза тогава, че е невъзможно и е грешка.. Не знам и аз Sad

Общи условия

Активация на акаунт