Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 25 996
  • 718
  •   1
Отговори
# 360
Момичета - някоя от Вас има ли проблем с Kodi No Sticky Top Coat
При мен след нанасяне се появяват нещо като петна където изглежда като непокрито от топ-а. При нанасяне не ги забелязвам, но след изпичане се виждат. Ползвала съм преди същия топ поръчан от Украйна и не е имало никакъв проблем -, последния закупих от популярен и тук сайт - не зная дали има проблем с ново производство на продукта или е нещо друго но почти при всеки маникюр има нокти с тези 'петна'.

Да, на мен. Случвало ми като се правя с печати, но и когато съм без печат.Бях питала в темата дали на някой му се е случвало.  Започнах задължително да махам лепкавия слой на лака, преди да нанеса топ. Помагаше...понакога Simple Smile Може и от несъвместимост на продукти да стане. В интерес не истината не съм го отваряла повече от година топа но Коди.

# 361
На мен така започна да ми се получава, но с популярния топ на Нес. При първите използвания нямаше проблем и реших, че се е развалил. Не е нормално според мен.

# 362
  • Варна
Никога не съм го харесвала топа без лепкав слой на Коди....

vaflichka

пробвай да избършеш лепкавия слой на цвета преди топа. Така се полага равно и не прави дупки. Или плясни втори слой върху първия да не те нерви за момента.

Нямахте си работа значи с това Милано сега Grinning. Потресаващи бази имат цветни. Заплеснах се като лапе в сладкарница значи..... Особено ме изкефи пустата Свобода на Украйна Flushed. Имат и подобни на поталите...... Стискайте палци да работят в събота. Още утре ще ги отараша,че са ми и на удобно място.

# 363
  • Sofia
Благодаря - не искам да звучи като лоша реклама - от Елена Арт го купих и нищо против Елена и магазина нямам - вероятно и те ползват локален дистрибутор. Проблема започна когато купих този нов топ понеже стария същия вид на Коди без лепкав слой свърши (предишния беше закупен директно от Украйна). Не зная в партидите ли е проблема понеже не се беше случвало преди.

# 364
prinzesa, сподели после покупките Grinning. И аз скоро ше го посетя.

# 365
Принцесо, тук само подстрекаваме! Влезе се в темата и хоп - нови поръчки! Аз добре ги бях забравила, а сега пак се сетих за марката. Мтого се точа на алмазения топ и няколко бази... за сега удържам фронта, но до кога?!
Аз такъв проблем имах с блускай и топа и базата. Други потребителки се оплакваха от диамантения на клареса, а аз нямах проблем. Подозирам, че може да е от партидите този проблем.

# 366
На мен така започна да ми се получава, но с популярния топ на Нес. При първите използвания нямаше проблем и реших, че се е развалил. Не е нормално според мен.

Да, да и с него ми се е случвало да става така, като отдолу имам печат с Kads или стикер. Само върху лак, не съм имала проблем.

А, сега съм сложила 2 слоя топ от hi hybrid да видя пак ри толкова бързо ще се матира и изтърка.

# 367
Аз не харесвам топа без лепкав слой на Коди, по-бързо губи блясък, и се износва по свободния край, поне при мен. Този с лепкавия ползвам и както писах на скоро, проблем имам само със супер светли цветове, оцветява се откъм свободния край.
Първото ми шишенце с топ с лепкав на Коди ми ставаше на балончета и го нанасях малко-по трудно и бавно. Второто шишенце няма този проблем.
Та вероятно е въпрос на кофти партида.
Аз имам един лак, тъмно син, който става на дупчици. Не съм сигурна на Коди ли е, или на Комилфо. Жал ми е да го хвърля, но не го и ползвам.
Поръчах топа на Веналиса, темперирания. Дано не пожълтява със светли цветове.
Прерових сайта на Коди, всички марки, които предлагат, в търсене на топ за светли цветове и не открих таково животно. Имам спомен, че руските ютюбърки са споменавали, че има такива топове, но не помня марка ...

# 368
  • Варна
maminka2 Марката е Ника Земляника https://nikazemlyanikina.com.ua/product/mirror-top-with-sun-bloc … pkogo-sloya-15ml/.

Сега гледам,че и за Камилфо е направила такъв с филтри. Не съм я следила отдавна.

ПП. Ника Земляника е дизайнерът на Камилфо,но си има собствена марка бази и топове.

# 369
maminka2 Марката е Ника Земляника https://nikazemlyanikina.com.ua/product/mirror-top-with-sun-bloc … pkogo-sloya-15ml/.

Сега гледам,че и за Камилфо е направила такъв с филтри. Не съм я следила отдавна.

ПП. Ника Земляника е дизайнерът на Камилфо,но си има собствена марка бази и топове.
Принцесата, благодаря! Този на Комилфо мога да потърся в Нейлмастершоп, така или иначе ще поръчвам база. Продуктите на Ника от къде се купуват?
Правилно ли съм разбрала, топа трябва да е с UV филтър? А аз търсех да пише, че е за светли цветове😁.

# 370
Аз още в миналато тема споменах, че топа на Коди ми прави тези номера. Върху линт базата, която си е пак на същата марка става същото. Нанасям втори слой топ, за да се оправи. Следващия път ще забърша лепкавия слой.
Иначе на връхчетата губи блясък. Купен е от сайта на Коди в БГ, преди година някъде.

# 371
  • Габрово
А някакви оплаквания от топовете на FOX имате ли?  Наумила съм си такъв да си взема, но ако има драми с някой да не се набутам случайно 😳

# 372
Edit: момичета, ако Есмералда нняма против направих втора група. Ако не се оправи старата
не успявам през телефона да шерна линка. Името е diy_manucure_bulgaria. Нарочно смених имената да не ци проблемът да е от цг мама да си търси права. Ако искате ми пратете снимки. Есмералда, ми  искала да сложа твой маникюр за прохилна, но без твое дътласие и одобрение няма да си позволя.
За топ не мога да кажа, за една база можа да напиша срамнителен ферман. Лесно полагане, хареса ми при навасяне, но при сваляне имашехмного отслойки. Бях намазала ностите с няколко бази и фокс де справи най-лошо. Ве знам съвпадение ли е, но от тогава не съм родятала съм нея. Скоро ще пробвам пак, за да дам отзив. Едмералда беше писала, че не е много впечатлена от цветовете, о на нея и имам доверие голямо за отзиви. За топ нямам спомен.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 22:34 от karmilla

# 373
  • София
Ето линк към инстаграм страницата, която karmilla направи. Пращайте снимкиии ☺☺
 https://instagram.com/diy_manicure_bulgaria?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 374
Кармилла, аз си ползвам топа на Коди без лепкав, както и един без лепкав на Кира. И двата са ми ок, но предпочитам Кодито, защото е по-рядък.
Проблем с дупки съм имала само с топовете на Клареса, като не се повлияваха особено от премахването на лепкавия слой на гел лака под тях. Единствено нанасяне в заводски количество помагаше. Но това, както се разбра, явно са били кофти партиди, защото хора, купили след време, нямат този проблем.

П.С. благодаря за новия IG Hug

Общи условия

Активация на акаунт