Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 25 934
  • 718
  •   1
Отговори
# 570
За снимките, разбира се, иначе си нося само годежния пръстен и халката. Тези пръстени са декоративни от Али и ги ползвам само за снимките - преди време една мила съфорумка ми прати линкове.

# 571
Ето и моят от вчера
тъмният цвят е на Susie от елитис. Бях питала за тази марка и ровейки се установих ,че са български или поне тук ги пълнят. Та....цвета е страхотен, но лакът- не. Много е рядък не добре пигментиран, общо взето не ми допадна, вижда се на връхчета на ноктите.
esmeralda, а кой е тъмно червения лак от маникюра?. Оглеждам се за такъв.

# 572
Цветът е Kodi 70WN  Blush

Момичета, направих страничка в Инстаграм с идеи за маникюри, в която съм събрала интересни и актуални модели за сезона - rj_nails_ideas

# 573
  • София
И аз пускам една идея, декорация с фолио и цветни лакове на Клареса:

# 574
Привет, момичета,
Редовно ви чета, но не се включвам често, но тази вечер като по чудо съм доволна как ми се получи маникюра и реших да се похваля Blush

Имах до скоро проблем с живота на маникюрите ми, уж всичко правех като хората - почистване, праймер, основа, цвят и топ и до седмица го олющвах на люспа. Пробвах различна основа, първо бях с bluesky rubber base, взех claresa, накрая и kodi и все един същ резултат. Последните два маникюра ги правя с основа / builder gel на andrea и най-накрая май почнах да запечатвам свободния край като хората, макар че не всеки път от там се лющеше. За момента тая надежда, че ми е решен проблема, пък времето ще покаже Relieved

# 575
Някой пита за френски с котешко око. Не съмхго провила, но ето още един клип. Не знам дали ще е от помощ, но ето:
https://www.instagram.com/reel/CkX05JzAIJn/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Иначе в бютимол клареса е 20% намалена тоест на 7 и 15 лв. цветен лак. По-скъпо е от вейкъп, но ако ви се иска някой цвят, който там го няма поне цената е една идея по-ниска, а има голям избор. Не знам ще ги намаляват ли още. Пениуайс, а бонд имаш ли си? Ако не - според мен много ще ти удължи трайността, ако се вземеш. Много красив маникюр!
Итилия, много ефектно!
Анито4, ама пък цветът е трепач! Супер де е получило!

# 576
Момичета, за пръв път си свалих лака с пилата и съм изключително доволна. То имало и друг живот Grinning досега само като си представех, че трябва да свалям ми се убиваше желанието за маникюр тотално.

И специално ви благодаря за всички коментари и мнения за пили!

Избрах тази, страхотна е, наистина много тиха, не вибрира, може да се ползва навсякъде, препоръчвам:

# 577
Може ли мнения за този продукт, ако някой го ползва?

# 578
  • Варна
Оливия да ти е честита Heart много се смях Grinning. Да така е има и друг живот Grinning. Забравяш направо смърдела на ацетон и клечането с гадните станиоли и щипки.

# 579
Claresa rubber base 16:

# 580
Ха ха, аз пък забравих досадното пилене с обикновена пила, откакто имам ел. пилата...😅 Наистина си е съвсем друго.🙂
Снощи лакирах майка ми, остава да видим колко време ще и' издържи гела (нейните нокти задържат обикновени лакове по много по-малко време от моите). Сега и' сложих и праймер и се надявам всичко да се държи прилично, да няма отлепяния и следващия път да и' правя само лека корекция и запълване...🙂 Всичко- кожички, оформяне с обикновена пила, матиране на плочките (нейните са с релефни надлъжни ивици), праймер, гел база, укрепващ гел, топ+ отгоре още два слоя обикновен лак+ топ+ малки декорацийки със златисто фолио ми отне около 45 минути. Даже ми се стори бързо, защото не съм свикнала да лакирам чужди нокти и съответно отделих повече време и внимавах повече. На майка ми това време и' се стори "толкова много време"...😆

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 16:24 от dolce miele

# 581
  • Варна
Леле ти си стрела направо Grinning. Вчера над два часа отидоха само за поддръжка на една дружка.  Кожи/комбиниран маникюр,че не се оправям още само с топчето/,сваляне на цвят,оформяне с обикновена пила,изравняване с гел в бутилка,два слоя цвят и топ без декорации. Ама си играх много с оформянето,че там ми е слабото място. 100 пъти мерих по правилото Grinning да не се излагам,а и форма сменяхме от квадрат на бадем и така.....

# 582
  • София
100 пъти мерих по правилото Grinning да не се излагам,а и форма сменяхме от квадрат на бадем и така.....
А какво беше правилото? Направих си едни дъъълги нокти и се сетих, че има правило, но не го открих назад в темите и останах крива Blush

# 583
На 1 месец. Уж щях да проверя колко издържа , но аз вече не го издържам Simple Smile Време за смяна Simple Smile

# 584
На 1 месец. Уж щях да проверя колко издържа , но аз вече не го издържам Simple Smile Време за смяна Simple Smile
Може ли да споделите какви продукти ползвате марки - праймер, база, топ и гел лак? Ноктите са ви страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт