Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 25 997
  • 718
  •   1
Отговори
# 345
Karmilla, страхотен маникюр Heart Eyes Това синьо просто е убиец.

IG профилът не работи, не ме пуска да се логна и не мога да разбера какъв е проблемът. Ако на някого му се занимава, нека направи нов.

# 346
Момичета, в нотино специално като връщаш продукт има анкета, която се попълва, дали продуктът е с нарушена цялост, дали е ползван и тн. Не смятам, че жената е нарушила някакво правило, ако е била честна в отговорите, защото така и Нотино ще знаят какво да правят с продукта. Щом сайтът ти предлага опцията да върнеш нещо в 14-дневен срок дори и да е отваряно смятам, че няма какво да се коментира повече. Поръчвам често от всякакви сайтове и не съм попадала на ползвани продукти и затова не ми се вярва да ги връщат обратно в продажба. Пък и много знаем какво се случва в складовете - един продукт може да е нов и някой да го отвори в склада преди да ни го изпрати. Получаваш го, не го пипваш дори и решаваш да го върнеш - за теб е нов неползван, реално е отвярян.

Provocater имам, дори в момента съм с техен цвят. Бих казала, че е покривен, но аз винаги слагам 2 слоя от всички лакове. Взех го от маникюрзоун, докато все още ги зареждаха. Малко по-назад сложих снимка, ако искаш ще ти пратя на лично. Не съм имала проблем с изпичането също така.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 10:22 от Troubly

# 347
  • Габрово
Мерси за мненията. Още един въпрос - вие правите ли си вкъщи мостри на всички цветове, които имате? И ако да - какви предпочитате? Виждам, че има прозрачни, бели, черни (това като цветове), както и на едни кръгли (като палитри) или на едни продължения на бъркалки за кафе 😁 и после на халка. Изглеждат като на ключодържател... И последно откъде ги купувате? Само онлайн ли ги има, или например мога да намеря такива в Джъмбо?

# 348
В нашия град в китайските магазини има също мострички

# 349
Ползвала съм и кръгла мостра за 16 цвята, и единични, които стоят на халка. Единичните са ми по-удобни. Понякога ги има в Джъмбо, ако не - от китайските магазини. Предпочитам тези със светлобежов цвят.

# 350
Момичета, в нотино специално като връщаш продукт има анкета, която се попълва, дали продуктът е с нарушена цялост, дали е ползван и тн. Не смятам, че жената е нарушила някакво правило, ако е била честна в отговорите, защото така и Нотино ще знаят какво да правят с продукта. Щом сайтът ти предлага опцията да върнеш нещо в 14-дневен срок дори и да е отваряно смятам, че няма какво да се коментира повече. Поръчвам често от всякакви сайтове и не съм попадала на ползвани продукти и затова не ми се вярва да ги връщат обратно в продажба. Пък и много знаем какво се случва в складовете - един продукт може да е нов и някой да го отвори в склада преди да ни го изпрати. Получаваш го, не го пипваш дори и решаваш да го върнеш - за теб е нов неползван, реално е отвярян.

Мислех да се въздържа от коментар към нападките, защото всичко написано можеше да се приеме като оправдание. Всичко, което Вие сте написала е така и ДА, попълних коректно анкетата, че е отварян и ползван. От там нататък не аз нося отговорност ако пуснат продуктите в продажба. Има опция за връщане, възползвах се, одобриха ми искането. Не знам защо това пречи на някого. И за отварянето на продукти сте абсолютно права. Аз лично съм била свидетел във физическия магазин на manikurzone, как продавачката го отвори, за са ми покаже консистенцията, и мострите, които лакират там, нали не мислите, че го правят с отделни продукти, които не са за продажба? Сигурно се прави и на много други места.
Някой да е ползвал тези продукти да даде отзив?

