Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 25 344
  • 718
  •   1
Отговори
# 585
Правилото беше, че показалец среден и безименен са равни, а кутрето е по-късо с 1,5мм, същото беше и за палеца, но 1,5 по-дълъг. Сегаа ще намеря картинката и даже, ако не забравя на следващата тема ще я плесна в заглавната.

# 586
  • София
karmilla, това правило само за форма бадем ли е или важи за всички форми? Благодаря за картинката, много помага за по-ясно разбиране.

# 587
Благодаря на Обичах за нагледната картинка, аз само отново я изкопах. Но ще я сложа да си я гледаме на залгавна и да се одсещаме.
И зза другите важи, освен ако са много къси ноктите и нямат дължина. Да речем да се вижда възгланичката и да са до живец или малко на горе, тогва според мен няма какво да се спазва това правило.
edit: имаше въпрос за лилав флаш лак. Полинка е качила в ИГ едно клипче на подобен и го има в сайта и. За жалост го няма в мейкъп:
https://www.instagram.com/reel/ClJSbCMI109/?utm_source=ig_web_copy_link
https://manicureworkshop.com/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B … 1-5-%d0%bc%d0%bb/
Влезнах в мейкъп украйна и ми се дорева! Напълни ли са фул фраш с хубави украински и полски  марки  - Molekula,PNB, Adore, Moon, GGA, HD Hollywood,  Kodi(284 пдродукта), Reforma, Rocks, Velri И още! Всичко е фул фраш минимум на макра са 18 продукта! А тук нищичко, всичко ошушкано! Няма ли и при нас да пуснат> Защо е такава разликата? Не е честно Sad
И какви страшни потал бази има не е истина. Аз сега ще пробвам от там да поръчам и да видим ще ми позволи ли...

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 13:25 от karmilla

# 588
  • София
Благодаря, Кармила! Идеално е с картинка Simple Smile

# 589
Опитах се, но не ми дава да се регистрирам или поръчам заради тел. номер. Не е верен и отказва да ме регистрира или да ми приеме поръчка. А там могат за 49 лв да се закупят 7 разкошни бази. По 7 лв на база. Вижте ги само тези красавици на Hd Hollywood:

# 590
  • София
Искам да благодаря на момичетата, които споделиха за намаленията на Claresa в make up Flowers Tulip
Току що си получих поръчката и съм повече от доволна, всички цветове са страхотни Heart Eyes
Дано и след като се лакирам с тях съм също толкова доволна Blush

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 16:26 от MaryLand

# 591
  • Варна
karmilla къде е това? Леле аз дадох 60лв. за два потала ти 7лв.Grinning

# 592
  • У Диспансера ...♥♥♥
В мейкъп Украйна, доколкото разбрах.
И аз днес се занимавах със сваляне, оформяне, лакиране. Абе голяма е хамалогия 😄 няколко дни предварително се подготвям психически.
Опитах като на Есмералда, все пак тя е профи, ама долу-горе ги докарах.

# 593
karmilla къде е това? Леле аз дадох 60лв. за два потала ти 7лв.Grinning
Ураинците това дават,  аз нищо не дадох. Не ми даде да ги накупя Sad Иначе като ги нацъках в количката излиза по толкова една база, сега влезнаах в някакъв сайт и уж да поръчам, дава доставка за българия, но трябвало одобрение. Трябвало мениджър да одобри и да се свърже, ма как като не ми дава да си въведа като хората номера не знам. А не ми дава и да платя, а аз много искам! Има много марки, но не ми даде да плаття. И там потал базите са 129  гривни, което прави някъде 516 гривни, 26.57 за 4 бази. Ако не ще търся още. Влюбих се просто и това е като не пазарувам. Има ника земляника, комилфло и други хубавини. Не врявам да са фейк предвиц цеите и че е украински... Не знам просто ми влезе в кратуната и сега искам.
Нарцисчева, много хубаво се е получило! И ти ли с млечна база? Много ми харесва такъв маникюр, но ми се струва, че е трудно.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 14:45 от karmilla

# 594
Момичета, потал базите на HD Hollywood ги продава тази мацка по 13.90 лв, от нея взех моята лилава. Ако някоя има интерес:
https://instagram.com/nokutcheschool?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Потал бази на Patrisa nail също гледах намалени.

# 595
Ох! Благодаря ти, Есмералда! 100 часа тисех профила и не можах да го намеря. Златна си Hug

# 596
На 1 месец. Уж щях да проверя колко издържа , но аз вече не го издържам Simple Smile Време за смяна Simple Smile
Може ли да споделите какви продукти ползвате марки - праймер, база, топ и гел лак? Ноктите са ви страхотни!

Използвам всичко на марката коди. Праймер, обезмаслител,дехидрататор, база, топ и цветове Simple Smile

# 597
  • Стара Загора
Хора, препоръчайте ми бюджетна лампа за работа (осветяваща лампа), че сега се стъмнява много рано и недовиждам като се лакирам.

# 598
Моята е от mr. Bricolage. Взех я за 20 и нещо - 30 лв. Доволна съм, много е добре концентрерана светлината. На някого може да му е ниска, но на мен ми е удобна и томно с тази височина и е компактна:

# 599
Малко ви изпуснах с 6-7 страници, но довечера ще наваксам. Сега имам въпрос. Преди малко бях на маникюр, но оградената част е матова и ме дразни, явно не е сложен там топ ли, не знам.. Сега може ли съвет стъпка по стъпка какво да направя?

Общи условия

Активация на акаунт