Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 25 338
  • 718
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Обезмасли и плясни един пласт топ. Би следвало да се оправи.

# 601
Благодаря много Heart Eyes

# 602
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кармила, да с млечна база е отгоре. Не е сложно, щом аз се справям.
Да питам за топа и аз, когато слагате два слоя не ви ли зе отлепва, аз пробвах един път и горния слой си замина. Как процедирате?

# 603
  • Варна
На мен не. Редовно правя дори декорации като ми писне след седмица,пляскам отгоре един слой Гелиш и всичко си е Ок. Обезмаслявам обаче хубаво. Ползвам обезмаслителя на Neess. Той някакси матира старото покритие.

# 604
Става, но трябва да е с лепкав слой. Иначе трябва да се буферира леко първия слой. Имаше даже едно видео на Елена как си сложила матов топ върху гланцов и показа как се лющи свободно.

Кармила, да с млечна база е отгоре. Не е сложно, щом аз се справям.
Да питам за топа и аз, когато слагате два слоя не ви ли зе отлепва, аз пробвах един път и горния слой си замина. Как процедирате?

# 605
Момичета, някой пробвал ли е тези фолиа? Не ми се отлепва картинката от найлона, колкото и да натискам, само чат пат някой ъгъл. Обикновеното фолио става и без специално лепило. Това да не би да изисква някакви екстри?

# 606
Аз знам, че трябва с лепило да се пренесат. Чела съм, че някоиш го правят с бонд, аз с бонд съм лепила златното фолио.
Аз си поръчах от мацката две потал бази, само 2 имаше налични, сега чакам с нетърпение да дойдат и ще разказвам.

# 607
Здравейте Simple Smile
Включвам се да попитам за мнение относно някои неща. От приблизително 2 години  не съм посещавала салоните за маникюр, а се занимавам с голямо удоволствие вкъщи. Използвам обезмаслител, гел, база и топ на SNB, но ми се иска да ги сменя с друга марка (нещо по бюджетно). Ще се радвам да споделите вие какви използвате. Иначе съм се насочила към следните:
- База - Silcare Color IT Premium Hybrid Base
- Топ - Silcare Color IT Premium Hybrid Top Coat Gel
- Гел - Silcare One Color Base
Ще бъда много благодарна ако споделите наблюденията си от тях. Simple Smile

# 608
Color it серията е анти--конти. Ако искаш читави база и топ, които са бюджетни си вземи клареса, аз лично предпочитам ултра базата, топът на neess top of the top е много хубав, въпреки че имаше кофти партиди при потребителки, но товаго е имало и при диамантения тооп на клареса - в случая си избери. Взми си и бонд. На silcare серията flexy е с добри цветове и те на бюджетни цени, a hi hybrid още са наамалени.
Иначе наскоро обсъждахме малки лапи и фенерчета за фиксиране. Попаднах на това:
https://www.emag.bg/lampa-fener-za-manikjur-ego-led-uv-9w-cherve … 035/pd/D5T5PVBBM/

# 609
Такъв тип фолио се отпечатва или с лепило за фолио, или върху топ лак с лепкав слой, като последното е доста по-трудно и не винаги се получава. Всъщност аз имам едно фолио, което не се трансферира по никакъв начин, каквото и да правя не става. Фолиото е от комплект с 6 фолиа и само едното е проблемно, така че кофти късмет също е вариант.

# 610
  • София
Здравейте, дами! Simple Smile
Отдавна не съм влизала, нещо много задачи се струпаха. Simple Smile
Имате страхотни маникюри!
Да потвърдя, че момичето от Инстаграм, което продава HD Hollywood е много точна коректна. Зарибена от Есмералда, и аз си взех, 5-ата мисля беше. И трети пореден маникюр я вкарвам. Толкова ми харесва! Simple Smile

Имам въпрос - как се слага спайдър гел? Попаднах на клипче, на което го слагат върху неизпечен топ лак и след това пекат. Така ли се прави?

Благодаря ви! Simple Smile 

# 611
Момичета, да знаете в Пловдив физически магазин в който да се продават гел лакове на Веналиса? Те са евтини, но доставките с Еконт са 8-9 лв, та това са два лака още Simple Smile не не няма да дам такива пари за доставка Simple Smile А лакчетата ми харесват много.

# 612
Момичета, да знаете в Пловдив физически магазин в който да се продават гел лакове на Веналиса? Те са евтини, но доставките с Еконт са 8-9 лв, та това са два лака още Simple Smile не не няма да дам такива пари за доставка Simple Smile А лакчетата ми харесват много.

Аз съм купувала подобни китайски, като Jessie и Tertio от Пандата в Кючука. Не съм сигурна дали има и на Веналиса, но можеш да провериш ако ти е удобно.

# 613
Karmilla, може ли да споделиш впечатления от ултра базата на Клареса? Каква е като консистенция, става ли за изравняване? Знам, че я харесваш и се чудя дали да поръчам нея или безцветна база Provita.

# 614
За мен е много удобна. По-гъста е, но не е като каучуците на клареса, но опасността да де разтече е минимална. Междувременно може и на тъничко да де нанесе, а може според мен, леко изравняване да стане. Не съм укрепвала с нея, но леко дъм изравняла на майка ми. Ако искам да я втечня малко в джоба и готово. Бих определила консистенцията като средна - нито плекалено гъста, нито прекалено течна. А най-важното е, че ми държи. Ве знам до колко бях полезна с този отзив така обяснено. Иначе с провита базата не можа да ги сравня, нъй като другата не съм я ползвала.
Irina_a, номер 5 много ми харесва, но я нямаше налична имаше само 6 и 3, които също са много красиви. Сего ке чакам за 5. Харесват ми, че са достатъчно шармантни само по база да се ходи.

Общи условия

Активация на акаунт