# 351
В случая не мисля, че носиш отговорност ти после какво ще направят с продукта - имаш опция за връщане и връщаш. Какво ще направи търговеца в последствие е друг въпрос и там вече можем да говорим за коректно ли е или не. В случая базата се е излющила веднага след полага - може и да е дефектна, няма как да знаем. Ако това се случи на маникюристка съм убедене ще се обади на доставчика си за рекламация и  ще очаква замяна/компенсация. Така взех дефектни, скъсани дънки от един магазин - върнах ги. После все едно някой да ме обвини, че прецаквам друг клиент, ако пак ги сложат на тезгяха.
За milano само съм чувала добри отзиви от ютубърки маникюристки. Мерак ми е да ги пробвам, но в мейкъп все не хващам. Добре, че ги няма и без това съм се зарила. Ако вземеш ще ми е интересно да споделиш мнение.
Благодаря ти, Есмералда! Наистина много ме впечали след като го налакирах, а не съм очаквала. Като бижу на ноктите го усещам и за фенки на сини, зимни и блестящи лакове го препоръчвам.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 13:32 от karmilla

# 352
В случая не мисля, че някой обвинява Анито. Тя е постъпила коректно, като е декларирала, че продуктът е ползван. Проблем е, когато некоректни клиенти декларират ползван продукт като неотварян, и когато некоректни търговци връщат за продажба ползван продукт. И после някой друг клиент тегли късата клечка.

Обаче има разлика между да върнеш козметика, която е дефектна, и друга, която си е ок, но на теб просто не ти е харесала, след като си я ползвал (в Америка последното е позволено и безплатно, след това изхвърлят тонове козметика по тази линия, което за мен си е чисто разхищение и замърсяване на околната среда с още опаковки).

Anyways, аз и с Нотино, и с Мейкъп си имам едно наум, че могат да ми пратят и нещо ползвано. По тяхна вина или по незнание - не мога да кажа.

За Милано и аз имам интерес, имат два IG профила на представители в България, не знам кой е официалният. Ако някой ги пробва, неща каже как са като качество.у

# 353
И при всички положения ОТГОВОРНОСТТА за това дали тази стока, която е върната ще бъде продаде на отново е на ТЪРГОВЕЦА! Не обърнах внимание на кого беше коментара от типа "Ще ти стане ли приятно ако получиш използван продукт, само защото някой го е върнал, защото не му е харесал". Ама извинявай в детската градина ли си? На този пък човек приятно ли му е да се набута с дадена сума за продукт, който поради една или друга причина няма да използва. Има опция за връщане - ами връща се!
Отварям темата да видя някой готин маникюр, да прочета нещо ново, а попадам на това. Хайде моля ви се!

# 354
От реклама във фейсбук разбрах за тези продукти на Милано и видях че имат физически магазин във Варна. Скоро ще го посетя и със сигурност ще си купя нещо Grinning. После ще дам отзив.
Допълвам поста:
Лелееее, те имат много богата палитра от цветове. Със сигурност ще се посети магазина и няма да си тръгна от там с празни ръце Joy
https://milanocosmetic.eu/collections/%D0%B3%D0%B5%D0%BB-%D0%BB% … D0%BE%D0%B2%D0%B5

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 14:43 от Анито4

# 355
Аз гледах маникюристки, които заснемат процеса на маникюр и обясняват някакви неща или тип стори тайм. Не са като Сакрамел, Маша Криейт с много обучителни видеа, но и тези ми бяха приятни до един момент, в който сторитайме на някои взе да ме товари и спрях да гледам. За ето тази се сещам работеше с тях и до един момент ми беше любопитно да гледам клипчета - li di ( https://www.youtube.com/channel/UCJy1U-kt9XAvZ70Dl_dcNvg/videos) . Естесвено работи и с други продукти или е работела, може и вече да не е с милано. Запомнила съм, че при сваляне на редовни клиентики няма отслойки и топът държи дълго лъскав и визуално ми допаднаха някои от нещата от клипчетата и ми се е набило в главата, че бих пробвала. Имаше още една две такива по-народни да го кажа , ако се сетя как бяха и им намеря канала ще шерна. Останала съм с впечатление, че са на ниво Коди и са пак украински. Определено бих ги пробвала в един момент.
Иначе ако искаш продробно да разгледаш за цветове и тагнати снимки на маникюри с марката тук има повече от бг страницата:
https://www.instagram.com/milano_cosmetic_official/

