Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 25 998
  • 718
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Нотино най-вероятно. На мен преди време ли бяха пратили един видимо ползван ФДТ.

Ами чудесно, направо нямам думи за такава постъпка на дамата. Дори е повод за хвалене, че ще прецака вероятно някой друг, който ще си плати пълноразмерен продукт, който е отварян и ползван незнайно кога.

Това не е дреха да се изпере след покупка и пробване. Ако, наистина е Нотино, повече няма да купя от там козметика и лакове.

# 331
Ама чакайте малко, защо мислите има срок за връщане на продукт в 100% от читавите сайтове? Нали идеята е, че нещо може да не е наред. Спамим темата излишно с нападки. На мен също Прити иоп ми бяха изпратили рзвален и отдавна изтекъл срок на серум на Диор за камара пари и аз не трябва да го връщам ли? Прецакана да остана? Вината е в търговеца, който пак ще пусне в продажба дефектен продукт, а не на клиента, който връща. Боже, Господи…

# 332
Edit: да не се разправяме за такива неща. Не мисля, че се хвали че прецаква някого, а че е получила адекватно обслужване. Вярно после проблемът е в сайта, че си позволява да ги пусне пак в продажба. Просто си имаме едно на ум, а нашата съфорумка е употребила правото си на клиент да върне кофти продукт.
Meoww, много хубав празничен маникюр! Весело изкарване на празника!
Момичета, ида с пореден ферман и снимки - дръжте се! Първо hi hybridот предния път се свали като масло(без броката де) в сравнение с други лакове беше много по-лекно. Есмералда, кажи ми, моля те, филмирам ли се или има нещо такова? Второ щях са рисувам, ма се изнервих, стана цигания, разкарах, загубих време и реших да си пробвам новите придобивки и грам не съжалявам! Влюбена съм във флаш лако, който ви показах! Гледам го хипнотизирано вече 100 часа след като се лакирах! И блести много яко и на холната лампа просто и има страшна дълбочина! Ако и другите от серията са такива е просто "take my money"! Пробвах и топа им - наистина е много лъскав и стъклен, жалко да отзива на pipence, че цързо се изтърква. Аз обаче съм упорито магаре и се наклепах! Пробвах и обезмаслителя на фокс - за него нищо не мога да кажа и по-нататък ще се чуе. Не можах да хвана цялата красота но направих хиляда и сто снимки - под лампатахза лакиране, на холната светлина и със светкавица.
Hi hybrid #458 sapphire virgo и пак не мога да му хвана красотата:

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 09:40 от karmilla

# 333
Кarmilla, чудесен маникюр!💙 Това синьо ми открадна сърцето.😍

# 334
Ох, това синьо направо ме прободе в сърцето, омекнаха ми колената. Най-обичам син лак. Кой точно е, коя марка, номер, пропуснала съм?

# 335
  • Бургас
Много красиви маникюри, karmilla и meoww! И аз съм с нов, но друг път ще го покажа.
А какво стана с профила в инстаграм? Не го намирам нещо, а и цях пратила снимки като съобщение, но може би не е на правилното място.
И не обвинявайте Анито4, повече от нормално е да се ползва от правата си на потребител

# 336
  • София
Благодаря, karmilla,  и твоят е уникален, като небе със звезди е 😍
Мерси Мелина, sunny, да и аз забелязах, че нещо е станало с инстаграм профила, тъкмо щях да пратя 😅

# 337

Поръчвала съм ги много отдавна и не съм сигурна от този търговец ли беше

https://a.aliexpress.com/_mOiW1Bq

# 338
Благодаря ви, момичета! Hi hybrid #458 saphhire virgo. Имат цяла зодиакална серия и ми се струва, че флаш лаковете там са 2-3 и бих взела определено!
https://www.instagram.com/bg_mamma_nails/
Това е, но по някакво причина не виждам дега снимките, а пише че има 6 публикации.

# 339
  • София
Ама чакайте малко, защо мислите има срок за връщане на продукт в 100% от читавите сайтове? Нали идеята е, че нещо може да не е наред. Спамим темата излишно с нападки. На мен също Прити иоп ми бяха изпратили рзвален и отдавна изтекъл срок на серум на Диор за камара пари и аз не трябва да го връщам ли? Прецакана да остана? Вината е в търговеца, който пак ще пусне в продажба дефектен продукт, а не на клиента, който връща. Боже, Господи…

Да, съглана съм, когато продуктът дойде дефектен (използвана отваряна опаковка и прочее) и се върне. Не съм съгласна обаче да пробваш нещо да не ти хареса и да го върнеш и после да се продава за ново! Утре аз ще си взема лак няма да ми хареса цвета и ще го получиш отварян, не мисля, че ще се почувстваш Ок от този факт..

То, все едно си купувам вафла отхапвам 1 хапка, не ме кефи, връщам я и яж я ти тогава отваряна и нахапана…

# 340
  • Габрово
Сега да не ядосам и аз някого с въпроса си, ОБАЧЕ наистина търсих преди да попитам и не намерих инфо. Та, в notino има една марка полски лакове Provocater. Някой да има отзиви? Преди 1-2 години са ги продавали в БГ (някаква варненска фирма) обаче вече ги няма. Та, ако имате опит/отзиви, моля споделете… Из не-българските сайтове има добри отзиви, но ми се иска от вас да чуя мнение.

# 341
  • Бургас
Това по каква причина ползваш правото си на връщане и дали търговеца ще го бракува, преоцени или ще го продава за ново са две коренно различни неща.

# 342
3te...ki, май до скоро ги имаше в маникюрзоун. Може и още да ги има, но не съм поглеждала към нях вече. Взех един светлозелен цвят на марката и не бях доволна. Току що отворен и имаше черни власинки в лака, нанасяше се отвратително и ставаше на черти, непокривен на 3 пласта. Измъчих се да лакирам 3 или 4 пръста - такова чудо не ми се беше случвало. Съответно повече от марката не взех. Може и конкретният цвят да е бил кофти, а другите да са ок, но при наличие на други алтернативи аз зя тях съм пас. И да, почти няма мнения за марката из темите Simple Smile

# 343
  • Габрово
3te...ki, май до скоро ги имаше в маникюрзоун. Може и още да ги има, но не съм поглеждала към нях вече. Взех един светлозелен цвят на марката и не бях доволна. Току що отворен и имаше черни власинки в лака, нанасяше се отвратително и ставаше на черти, непокривен на 3 пласта. Измъчих се да лакирам 3 или 4 пръста - такова чудо не ми се беше случвало. Съответно повече от марката не взех. Може и конкретният цвят да е бил кофти, а другите да са ок, но при наличие на други алтернативи аз зя тях съм пас. И да, почти няма мнения за марката из темите Simple Smile

Да, точно при тях май видях, че ги е имало. А ти от тях или от Нотино си поръчвала? Иначе точно обратното четох като отзиви - покривни дори само на 1 нанасяне. Май ще пробвам с един цвят. Ако предизвика ефекта УАУ ще споделя тук… Пусто любопитство, не ми дава мира. 😁

# 344
От маникюрзоун го взех. Проверявай им цветовете в гугъл, че не всичси отговарят. Моят го взех до маслинено зелен, а дойде пастелено светло зелено. Дано при теб е точно всичко, ще чакаме отзив!
edit: погледнах цената и малко не ми допадна, аз го бях купила за окло 7 и 90! Чак толкова ли поскъпнаха нещата?!

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 10:12 от karmilla

Общи условия

Активация на акаунт