Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 25 331
  • 718
  •   1
Отговори
# 615
Ултрабазата на Клареса нещо не се пече като хората при мен.

# 616
Аз имам две от цветните ръбър бази на Клареса и двете са някак “сухи”.. не знам какъв е случая, но нещо не се спогаждам с тях. :/

# 617
Какво имаш предвид под "сухи"? Ако имаш предвид, че са гъстички, да, така е, повечето каучукови бази, които съм пробвала, са с такава консистенция.

В крайна сметка поръчах още една цветна каучукова - номер 20 - розово с лек шимър. И още няколко цвята на Клареса Scream Този месец счупих тъпомера. А ЧП реално още не е дошъл.

# 618
Е, то в България си имаме цял черен ноември...😃😆

# 619
  • на брега на морето
Не само в България си имате. Joy

# 620
Ще се пръсна от кеф 😱😚😚
Скрит текст:
Скрит текст:

# 621
  • София
Lana Gatto, космическият изглежда супер. Виждам, че е на Коди, кой номер се води?

# 622
Споделям моите Клареси Simple Smile
Така исках 554, но някой ми го отмъкна Wink

А това Make it shine въобще не е толкова шайн Grinning

# 623
Снимала съм го - 15DS от диамантената серия. Нямам търпение да се напляскам идната седмица, защото онзи ден свалих тежки щитове и като видях какви дупки съм направила и колко ми пари докато пекох, си викам - я изчакай.

# 624
като видях какви дупки съм направила и колко ми пари докато пекох, си викам - я изчакай.
А не вадиш ли ръката, преди да започне да ти пари?
Мелина, имах предвид, че в България всеки де опитва да изпревари и надхитри конкуренцията и си прави Черен петък, когато прецени.😃

# 625
Какво имаш предвид под "сухи"? Ако имаш предвид, че са гъстички, да, така е, повечето каучукови бази, които съм пробвала, са с такава консистенция.

Не за гъстотата - на гъстота са като стандартна каучукова база. Все едно са изсъхнали. Не знам точно как да го обясня - не е като другите бази, при които материала се разлива по нокътя, стои сух 😅

# 626
Вероятно са дефектни. Имам няколко бази на Клареса и никоя не стои като изсъхнала.

# 627
  • на брега на морето
Долче Миеле, то и тук от началото на ноември навсякъде пише черен петък, ама той е всеки петък от ноември май/ не е ясно кой точно петък.Joy Не че си личи да има някакви намаления, предния уикенд бях набързо в мола в Палма, не видях особени намаления. Както е било винаги междувпрочем. И не само тук. Така че " историята " с черен петък е ясна.Joy

# 628
Тествах новия лак от хай хибрид на една Мостра и се набръчка ето така:

Странна работа. Нанесоха го в два тънки слоя, лампата ми си е ок, пече каучукови бази  без проблем, защото преди малко си правих експеримент върху хартия за печене, да видя дали оставят мокри след изпичане. Това заради едно клипче в тик-ток.
Впрочем сложих отгоре каучуков топ и се изпече и няма следи от набръчкването, но не знам дали е ок. Иначе цвета е разкошен! Много ме е яд. Ще вадя резервната лампа да пробвам и с нея.

# 629
И аз имам два цвята на hi hybrid, които стават така и повече не си купих на тази марка.

Общи условия

Активация на акаунт