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 14:47 от karmilla

# 356
Всичко, което поръчах пристигна. В неделя ще правя първи опит за гел лак. Напрегнато ми е понеже аз и в салон не съм си правила гел лак, а  изобщо на маникюр съм ходила един единствен път и то преди 12 години Simple Smile

Имам още няколко питания и чуденки:

Като казвате спирт обикновен спирт ли се има предвид или някакъв специален?

Ако правилно съм разбрала почвам да се лакирам и ако нещо не ми хареса и искам да сваля само последния слой използвам спирт, а ако искам да махна всико изцяло ползвам лакочистителя за премахване на гел лак нали?

Вредно и проблемно ли е да се сменя често гел лака? Питам понеже подозирам, че първоначално няма дами се получават добре нещата, и ще се налага често да сменям и коригирам. Ще махам за сега с течност за сваляне.

Като за първа пробва мисля да правя пръст по пръст. Ако някой пръст реша да изтрия и да направя отново, нали няма да е пагубно ако докосна с течността за сваляне вече изпечените други нокти?

Имам и едно питане, което е по-скоро по оформянето, ще приложа снимки. Имам два нокътя с особен растеж. До една част нокътя расте по-широко, а после се стеснява. Имам спомен, че единствения път когато бях на маникюр, маникюристката "заходи" с пилата една идея навътре и изпили в по- широката част и така "обра" тази разлика доколкото е възможно ( май нищо не стана ясно Simple Smile ) Дайте идея за оформянето.
Ноктите в момента съм ги оставила непипани от две седмици и са в ужасно състояние. Ще ги скъсявам  до 0, понеже един се спупи в основата...

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 15:46 от беба28

# 357
Аз понеже съм от много начинаещите с гел лак, но пък съм се лакирала хиляди пъти с обикновен лак - бих те посъветвала като начало да направиш 2-3 опита с обикновен лак, колкото да се запознаеш с усещането. След това с гел ще си по-уверена, но пак ще зависи от подготовката (доброто изчистване на плочка и кожи), и от четкат и консистенцията на гел лака.
За мен към момента най-големия ужас е да разлея материал върху кожите. Случи ли ми се, колкото и да се мъча с дървената шпатулка да почистя - не ми се получава хубаво.
И в такъв момент наистина по-добре със спирт да почистиш целия слой преди да е изпечен.
Опитай в началото да не лакираш близо до кожите, нанасяй много тънък слой, слагай четката с малко материал в горната третина на нокътя и леко избутвай без да повдигаш четката към кожите.
За проблема с плочката - опитай с пила леко да вземеш от широкия край, но мнооого внимателно да не нараниш, защото може да получиш неприятно възпаление.

# 358
  • Sofia
Момичета - някоя от Вас има ли проблем с Kodi No Sticky Top Coat
При мен след нанасяне се появяват нещо като петна където изглежда като непокрито от топ-а. При нанасяне не ги забелязвам, но след изпичане се виждат. Ползвала съм преди същия топ поръчан от Украйна и не е имало никакъв проблем -, последния закупих от популярен и тук сайт - не зная дали има проблем с ново производство на продукта или е нещо друго но почти при всеки маникюр има нокти с тези 'петна'.

# 359
Сега като го спомена, Вафличка, аз също забелязвам на няколко пъти вече подобни петна и мислех, че аз не съм го нанесла добре. От къде си купила твоя?

Общи условия

Активация на акаунт